Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

 

מחפש להחליף רנו פלואנס דיזל 2011 מסיבת חוסר מקום - מבחינת דברים שאני מכניס (אין קשר למקומות ישיבה).

 

חשוב לי:

גודל - התלהבתי מסיטרואן סי 3 פיקאסו - citroen c3 picasso בגלל הצורה שבה מתקפלים המושבים האחוריים ונוצר "תא מטען" ישר על כל השטח של התא מטען והמושבים האחוריים.

 

חסכוני - כיום הצריכת דלק ברנו הקיימת הינה 20 ק"מ לליטר. נוסע הרבה מאוד, חשוב שיהיה כמה שיותר חסכוני. צריכה של 12-13 ק"מ לליטר לא מתאימה, צריכה של 17-18 ק"מ לליטר אפשרי. עדיפות לכמה שיותר חסכוני.

 

אמין - לא היו לי שום בעיות עם הפלואנס דיזל למעט החלפת מצבר כחודש וחצי לאחר שהרכב נרכש (לא ברור למה, דרך אגב) וטיפולים רגילים כמובן.

 

סולר עולה פחות מבנזין, לכן העדפה לסולר. תקנו אותי אם אני טועה.

 

מבחינת טווח התקציב - משתדל לחסוך בעלויות, אך ככל הרכב יותר ישן - דורש יותר הוצאות תחזוקה והתייחסות

 

לגבי גיר ידני אוטומט - אין הגבלה (רשאי לנהוג גם על ידני), אוטומט מקבל יתרון :)

 

מה דעתכם לגבי סיטרואן c3 picasso 2013 דיזל אוטומט אחרי ליסינג ? (יש כאלה שמלכלכים על הגיר ואמינות בכלל)

 

מה דעתכם על פיאט קובו - fiat qubo דיזל אוטומט (חדשה?)?

 

נ.ב

נוסע הרבה מאוד.

 

נ.ב 2

הוצע לי החלפה "ראש בראש" מול פיאט דובלו, רנו קנגו - 2012 נראה לי

חושש מהוצאות גדולות יותר על רכב מסחרי מכל הבחינות + פחות חסכוניים לעומת הנ"ל ?

עריכה אחרונה על ידי emt

בברכה,

מישה

פורסם

מה עם מגאן סטיישן דיזל? בחנת את תא המטען שלה?

אם היא מתאימה אז תקבל רכב קצת יותר שקט ונוח מהפלואנס, לפחות מהתרשמות שלי, ועם אותה יחידת כוח יעילה וחסכונית.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה וההצעה.

 

לא בחנתי האמת, איך שהוא תפסתי את הרכב כמיושן, אבל אני אבדוק נתונים נוספים שקריטיים עבורי כמו צריכה

בברכה,

מישה

פורסם

אני חושב שכדאי לך להיות יותר ממוקד עם התקציב ולא עם הפרש של פי 2 מהמינימום למקסימום, ככה תהיה פחות מבולבל ותגיע להחלטה מהר יותר וטובה יותר.

תגדיר מראש כמה אתה רוצה להשקיע ברכב.

×
×
  • תוכן חדש...