Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי עזרה רבה של חברי הפורום, הזמנתי HU של פיוניר, 80prs מחול. אני מצפה בכליון עיניים לקבל אותו.

השלב הבא זה לרכוש מגבר.

מדובר ברכב טויוטה runx 2007 עם רמקולים מקוריים של הרכב. כמובן שאני רוצה להחליף גם אותם אבל אני מניח שמגבר קודם (או אולי אני טועה?).

בכל מקרה, עברתי בפורום וחיפשתי מדריך על איך בוחרים סוג מגבר ולא מצאתי.

אשמח לקבל הסבר מאיפה להתחיל בכלל,

תודה

פורסם

קודם כל תתחדש,ברכות מכשיר ברמה ממש גבוה!

שנית למה השלב הבא שלך זה לרכוש מגבר?

אני בטוח שהרמקולים המקוריים של האוטו שלך הם זוועה(מנסיון היה לי רמקולים מקוריים בקורולה 08)

לכן הייתי ממליץ לך אחרי הHU להחליף את הרמקולים, הHU ברמה גבוה מאוד הוא ישנה פלאות את האיכות של הרמקולים המקוריים

אני משאר שיש לך כרגע מערכת מקורית...לכן הHU ישנה בצורה מטורפת את האיכות של הרמקולים אבל בכל זאת ממליץ

לך ללכת על רמקולים אחרים ולא להשאיר את המקוריים... ורק אחר כך כבר סאב ומגבר,

סתם שאלה ה80PRS יקר מאוד, למה דווקא אותו? כי אם אתה קונה אותו סימן שאתה מבין קצת בנושא. או שראית אצל מישהו אהבת, וקנית?

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

רכשתי אותו אחרי מחקר מעמיק. אני מאוד אוהב איכות סאונד ועוצמה במוזיקה :)

בעבר (לפני 10 שנים) הייתה לי מערכת מטורפת ברכב ובא לי לחזור קצת לעניינים ולכן אני מתחיל לבנות מחדש. כל השנים האלו לא הייתי בתחום ודי שכחתי מזה.

לגבי המגבר או הרמקולים, אני באמת לא יודע מה בא קודם: רמקולים או מגבר - הרי גם בכדי להפיק מהרמקולים את המירב יש צורך להתאים להם מגבר או הפוך

לכן אני מתייעץ איתכם

פורסם

אם תתקין מגבר חזק לרמקולים המקוריים של הרכב סביר להניח שהם יהרסו

בגלל זה בדרך כלל עדיף לשים רמקולים טובים ואז אם חסר לך עוצמה ובאס להוסיף מגבר

פורסם

זה מאד לא נכון.

אם המגבר מכוון כראוי לא יקרה שום נזק.

זה לא אומר שהרמקולים איכותיים, ואני לא בא וטוען שזה ישמע טוב, אבל מגבר לא אמור להרוס רמקולים.

SCANSPEAK

פורסם

למה לא את שניהם יחד? ובגדול מה שאתה חושב. אך רוב הסטים הטובים יצטרכו מגבד מתאים. הרדיו דיסק יגביל אותך בעוצמה.

לפי דעתי אין טעם לחבר מגבר לרמקולים מקוריים ולכן אני מאמין שהרמקולים יגיעו לפני.

פורסם

אם יש לך אפשרות תשים את שניהם ביחד, מה התקציב שלך בכלל?

ואם אתה רוצה קודם מגבר\קומפוננט אז עדיף קומפוננט ואז מגבר.

ומגבר לא יהרוס את הרמקולים המקוריים, פשוט המגבר שאתה תקנה יוכל להוציא מרמקולים טובים הרבה יותר זה הכל

כמו שתקח מגבר Audison עם רמקולים פיונר ורמקולים ריינבואו ברור שעם ריינבואו זה יהיה פי עשר יותר טוב!

לשיקולך, בהצלחה!

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם (נערך)
השאלה מה קודם למה: מגבר או סט קומפוננט?

תראה, כל אחד וענייני התקציב שלו, לרוב, קניה של HU מהשורה הראשונה כמו ה 80, היא איננה בתחילת פרויקט ברכב, בדרך כלל מעבר ל HU זה כבר שלב שני, אחרי שישנה כבר הגברה נאותה, סט קדמי וסאב.

אבל כל אחד והדרך שלו.

ואתה דיי חייב גם סט, גם הגברה, וגם סאב.

עריכה אחרונה על ידי bengee

SCANSPEAK

פורסם

איך בוחרים מגבר?

נתחיל בתקציב.

נמשיך ביכולת הספיגה או כמות הכוח שהוא צריך לספק מכל ערוץ לכל רכיב.

האם המגבר הזה צריך להגביר סאב או טוויטר? משנה את הנתונים החשובים שבהם צריך להתחשב.

לסאב וופר אני בעיקר אביט על כוח, דאמפינג פקטור

למיד או טוויטר אני יותר אביט על רצפת הרעש, הפרדה בין ערוצים והקלאס

וכך הלאה

מה לגבי גודל ומשקל? אתה לא רוצה לקנות מגבר שלא נכנס לתא המטען או לא מתאים לגודל הפלטה או לא נכנס מתחת לכסא אם שם רצית להתקין.

מה לגבי נגישות לפקדי הכוונים? למשל רכב שהמושב האחורי שלו לא מתקפל אתה תעדיף מגבר שכל הכוונים שלו נמצאים במשטח העליון של המגבר ולא בצדדים.

מה לגבי צריכת זרם כוללת של המערכת שלך לעומת מה שמערכת החשמל יכולה לספק?

עכשיו גם בוא ניקח לחשבון את החתימה הסונית של המגבר או במילים אחרות אופי או גוון צליל מיוחס.

יש מגברים עם נטיה לצליל חם, יש כאלו שנוטים לצליל קר ויש כאלו שהם ניטרליים

ובסופו של דבר עיצוב ומראה חיצוני, תאמין או לא זה גם שיקול.

אחריות טובה יותר של יבואן או יצרן זה גם שיקול מאוד לגיטימי.

מלאי זמין ונגישות, קירבה לבית עסק מסויים, לפעמים לקנות מחבר נותן גם יותר סיפוק ברכישת מגבר, משהו שאני יכול להעיד עליו מנסיון רב דרך אגב.

מקווה שעזרתי ונתתי כוון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה הלאה?

מה התקציב לשאר הרכיבים נטו לא כולל התקנה ?

איזו מערכת הייתה לך לפני 10 שנים ? אני רוצה לקבל ממך פרספקטיבה למה אתה מחשיב "מערכת מטורפת"

ואיזה סוג מערכת אתה רוצה להרכיב היום.?

• תוכן חדש...