Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתקשר לבנק שלך ותשאל או בדוק בפורום תפוז שוק ההון.

אאל"ט העברת מחשבון לחשבון גובה אירוע מס.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

בבנק אמרו לי שהם לא מכירים את מה שמיטב אמרו

והוא התחיל לגמגם כששאלתי אותו איך זה עובד אצלו,

וגם כשהוא שאל מישהו שיושב לידו לא הבנתי את התשובה.

יש גורם שיכול לתת תשובה חד משמעית ?

פורסם

מבחינת העברה בין חברי בורסה או ברוקרים יש עמלת סליקה על ההעברה של ני"ע (שמשולמת לבורסה /FMR ), העלות משתנה בין חברה לחברה . חלק לוקחים עמלה קניה/מכירה, חלק לוקחים מחיר קבוע (פיקס) להעברה. (אני עובד בתחום)

פורסם
מבחינת העברה בין חברי בורסה או ברוקרים יש עמלת סליקה על ההעברה של ני"ע (שמשולמת לבורסה /FMR ), העלות משתנה בין חברה לחברה . חלק לוקחים עמלה קניה/מכירה, חלק לוקחים מחיר קבוע (פיקס) להעברה. (אני עובד בתחום)

אוקי אז 10$ לכל מניה.

תוכל להגיד מה הדרך הכי זולה להעביר כסף מחשבון הבנק השקלי שלי ל BETRADER (או שהם ידרשו ממני להעביר ירישות לאינטרקטיב?)

פורסם

במשך דף שלם אכלתם את הראש עם העמלות,

כמה סוחרים יומיים יש כאן? כמה פעמים קונים ומוכרים? כמה פעמים מעבירים כסף?

אני מכיר מישהו עם חשבון באינטראקטיב וחשבון במיטב (בשביל הברוסאות שלא פועלות באינטרקטיב),

אינטראקטיב גובים 30 ומשהו דולר על העברת כספים, הבנק בארץ גבה עוד 70 ש"ח על הפעולה.

דולר וקצת על כל קנייה ומכירה.

עד היום, העביר כסף פעם אחת, ביצע 6 פעולות קנייה. סה"כ שילם עמלות בסביבות ה-210 שקל.

זהו, נאדה, אין יותר עמלות עד המכירה בעוד כמה שנים.

במקביל, יש חשבון במיטב, אין עלות לפתיחת חשבון, אין עמלת הפקדה/משיכה,

קנייה/מכירה 0.09%, דמי חשבון של 15 שקל בחודש (180 שקל בשנה).

מיטב גובים 2 אגורות עבור המרת מטבע (לפי השער של הבנק).

----

פורסם
במשך דף שלם אכלתם את הראש עם העמלות,

כמה סוחרים יומיים יש כאן? כמה פעמים קונים ומוכרים? כמה פעמים מעבירים כסף?

אני מכיר מישהו עם חשבון באינטראקטיב וחשבון במיטב (בשביל הברוסאות שלא פועלות באינטרקטיב),

אינטראקטיב גובים 30 ומשהו דולר על העברת כספים, הבנק בארץ גבה עוד 70 ש"ח על הפעולה.

דולר וקצת על כל קנייה ומכירה.

עד היום, העביר כסף פעם אחת, ביצע 6 פעולות קנייה. סה"כ שילם עמלות בסביבות ה-210 שקל.

זהו, נאדה, אין יותר עמלות עד המכירה בעוד כמה שנים.

במקביל, יש חשבון במיטב, אין עלות לפתיחת חשבון, אין עמלת הפקדה/משיכה,

קנייה/מכירה 0.09%, דמי חשבון של 15 שקל בחודש (180 שקל בשנה).

מיטב גובים 2 אגורות עבור המרת מטבע (לפי השער של הבנק).

למה הכוונה "אינטרקטיב גובים 30$ על העברת כספים" ?

אם אני מעביר אליהם כסף למה אני אמור לשלם להם על זה?

פורסם

לגבי זמן ההעברה בו לא ניתן לסחור - נכון, בכל העברה יש מספר ימים שבהן לא ניתן לסחור. אפשר להתגבר על כך ע"י זאת שבמקרה ותרצה למכור מניה בזמן זה - תפתח שורט על אותה המניה בחשבון אחר ואז בעצם תהיה מאוזן (חוץ מעמלת השורט שלמספר ימים תהיה זניחה)

לגבי ה 30$, לא איטרקטיב גובים את העמלה אלא בנקים מתווכים בדרך

יש את העמלה של הבנק שלך ויש עוד עמלות של המתווכים בדרך בגלל שאנחנו חיים במדינת עולם שלישי שבה לא ניתן לבצע העברה ישירות לסיטיבנק

אגב, לגבי החזרת הכספים (לא ניסיתי) IB טוענים שהם מממנים את העברת הכספים בחזרה להעברה אחת בחודש (כך שתוכל למשוך מעין משכורת)

פורסם
למה הכוונה "אינטרקטיב גובים 30$ על העברת כספים" ?

