Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן מיקרה 2011 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום בקרסו טרייד אין ושיריינתי עבורי ניסאן אקו מיקרה 2011 עלייה לכביש ספטמבר 46KKM.

גיליון הבדיקה שלהם (כמובן שאקח גם לבדיקה משלי) נקי למעט סעיף שילדת מרכב (משמעות נמוכה:פגושים פגומים, פגמים בצבע\פגיעות פח\סריטות, בוצעו תיקוני פח וצבע.

בפירוט הטיפולים (כולם במוסך יבואן) נראו לי כמה דברים מוזרים: לאחר 3700 ק"מ ביקר לראשונה במוסך- פחחות, צבע, חשמל, בולם זעזועים, זרוע הגה. ומנגנון כוונון במסגרת אחריות יצרן.

לאחר 18000 ק"מ טיפול בסיסי ושוב פחחות וצבע.

לאחר 20000 ק"מ החלפת בולם זעזועים במסגרת אחריות יצרן.

לאחר 29000 ק"מ החלפת גיר אוטומטי - אחריות יצרן.

לאחר 34000 ק"מ טיפול שוטף.

אני יכול להעלות גם את הגיליון

האם סביר החלפת גיר לאחר 30000 ק"מ והאם הרכב שווה קנייה ב 52000 שח אחריות יצרן לשנה (מחירון 60000)?

תודה

פורסם

חשוד העניין עם הגיר.

הייתי מנסה להוריד עוד במחיר או לקבל על הגיר אחריות ארוכה יותר. האם הגיר הוחלף לחדש או תוקן/הוחלף למשופץ?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...