Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני חושד שלחץ אויר באחד הצמיגים יורד מהר מדי, אני לא לגמרי בטוח בזה, קצת קשה להבין מהמכונה של התחנת דלק.

אחרי שבועיים בלי למלא, הגעתי לתחנה ומה שקרה זה שבאחד הצמיגים המוכנה קצת השתגעה - בהתחלה לא קרה כלום אחר כך היא סימנה שהלחץ הוא 12PSI (מתוך 39), ואז היה מוצג במכונה E1 (כנראה error) לבסוף נראה שהיא נסגרה על 22 והתחילה למלא עד 39.

(הבדיקה בוצעה בשעה שהצמיג היה חם - אחרי נסיעה של 40 דקות)

האוטו פחות משנה על הכביש, האם כדאי לקחת אותו למורשה שיבדקו? אחריות יבואן כוללת על הצמיגים?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי Tal Shabi
פורסם

למיטב הבנתי אם הלחץ היה בסה"כ 12 הדבר היה ניכר במבט חיצוני בצמיג, ואף משפיע על התנהגות הרכב. בכל מקרה, תנסה למלא בתחנה אחרת, בכדי לשלול תקלה במכונה.

פורסם

תכנס לחנות אביזרי רכב/אוטודיפו/הום סהטר קרוב, וקנה לך מד לחץ אוויר.

בהוצאה של (גג,לאחד טוב) 50 ש' אתה קונה שקט נפשי והגנה מהמכונות ה"משוגעות" בתחנות הדלק.

מנסיון (אני ממלא רק עם מד צמוד) המכונות הללו מזייפות תכופות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...