אם אני מעביר אליהם כסף למה אני אמור לשלם להם על זה?

לפי מה שמרטין מעליי כתב, הבנקים בדרך גובים כסף.

ולגבי השאלה השנייה שלך, אתה יכול לשאול את זה על כל בנק בישראל (אתה מפקיד אצלם כסף והם גובים כסף על הפעולה).

----

פורסם
לפי מה שמרטין מעליי כתב, הבנקים בדרך גובים כסף.

ולגבי השאלה השנייה שלך, אתה יכול לשאול את זה על כל בנק בישראל (אתה מפקיד אצלם כסף והם גובים כסף על הפעולה).

עלה לי רעיון יפה.

פעם בחודש לקנות דרך מיטב מנייה לא תנודתית (משהו סטייל bank of america) במחיר שאותו אני רוצה להפקיד לברוקרס.

זה יעלה לי 10$ קנייה

נעביר את הנייה לברוקרס ויעלה לי עוד 10$

ושם נמכור את המניה ב 1.3$

סך הכל 21.3$ להעברה

פורסם

אולי כדאי שתרים טלפון לבתי השקעות אחרים ותבדוק כמה הם גובים על עמלת העברה ?

יש לך למשל את IBI, מגדל, אקסלנס וגם את הבנק בו מתנהל חשבונך

עמלה של 10$ להעברה של נייר בודד נשמעת לי גבוהה מאוד

אגב, לא הייתי משתמש במניה של בנק אוף אמריקה כתחליף ל "זהב" היא יכולה להיות מאוד תנודתית לכאן או לשם במקרים מסויימים

פורסם

אגב, לא הייתי משתמש במניה של בנק אוף אמריקה כתחליף ל "זהב" היא יכולה להיות מאוד תנודתית לכאן או לשם במקרים מסויימים

מאז ש-BAC סיימו לשלם את תשלומי החילוץ הם בכיוון אחד (עלו כמעט 14% בשלושה חודשים האחרונים),

מעבר לזה, אני לא מבין למה אנשים עושים תכנונים כ"כ גדולים כדי לחסוך 200 שקל בעמלות,

כי להגיע לפגישה במיטב בצמפיון (ולשלם 10-20 שקל בחודש), לחתום על ניירת במשך שעה, להעביר כסף למיטב, להמיר את הכסף משקל לדולר (להוסיף עמלה של 2 אגורות של מיטב) לקנות מניות, לחתום על טפסים להעברת מניות בין חבר בורסה אחד לאחר ממש שווה את החיסכון בעמלות.

----

פורסם

לא הבנתי למה אני צריך להתקשר לבתי השקעות אחרים ?

יש לי כרגע ניירות במיטב. העברה שלהם לבית השקעות כלשהו כרוכה בעמלת מכירה של הנייר על כל אחד מהם.

תכלס זה הגיוני, כי האלטרנטיבה היא למכור את הנייר ולרכוש אותו שוב בבית השקעות שאליו אני עובר.

השלמתי עם זה, אין לי הרבה ניירות.

היתרון - ננצל את הפירצה הזו בשביל "להפקיד מזומנים בזול" לאינטרקטיב.

פשוט נקנה נייר, נעביר אותו ממיטב לאינטרקטיב.

מאז ש-BAC סיימו לשלם את תשלומי החילוץ הם בכיוון אחד (עלו כמעט 14% בשלושה חודשים האחרונים),

מעבר לזה, אני לא מבין למה אנשים עושים תכנונים כ"כ גדולים כדי לחסוך 200 שקל בעמלות,

כי להגיע לפגישה במיטב בצמפיון (ולשלם 10-20 שקל בחודש), לחתום על ניירת במשך שעה, להעביר כסף למיטב, להמיר את הכסף משקל לדולר (להוסיף עמלה של 2 אגורות של מיטב) לקנות מניות, לחתום על טפסים להעברת מניות בין חבר בורסה אחד לאחר ממש שווה את החיסכון בעמלות.

חברים אם זה לא היה ברור - אני כבר נמצא במיטב ומנהל שם את חשבון ישראל + חול.

אני לא הולך להצטרף לשם במיוחד. אני נמצא שם ואמשיך לנהל את החשבון השקלי שלי שם.

אז אני מנצל את הפירצה ומעביר דרכם כספים לחול.

פורסם

כל מי שהגיב פה:

גם אתם משלמים את כל הריביות ההזויות האלה על מניות CFD ? (מכריחים אותי לסחור ב CFD כי התיק שלי פחות מ 25,000$)

יוצא שאני משלם על כל מנייה בנוסף ל 1.3$ קנייה\מכירה עוד 0.6$ לכל יום שהמנייה אצלי!

• תוכן חדש...