Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן קראתי פה שהם לא עושים אבל מסתבר שאתה צודק.

עכשיו התקשרתי אליהם והם לוקחים 20 שקל על משלוח.

אז אחליט מה אני עושה ואעדכן אתכם כשאמשיך.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ערב טוב non,

לא קשור אבל מאוד מעניין אותי, איך מבחינה מכאנית הרכב נוסע?

למען האמת אני מת לדעת כי אני רואה את כל חברי הפורום אשר משקיעים ברכבם

מבחינה קוסמטית, אבל מעניין אותי אם הרכב נוסע חלק כמו שהוא נראה?

רועי

פורסם

מהיכרות עם עשרות חברי פורום דיטלינג,אף אחד מהם לא חוסך שקל מבחינת טיפולים ותיקונים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לדעתי הרוב לא,לרוב פה יש שריטה במוח על איך לתקן לבד את השריטה שהשאיר השכן או איך לגרום לטיפות מים לעמוד כאילו הן לקחו ויאגרה. אבל בפן הטכני נראה לי הם מעדיפים להשאיר את זה לבעל מקצוע.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

מבחינה מכנית בלי עין הרע הרכב בסדר גמור. כן יש לי לנקות את בית המצערת עקב רעידות קטנות בתנאים מסוימים (תאמת ביומיים האחרונים הן ירדו בצורה קריטית ולפעמים לא קורה בכלל) שרציתי לעשות את זה לבד אך אין לי ולא מצאתי את הכלים הדרושים אז הזנחתי את זה, שזה לא טוב אני יודע צריך לטפל בזה ואשאיר את זה כבר למקום שמתמחה בזה. (קצת קצר במזומנים, בכל זאת אני יודע שזה די מטומטם להשקיע קודם במה שאני עושה כרגע במקום לפתור כבר את הבעיה הזאת.)

ואת הטיפול הקוסמטי אני עושה לבד גם כי זה כיף לי אני אוהב את זה, אני לומד מזה, וזה יותר משתלם כספית.

אבל בהזדמנות אני מאוד אשמח ורוצה ללמוד גם כמה דברים טכנים מאותה בחינה של אמינות, כסף, וידע כללי.

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

יופי תודה על התשובות, עניין אותי כבר הרבה זמן.

גם לי יש שריטה עמוקה מאוד ואין לה תרופה למכוניות אבל לקטע של המנוע, טיפולים וכו'.

לא רק בגלל הכסף אלא כי אחרי שמסיימים טיפול יש איזו הרגשה טובה בלב.

וכמובן במחינת אמינות כי אני יודע שאני משקיע את כל כולי בזה ולא מפספס או מזניח כלום.

רועי

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

עבר מלא זמן מהפעם האחרונה.

טיפה אחרי שצבעתי את הפלסטיקים מקדימה שפשפתי את השמאלי בקיר בחניה שלי, מאז כל פעם הפריע לי לראות את זה אבל לא היה לי חשק להתעסק בזה, ועכשיו סוף סוף עשיתי חידוש.

לא ידעתי איך זה יעבוד אחרי שכבר יש צבע על חלק אבל יצא בסדר גמור למרות שמקרוב אפשר לראות הבדלי גובה.

לפני:

2y3uuyyt1yjo.jpg

ניקוי ושיוף קל:

jjwziynzytzw.jpg

תוצאה סופית:

xyvjhyzza0wk.jpg

ug2yvjinrj1n.jpg

שבוע הבא אסיים לצבוע את הפס "קישוט" בצד ימין של הרכב שנשאר עד היום חצי צבוע אחרי שנגמר הצבע באמצע, ובצד שמאל אני עדיין לא יודע מה לעשות עם חלקי הפלסטידיפ שלא יורדים. אולי כבר אצבע עליהם וזהו.

וצריך עוד לצבוע את הפלסטיק האחורי כולל החיישני רוורס.

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...