Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פולסווגן פולו 1996 ידני 1600

זה התחיל לקרות אחרי שפעם אחת העצתי קצת יותר מדי בנסיעה כנראה (בדרך כלל אני ממש לא ונוסע רגוע).

המנוע פשוט לא מצליח לשמור על הטורים (בדרך כלל הוא נעמד על 10K במצב סרק) אז מה שקורה כרגע זה שכמעט בתי אפשרי לנסוע איתו בפקק.

עוד משהוא שאני יכול להוסיף שלפעמים זה פתאום כן מצליח להחזיק את עצמו בטורים אבל יכול להיות שאחרי כמה דקות של נסיעה זה יחזור למצב של הנפילה ימשיך רוב הנסיעה עם המצב של הנפילות טורים ואז קצת בסוף הנסיעה מסתדר איכשהו (עכשיו אני לא יודע אם מחר בבוקר זה בכלל לא יהיה במצב תקין ואי פעם יחזור לשם אבל זה יכול להגיד לכם שזה לא - לא עובד נקודה).

האם מישהוא פשוט כמוני שלא מומחה במכוניות (אבל בהחלט יודע לפרק קצת עם מברג ולנקות) יכול לעשות משהוא כדי לפתור את זה? או לפחות משהוא לבוא איתו למוסכניק.

תודה!

פורסם

בשלב הראשון כדאי אולי להתחיל מניקוי יסודי ומלא של בית מצערת ומנוע צעדים . אם לא יעזור אז כנראה,שהבעיה במצערת שלה. היו הרבה שרשורים שעוסקים בתקלה בפרט ובדגמים של הרכבים הללו (של המצערות). אם אתה מהמרכז,מומלץ לגשת למוסך רון לאבחון וטיפול.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לקחתי את האוטו למוסך ועשו קצת ניקוי למצערת עכשיו חלקית זה פתר את הבעיה ז"א זה לא נכבה כשהמנוע מנותק מהגיר, אבל זה עדיין מאוד חלש ז"א אם אני רוצה להתחיל נסיעה רק עם הקלאצ' בלי לשלב גז המנוע נכבה בשנייה מה שלא קרה פעם, בנוסף ולא יודע עם זה קשור המנוע מוציא הרבה מאוד עשן בסל"ד גבוהה 4.5-6 אלף. חשבתי שיכול להיות שזה הפלאגים כי לפני שנה-שנתיים הייתה לי בעייה של כוח במנוע גם וזה פתר את זה..

פורסם (נערך)

הבדיקה של העשן הזאת נעשתה כשהמכונית במצב עומד בלי חיבור לגיר. אבל העשן בעיקר לבן ויכול להיות טיפה שחור.

אה ועוד משהוא, כשנעשתה הבדיקה עם המחשב לא זוהו תקלות, אבל יכול להיות שזה לא זיהה תקלות כי החליפו לי את המנוע לפני כשנתיים?

מישהוא גם הציע לי שאולי ניקוי קרבורטור יעזור (לא יודע אם זה קרבורטור או הזרקת דלק במכונית שלי)

מה אתם אומרים?

עריכה אחרונה על ידי gggg2
פורסם (נערך)
הבדיקה של העשן הזאת נעשתה כשהמכונית במצב עומד בלי חיבור לגיר. אבל העשן בעיקר לבן ויכול להיות טיפה שחור.

אה ועוד משהוא, כשנעשתה הבדיקה עם המחשב לא זוהו תקלות, אבל יכול להיות שזה לא זיהה תקלות כי החליפו לי את המנוע לפני כשנתיים?

מישהוא גם הציע לי שאולי ניקוי קרבורטור יעזור (לא יודע אם זה קרבורטור או הזרקת דלק במכונית שלי)

מה אתם אומרים?

עוד משהוא נוסף שעכשיו שמתי לב אחרי שהשארתי את האוטו דלוק לדקה אם מקשיבים לאגזוז הוא לא יציב נשמע שיש לו מדי פעם "תקיעות" חלשות אבל כל פעם שאחד \ כמה ברצף קורים המנוע נחלש ויורד מ ה 1000 סל"ד, ואחרי הדקה הזאת הוא לא הצליח להמשיך לעמוד בזה ונכבה.

עריכה אחרונה על ידי gggg2
  • תוכן חדש...