Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יהיה עם המזג אוויר הזה?

אני לא יודע אם זה רק בירושלים , אבל מה שהולך כאן בלתי ניסבל ,חול אבק ומה לא.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אחרי כמעט שבוע וחצי ללא שטיפה - ואחרי נסיעה של 4 שעות

כל הדרך אני חושב רק על שטיפת הרכב. (טוב גם על אוכל)

כשאני מגיע, מה אני רואה? בדיוק, צינור מוכן של השכן. יש חובב דיטיילינג

שיראה צינור (מים כן) ולא יחשוב ישר על שטיפה זריזה? (סטייה מוכרת על ידי המוסדות הרלוונטיים)

לטעמי לא קיימת שטיפה מושלמת שלא כוללת צינור מים/לחץ מים. (מתון)

נגשים לעבודה,מעבר על כל הרכב כולל תרסיס לחישוקים של CG. סיבון מהיר עם סונקנס, מעבר בלחץ מים על החישוקים + בית הגלגל (כמה ג'יפה יש שם) בנוסף קרצוף הסמלים והצמיגים. סיים עם bsd בשיטת

drying aid +מעבר על הצמיגים עם Endurance ולא עם "אופטי בונד" כפי שנהגתי לאחרונה

והרכב זוהר ומבריק.

בין לבין הספקתי להוריד הרבה שריטות/מפגעים שהיו על הרכב של השכן

לתדהמתו איך הם יורדים.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם (נערך)

לא שטפתי את הרכב כשבועיים וחצי/שלושה, שבמהלכם היה אובך, פעמיים.

הייתי עצלן, ולא היה לי כוח לשני דליים.

הפעם השארתי את agent orange בארון (wolf chemicals, השמפו הרגיל שלי, כן?), ובחרתי לשטוף אך ורק עם onr ודלי אחד, רציתי להזכר ביכולתיו המופלאים.

just tobe on the safe side, הוכן מראש onr prewash, שרוסס בנדיבות על כל הרכב בעודו מלוכלך ויבש, הושאר לדקה, שבה היה ברור כי חלק נכבד מאוד מהג'יפה מתנתק ומתגלגל למטה.

לאחר מכן שטיפה זריזה עם צינור.

וכאן, הבנתי שעשיתי טעות ענקית שלא צילמתי.

הרכב התחיל במצב מעונן/בז', ולאחר הפרה ווש והמים, עשה רושם שהוא כמעט נקי לחלוטין.

היו לא מעט נקודות זוהמה צהבהבות/חומות, נעלמו כלא היו, עוד לפני המעבר עם הכפפה.

לאחר מכן דלי אחד גדול, 14 ליטרים של מים, 60 מ"ל של הנוזל האהוב, 2 כפפות ירוקות של carplan (הכפפה השניה לפאנלים תחתונים), גריט גארד כמובן ויאללה לעבודה.

ריסוס על פאנל, המתנה, מעבר עם כפפה (שיצאה נקיה יחסית, בהקשר ליכולת הנקיון המופלאה של ה-onr כ- Pre wash), סחיטה קלה, הפיכה לצד השני של הכפפה, ייבוש עם אובר שספוגה במעט bsd.

תיקתוק דיי מהיר של העבודה.

נהנתי לשטוף את הרכב כמו שלא נהנתי הרבה זמן.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

אני מתרגש לפני שימוש ראשון בשמפו V7. שנתיים אני עם הסיטרוס ומידי פעם ONR.

אם יהייה לי זמן אני רוצה לעשות תיקון לשפשוף הרציני הראשון ברכב (פגוש קדמי. $%&*!! רק לפני שבועיים שמתי שכבה שניה של אופטיקוט) ואם יש עניין בקהל אני יכול לצלם את התהליך

אגב, יש עכשו מחיר ממש טוב לשמפו של אופטימום אם מישהו מעוניין (בשרשור החדש שהרקולס פתח)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

SCIPOPO שמע אתה צריך לעשות וידאו כזה כשאתה שוטף את הרכב, למען יראו וילמדו.

נ.ב מתכוון לשטוף את הרכב השבוע - איפה קונים דליים כאלה גדולים?

Opel Adam S 2017

פורסם

מעניין, אני חייב לבצע שטיפה.

הפח נראה כאילו הוא עמד כמה שנים במדבר.

אולי אתן צ'אנס לONR בפריווש הקרוב.

M-TECH E46

פורסם

איפה אתם משיגים גריט גארד?

אני לא ניקיתי את הרכב שלי מבפנים כבר חודשיים ובחוץ כבר 3 שבועות, הלימודים הרגו אותי. :?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...