Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למי שרוצה מתאם OBD2 בחינם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אלי הגיע החבילה ביום חמישי. יש לי נוט 3 ואני לא מצליח להתחבר עם תוכנות אחרות, טרם יצא לי לבדוק עם אנג'י.

יש לציין שהיה ברשותי מתאם שהזמנתי מאיביי, וגם איתו ניסיתי להתחבר עם חמש שש אפליקציות שונות ולא הצלחתי.

מעניין, נראה בהמשך..

נ.ב

יש לי גולף MK3

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תגובות 291
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המתאם והתוכנות דורשות תמיכה ב OBD-II ברכב.

רכבי דיזל חוייבו לתמוך בפרוטוקול משנת 2003-4 בזמן שברכבי בנזין הפרוטוקול נכנס ב-2001.

פורסם
גם אלי הגיע החבילה ביום חמישי. יש לי נוט 3 ואני לא מצליח להתחבר עם תוכנות אחרות, טרם יצא לי לבדוק עם אנג'י.

יש לציין שהיה ברשותי מתאם שהזמנתי מאיביי, וגם איתו ניסיתי להתחבר עם חמש שש אפליקציות שונות ולא הצלחתי.

מעניין, נראה בהמשך..

נ.ב

יש לי גולף MK3

יש לך VAG-COM

פורסם

האמת שלאחר כתיבת ההודעה, התחברתי עם תוכנת האנג'י והסריקה יצאה תקינה ללא תקלות, אך לאחר שניסיתי למדוד צריכת דלק האפליקציה קרסה שוב ושוב.

אז יכול להיות OBD II עובד אצלי.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

גם אני קיבלתי את החבילה. אבדוק אותה היום בערב או מחר.

המתאם נראה כמו זה בדיוק: http://www.ebay.com/itm/261570937117

מה שכבר יש לי ועובד מעולה עם מגאן 1 2002: http://www.ebay.com/itm/300906391730

בעיקרון שניהם נראים אותו דבר, רק צבע הפלסטיק שונה. בשניהם כתוב שהם גרסא 1.5, כך שאני מצפה ששנהים יעבדו ± אותו דבר.

פורסם

היי. מישהו יודע איפה החיבור נמצא בפורד פוקוס דור שלישי 2012? זה לא נמצא איפה שמוצג באפליקציה שלהם. תודה.

פורסם

בהמשך להודעה שלי מאתמול. על הטאבלט שלי אנג'י לא תרוץ (אנדרויד 2.3.5), אז אני משתמש בטורק.

אני לא יודע אם הבעיה אצלי במתאם, בטורק או אולי משהו אחר, אבל טורק לא מתחברת למתאם שקיבלתי.

ווידאתי שאין שום דבר אחר שמנסה להתחבר למתאם במקביל.

ה-Pairing דרך בלותות' עבד בסדר, אבל טורק לא הצליח להתחבר למתאם. אפילו לאחר ניקוי ההיסטוריה של BT בטאבלט, עדיין לא התחבר.

כשחיברתי את המתאם שלי לרכב, והתחברתי אליו, טורק מיד התחברה אליו והציגה נתונים.

פורסם

קיבלתי עוד מתאם בדואר בטעות.

לא התלוננתי, לא פניתי ולא אמרתי כלום ושלחו לי עוד אחד - עכשיו יש לי 2 מתאמים... אולי השני יותר טוב? נראים אותו דבר חיצונית.

פורסם

עדכון:

חזרו אליי למייל, ואמרו ששלחו את המתאם לכתובת שלי, ואינם יודעים למה עדיין לא הגיע.

הם הצטערו ואמרו שישלחו לי מתאם חדש דרך דואר רשום.

אחלה שירות, תודה.

פורסם

לא הצלחתי להפעיל את המתאם הלבן של אנג'י בשום רכב.

כל הזמן הוא מחפש "פרוטוקול" ונתקע בשלב הזה.

נאלץ לקרוא על תקלות דומות באינטרנט.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תוכן חדש...