Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנס לי משהו לעין ולא הצלחתי להוציא אותו בעצמי (כולל הצמדת הדוש של המקלחת לעין).

הוציאו לי אותו בבית חולים, זה היה מתחת לעפעף.

בכל מקרה, הרופא נתן לי מרשם לטיפות עיניים אופלוקס, 4 פעמים ביום.

השאלה היא מהו מרווח השעות שיש לחכות בין כל טיפה?

They are trying to ban me...

פורסם

זהו שעכשיו אני בחופש מהלימודים אז אין לי סדר יום.

אם מתחשבים בזה ששינה תופסת כרגע יותר מהיום יוצא שהמקסימום שאני יכול לחכות הוא 4 שעות בערך, אפילו פחות :)

לא יודע מה נכנס בדיוק, אולי גרגרי מלט מהקיר בחוץ.

בדיוק אני ואבא סידרנו את הרעפים לפני הגשם וכנראה מהרוח עף לי גרגר משיפוץ קודם שהיה שם.

הרופא אמר שיש שריטה אבל זה יעבור.

הראייה לא נפגעה בכלל, כנראה בגלל שהשריטה היא בחלק הלבן של העין.

פורסם

לאחותי היה סיפור דומה לפני כמה חודשים. אני זוכר שהרופא אמר לה להקפיד על השעות בין הטיפות (לא יודע בדיוק את המרווח). היא היתה מתעוררת בלילה רק כדי לשים את הטיפות.

תתקשר למחלקה שהיית בה ושאל את הרופא התורן או האחות האחראית, זה התשובה הכי מהימנה שתקבל.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם (נערך)

כן אני חושב באמת שאני אתקשר וזהו.

פשוט שהייתי שם אתמול האחות לא הייתה נראית מישהי שאפשר לסמוך עליה כל כך.

הרופא לאומת זאת הרגיש מקצועי.

התקשרתי עכשיו, אמרו שהכי טוב זה לחכות 4 שעות.

אני פשוט תמיד אוהב לשאול עוד אנשים, גם כמו שאמרתי, האחות לא נראה אמינה כל כך.

דרך אגב, זה אולי ישמע קצת הזוי וגזעני, אבל זאת תחושה אחרת שהצוות הוא יהודים ישראלים.

בשירות הצבאי שלי הייתי בעוטף ירושלים ובכל בתי החולים(לא אני הייתי החולה) וההפניות שהייתי היו המון ערבים שתמיד יש את התחושה שהם לא עושים בשבילך את ה100% ושקצת קשה לסמוך עליהם.

עריכה אחרונה על ידי HybridBoy

פורסם

אוקי גילוי קטן אני רק רופא כללי ולא רופא עיניים. השריטה שנגרמה לך היא בקונג'וקטיבה (זהו החלק המגן על העין מפני נזק חיצוני וכמו שאתה רואה היא הצליחה) עכשיו מה שהרופא נתן לך זה אנטיביוטיקה בצורה של טיפות מהסיבה הפשוטה של למנוע זיהומים שיש סיכוי שיתפתחו מכיוון שיש פצע.

ארבע שעות בין הטיפות נשמע זמן סביר בהחלט, הרי מה שאתה עושה זו בעצם פעולה מניעתית כאשר אתה יושן העין סגורה והסיכוי לכניסת חיידקים היא קטנה.

אם יש לך ספק אני משוכנע שאתה תמיד יכול להרים טלפון לרופא המשפחה.

8)
פורסם (נערך)

אני לא רופא ולא איש צוות רפואי, אך לדעתי קצת נסחפתם.

ארבע פעמים ביום, משמעו כל שש שעות (איך הגעתם לכל ארבע שעות?). בהנחה שאתה יישן שבע-שמונה שעות אזי לא ייקרה משהו נורא אם תשים טיפות בדיוק לפני שאתה הולך לישון ובדיוק שאתה קם בבוקר, את שאר הטיפות תחלק במרווחים שווים לאורך כל היום.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם
אני לא רופא ולא איש צוות רפואי, אך לדעתי קצת נסחפתם.

ארבע פעמים ביום, משמעו כל שש שעות (איך הגעתם לכל ארבע שעות?). בהנחה שאתה יישן שבע-שמונה שעות אזי לא ייקרה משהו נורא אם תשים טיפות בדיוק לפני שאתה הולך לישון ובדיוק שאתה קם בבוקר, את שאר הטיפות תחלק במרווחים שווים לאורך כל היום.

וככה בדיוק הגענו ל4 שעות.

24 פחות 8 שעות שינה זה 16.

16 לחלק ל4 פעמים ביום יוצא מרווח של 4 שעות.

פורסם

תסתכל מה כתבו לך כאן, קמים באמצע הלילה

לאחותי היה סיפור דומה לפני כמה חודשים. אני זוכר שהרופא אמר לה להקפיד על השעות בין הטיפות (לא יודע בדיוק את המרווח). היא היתה מתעוררת בלילה רק כדי לשים את הטיפות.

תתקשר למחלקה שהיית בה ושאל את הרופא התורן או האחות האחראית, זה התשובה הכי מהימנה שתקבל.

ובמהלך היום, גם אם יושנים טוב בלילה המרווח יוצא בן 5.5 שעות ל 6 שעות, שזה רחוק מ 4.

שים לב שלא מחלקים 16 ל 4. בגלל שפעם אחת אתה שם בתחילת ה 16 שעות פעם נוספת בסוף ה 16 שעות, וובמרווח באמצע צריך ל"דחוף" עוד פעמים טיפות.

• תוכן חדש...