Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגדיים ונעלים זה מותרות?

כמו שכבר כתבו, לקנייה בודדת כן. נעל ב 150 שקל זה לא מותרות אבל באלפייה כן.

אני כבר צופה את התשובה שזו קנייה לכל המשפחה ולא נעל בודדת אז אם זה המצב שיקנו באותם התנאים שקונה החנות בארץ. למה לסבסד את הסינים כדי שיתחרו בעובד הישראלי שאם הוא לא יעבוד לא רק שלא יצרוך אלא גם את הקיום שלו אנחנו נשלם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כי העולם היום הרבה יותר תחרותי ואם אתה לא מתייעל אין לך זכות קיום.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אתם מדברים על נעליים וקוסמטיקה, שזה גם נחמד,

אבל לדעתי המהלך כן תורם להורדת יוקר המחייה,

למשל זוג הורים שיכול לרכוש חבילת לידה לתינוק

מבלי להוריד עשירייה על כלום.

Gn'f'R

פורסם

קריאה ללפיד - יש לך פה הצהרה ממגובב הפורום, אני הייתי הולך עם הציטוט של לוקו לתקשורת

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

המשוואה תמיד חייבת להתאזן, אתה ועוד רבים תקנו בסין חבילת ליידה לתינוק וכששילב (ויתר החנויות והמפעלים בתחום) יסגרו ויפטרו אלפי עובדים אתה תוציא את הכסף שהרווחת על עליה במיסים כי יש פתאום הרבה יותר מפוטרים.

עידוד של אנשים להוציא כסף מהמדינה במקום להוציא אותו בארץ הוא אחד הדברים המטומטמים ביותר ששר אוצר יכול לעשות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה כבר אמרתי?

תמיכה שלך במהלך שווה זהב :)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני מאוד רוצה שהכסף שלי ישאר בארץ, אבל בקטגוריות מסויימות

המחירים כאן הם בגדר הזיה.

ליאור, אני מבין על מה אתה מדבר

ורק שתדע שבנושא מגבות ערד למשל

אני מאוד מבין את הבעלים ששם מנעול על השערים

וברח מכאן.

Gn'f'R

פורסם

לוקו,

תחרות כן אבל בתנאים שווים. לא ייתכן שהחנות השכונתית תצטרך לשלם מיסים שהסיני לא. שיתחרו על מתח הרווחים שלהם ולא על סיבסוד מהמדינה (שהולך לסיני ולא לישראלי).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לקח לי קצת זמן אבל בסוף מצאתי,

כתבה שהייתה לא מזמן בנושא מוצרי תינוק.

צפה בבקשה בסרטון הכתבה.

הבהרה:

אני לא מנסה להסיט את הדיון לנושא תינוקות וברווזי גומי,

זו רק דוגמה ליוקר לקטגוריות שציינתי.

והכתבה מסבירה שהסיבה ליוקר (לפחות בתחום התינוק ) היא לא בדיוק בגלל המיסוי.

http://mobile.mako.co.il/news-money/consumer-q4_2014/Article-73e297278635941004.htm

Gn'f'R

פורסם

אחת הסיבות ליוקר המחיה היא שופוני. עגלה לתינוק ב-4,000 שקל. מה קרה מת העולם ? תקנו לו רכב בגיל 18 במחיר הזה. כל עוד הישראלים מוכנים לשלם המוכרים יעלו עוד ועוד את המחיר. לשמחתי ב-2011 הגיעו מים עד צוואר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
יש פטור כולל (מע"מ, מס קנייה ומכס) עד 75$ - לא השתנה.

היה פטור ממכס (כלומר אתה משלם מע"מ ומס קנייה) עד 325$ - עלה ל-500$.

נו אז מה הועילו חכמים? :|

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
המשוואה תמיד חייבת להתאזן, אתה ועוד רבים תקנו בסין חבילת ליידה לתינוק וכששילב (ויתר החנויות והמפעלים בתחום) יסגרו ויפטרו אלפי עובדים אתה תוציא את הכסף שהרווחת על עליה במיסים כי יש פתאום הרבה יותר מפוטרים.

סבבה, אז שיעודדו יצרנים ישראליים (ויש דרכים לעודד) לייצר מוצרים מוצרים זולים יותר (בהיעדר מס ייבוא), או לא זולים יותר, אבל איכותיים יותר מתוצרת חוץ.

לדוגמא, אני רוצה לקנות סמארטפון. למה אין מתחרה לסמסונג גלקסי עם תווית "מיוצר בישראל"? אל תגידו לי שאין טכנולוגיה, חצי, אם לא יותר, פיתוחים בתחום מגיעים ממהנדסים ישראליים, ונראה לי שגם חלק מהחומרה מגיעה ממפעלים בישראל.

אל תאשים את האנשים שקונים בחו"ל בגלל שיותר זול. תאשים את הממשלה שלא עוזרת לפתח את התעשייה, ואת התעשיינים שמעדיפים להעתיק את המפעלים לסין/ירדן/מצרים/טורקיה כדי לגרוף עוד כמה שקלים, או למכור את העסק למשקיעים זרים. אני אישית בהחלט הייתי מעדיף לקנות מקרר תדיראן שהגיע ממפעל בעפולה על מקרר אמאנה מלא יודע איפה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני בפרוש לא מאשים אף אחד, אני רק מאיר פינה נסתרת שכשכולם יסיימו לחגוג כי יקבלו את השטוזה, שיבינו מאיפה זה בא להם.

אי אפשר לתעדף סיני ע"ג השכן שלך ולחשוב שזה יעבור בשקט, זה לא!

זה מזכיר לי את אלא שמגלים איזה מסעדה מדהימה בפינה נסתרת ולא מגלים לאף אחד שהיא שם כי "אם יבואו ההמונים, היא תתקלקל" ואחרי כמה ביקורים מתבאסים לאללה שהיא נסגרה.

מה אתה מתבאס? זה אתה במו ידיך שסגרת אותה.

בקשר למיזם סמארט-פון ישראלי, אחרי התרסקות המודו (ככה קראו לו?) אני לא חושב שכ"כ מהר מישהוא יעיז להרים שוב את הכפפה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
נו אז מה הועילו חכמים? :|

זו סוכריה של 4 מש"ח, אם היה 4 מיליארד ש"ח אולי היו משנים את הפטור הכולל :)

לדוגמא, אני רוצה לקנות סמארטפון. למה אין מתחרה לסמסונג גלקסי עם תווית "מיוצר בישראל"? אל תגידו לי שאין טכנולוגיה, חצי, אם לא יותר, פיתוחים בתחום מגיעים ממהנדסים ישראליים, ונראה לי שגם חלק מהחומרה מגיעה ממפעלים בישראל.

היה כזה, קראו לו מודו (עם כל הטעויות שנעשו שם).

בסוף ימיו הקצרים הוא נמכר בגרושים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...