Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו למשל כאלה שחושבים ש"כהנא צדק"?:roll:

זה לא משנה כלכך איזו דוגמא תיתן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מותר לקנות בית בסילוואן. מותר גם להבין שלאור המצב בינינו לבין הערבים, יהיו לזה בוודאי השלכות, כנראה גם אלימות.

למה הכלל הזה תקף רק ליהודים? למה הוא לא חל על ערבים, למשל, שחפצים (וקונים) בתים בשכונות יהודיות? זה לא שאני בעד אלימות כנגד ערבים, פשוט מעניין אותי ההגיון מאחורי הקביעה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

באגירה יקירי,

אל תשווה בין כהנא להיטלר, כהנא לא רצה להרוג אלא לעשות טרנספר כידוע לך.

גם הסיפורים שהוא תמך בהרג זה כי מי שהרג נפגע קודם לכן מהפגנה אלימה.

אגב גם בצלם הם קיצוניים כמו כהנא לצד השני,למה אף אחד לא משווה אותם להיטלר גם

הם רוצים לפנות 400,000 אנשים מבתיהם.

רועי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בצלם מסוכנים כי קהל היעד שלהם זה אנשים משכילים בניהם המחוקקים, ולא סתם המון זועם ברחובות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא, אבל הרעיון של "מוות לערבים" לא בדיוק מגנט לאינטליגנציה.

פורסם

רועי - שוב, צא מההתגוננות/תוקפנות שלך. זה לא שם את העמדות שלך באור טוב, ולא מוסיף לקייס. אתה לא קורא את התגובות ולא מנסה להבין, אלא מגיב בשליפה מתוך אמוציות. שים לב שעמדות רוב מי שאתה "תוקף" קרובות יותר לשלך מאשר לצד השני של המפה הפוליטית. נקודה למחשבה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מ3מ3, אף אחד לא אמר שהתגובה האלימה של הערבים היא מקובלת. אפילו לא גדעון לוי. היא פשוט לא מפתיעה, ולא רק זה - היא אף רצויה בעיניי חלק מאנשי ומנהיגי הימין. לגבי שאר הדברים שכתבת - אם אתה באמת חושב שזה לא ענייני מה השיקול ה"אישי" של אנשים שקונים בית בשכונה שנמצאת בלב המחלוקת והסכסוך כאן - בסדר, שוב, שיהיה לך בכיף.

רומן, אני חושב שצריך לדון בכל מקרה לגופו. באופן כללי, אני חושב שאף ניסיון לכפות שינוי דמוגרפי או תרבותי באופן מאורגן מבחוץ הוא לא חיובי, ולא משנה אם זה נעשה על ידי ערבים, יהודים או כל עם אחר. במקרה הספציפי הזה, כולנו יודעים שלא מדובר סתם בעוד שכונה ומשפחה שעוברת לכאן או לכאן.

אני מזכיר את דן מרידור בפעם הרביעית בשרשור, בעיקר כי רק לאחרונה יצא לי לקרוא דברים שכתב ולהתרשם. מציע לכם לקרוא את הראיון הזה גם. מה שהוא מציג שם זה פשוט הפער המדויק בין החלום לשברו. וזו, בעייני, כל מהות העניין.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
רומן, אני חושב שצריך לדון בכל מקרה לגופו. באופן כללי, אני חושב שאף ניסיון לכפות שינוי דמוגרפי או תרבותי באופן מאורגן מבחוץ הוא לא חיובי, ולא משנה אם זה נעשה על ידי ערבים, יהודים או כל עם אחר. במקרה הספציפי הזה, כולנו יודעים שלא מדובר סתם בעוד שכונה ומשפחה שעוברת לכאן או לכאן.

אני חושב שזו תשובה מתחמקת :wink:

מה ההבדל בין זה, למשל, לבין נצרת עילית?

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חוץ מחיסכון כלכלי לא תשיג כלום במוות למחבלים, אם אתה מנסה לפתור את הבעיה. לא שהחיים שלהם שווים משהו בעיניי.

פורסם

רומן, למען האמת אין לי מושג מה הולך בנצרת עלית :)

על מזרח ירושלים אני כן יכול להגיד שהשר בנט הכריז לפני כחודש ש"לראשונה בעיר דוד יש רוב ישראלי ולכן היא תישאר ישראלית". וזו בדיוק תמצית העניין. ההתיישבות שם היא לא סתם התיישבות מקרית של כמה ציונים נלהבים, שמיישבים את הארץ.

שוב, אני לא חושב שהויכוח צריך להסתובב סביב ההשוואה בין יהודים וערבים מבחינת זכויות ויחס מהרשויות. אין סימטריה וזה ברור. אני חושב שהויכוח או השיח צריכים להיות על מה אנחנו רוצים שיהיה הלאה. אם מישהו כמו מרידור הצליח להגיע למסקנה שהתיישבות לא קודמת לכל, מניח שגם שאר האנשים הרציונאלים בקרבנו יכולים להגיע אליה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כל אלה שטוענים שהמהומות בירושלים נובעות בגלל המצב העגום העוני וההזנחה בכפרים הערבים היה שם בכלל? חלק גדול מהפרנסה של אותם משפחות של ערבים שמתפרעים היו בנויות על יהודים ותאמינו לי שהמצב שלהם לא כזה גרוע ואפילו יותר טוב מהשכונות היהודיות השכנות. ראו לדוגמא ואדי ג'וז, בית חנינה ושועפט וכו'. אני בתור תושב פסגת זאב סובל מתושבי הכפרים הסמוכים כבר שנים ואף אחד לא עושה עם זה כלום. לא תראו אותי או יהודי אחר (למעט מקרים חריגים) לוקח את האוטו ודורס ערבים כדי לפרוק את הכעס על הממשלה או כל דבר אחר

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם
רועי - שוב, צא מההתגוננות/תוקפנות שלך. זה לא שם את העמדות שלך באור טוב, ולא מוסיף לקייס. אתה לא קורא את התגובות ולא מנסה להבין, אלא מגיב בשליפה מתוך אמוציות. שים לב שעמדות רוב מי שאתה "תוקף" קרובות יותר לשלך מאשר לצד השני של המפה הפוליטית. נקודה למחשבה.

ידידי היקר לפורום, שוב אני חוזר אני לא מנסה לתקוף אף אחד וגם מי שלא ''קרוב'' לדעה שלי.

ומתנצל אם זה יוצא כך.

להגיד שאני לא קורא את התגובות ולא מבין זה כבר לא נכון כי אם לא הייתי מנסה לקרוא לא הייתי שואל אתכם שאלות,

וגם עונה.

רועי

פורסם
. לא תראו אותי או יהודי אחר (למעט מקרים חריגים) לוקח את האוטו ודורס ערבים כדי לפרוק את הכעס על הממשלה או כל דבר אחר

אם תתחיל לדרוס תמצא את עצמך בכלא, שם ימררו את חייך, וכשתשתחרר (אם בכלל) תצא משם בידיים ריקות. להבדיל....

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...