Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת והצעות לשיפור המראה + תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אז ככה כמו שרשום בכותרת אני רוצה לשפר חיצונת את המראה הרכב

מדובר ב אופל אסטרה 99' ,2.0 טורבו דיזל

אני יודע שהרבה אנשים יגידו לי שלא שווה השקעה וכו .

אז אני יחסוך את התגובות האלה ויגיד שהרכב הוא יד ראשונה ועובד מצוין מבחינה מכנית

(220K קילומטרש)

לא קשור לאשכול הזה אבל גם הציין שמותקנת בו מערכת שמע ב4K (הכולל 4 רמקולי פאינור קידמי ואחור ,סאבופר כפול- פאיונר, ושני מגברים)

IMG-20140906-WA0005.jpgIMG-20140907-WA0041.jpgIMG-20140907-WA0030.jpg

(עשיתי לרכב השחרת חלונות אחוריים.משלושים, שמשה אחורית)

אז ככה באחד תמונונות לא רואים את זה אבל השמש אכלה את צבע הרכב בטירוף התכנון שלי ובזמן הקרוב היא צביעה מלאה בשחור מטלי(זה כבר התכנון ומחכה שיהיה לי את הזמן,אין צורך להגיב על הצורך בפחחות וצבע) שיתאים למגנזיום שכבר שמתי, (קניתי כבר כריש, מתי שהרכב ילך לפחחות צבע כמובן שהגגון יעוף, מה לעשות בכל זאת הרכב היה של ההורים חח )

לצורך המחשה בלבד איך יראה הרכב לאחר פחחות צבע שחור

39b7df66c9-opel-astra-1-8-sport-uit-1999 (1).jpg

בכל מקרה ,רציתי לקבל חוות דעת ודבר שני הוא אופציות והצעות לשיפור קוסמטי נוסף , אני חייב לציין שחרשתי על האינטרנט בחיפוש ספוילר, ,ניקלים וכו וממש קשה לי למצוא לאופל ולדגם הזה בפרט , אז אם יש הצעה לשיפור .שמח גם למשהו/מישהו שבאמת יכול לתמוך לי באופל הנ''ל ויהיה לו חלקים מתאים

חשוב לציין שבגדול אני מוכן להשקיע ,כמובן בדיאבד שלא יגיע לכמה אלפים אבל בהחלט ישמח להצעות...

תודה

עריכה אחרונה על ידי Ben Tesler
עדכון
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. הייתי בוחר בצבע אחר לצביעה - רכב שכולו שחור גלגלים חלונות הכל ייראה כמו כתם שחור מרחוק.

2. את הדעה שלי על ניקלים תוכל לקרוא בשרשור מקביל על שיפורים לקורולה.

3. הייתי מתחיל כבר עכשיו עם חידוש הפלסטיקים החיצוניים. הם נראים נורא כרגע ואפשר לטפל בזה בקלות.

4. הידיות ייצבעו במסגרת הצביעה הכללית?

5.מה עם הסלון? תן תמונות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

לא שווה השקעה?! בטח ששווה. יש לך אחלה רכב! במיוחד אם הוא ידני.

לדעתי האישית צביעה בשחור מט זה מושלם לרכב הזה. כאן אתה יכול לראות מישהו שצבע רכב כזה בשחור מט. נדמה לי שהוא גם חבר בפורום הזה.

ספויילרים יש באיביי מבחר, אבל העלות של זה לא זולה.

עם הג'אנט השחור שקנית, כדאי לך לצבוע את הקליפרים של הבלמים בצהוב או אדום וזה יראה מדהים, במיוחד בנסיעה.

כריש נדבק של אוטו דיפו זה סתם זבל, במיוחד שבדגם הזה יש כריש מקורי שמשולב עם השפריצר של המגב האחורי.

ניקלים לידיות ולפנסים זה גועל נפש, תעשה לעצמך טובה ואל תקנה את זה. אל תלך עם העדר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. הייתי בוחר בצבע אחר לצביעה - רכב שכולו שחור גלגלים חלונות הכל ייראה כמו כתם שחור מרחוק.

2. את הדעה שלי על ניקלים תוכל לקרוא בשרשור מקביל על שיפורים לקורולה.

3. הייתי מתחיל כבר עכשיו עם חידוש הפלסטיקים החיצוניים. הם נראים נורא כרגע ואפשר לטפל בזה בקלות.

4. הידיות ייצבעו במסגרת הצביעה הכללית?

5.מה עם הסלון? תן תמונות

1.אני גם חשבתי על זה אבל אני להוט על צבע שחור רצח

2.יש מצב לקישור?

3.אני ישמח לעשות את זה .. איך איפ ומי יכול לעסוק בזה?

4. האמת שאני לא יודע כל עוד הרכב עדין אצל ההורים ורק חודש הבאה יגיע רישמית אלי. אני לא יתחיל לעשות פחחות רכב כי זה ישביט אותו מפעילות שעדין בבעלות ההורים אז הלככתי לפחח שבגדול אמר לי עלות של הצביעה המלאה לא באמת בדיקתי מבחינת פרטים מה כולל

5.בגדול לא מיוחד במיוחד...

יש ךי את הביסיק לחלוטין הדבר היחידי ששמתי זה כיסוי הכסאות מעור שחור-אדום...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא שווה השקעה?! בטח ששווה. יש לך אחלה רכב! במיוחד אם הוא ידני.

לדעתי האישית צביעה בשחור מט זה מושלם לרכב הזה. כאן אתה יכול לראות מישהו שצבע רכב כזה בשחור מט. נדמה לי שהוא גם חבר בפורום הזה.

ספויילרים יש באיביי מבחר, אבל העלות של זה לא זולה.

עם הג'אנט השחור שקנית, כדאי לך לצבוע את הקליפרים של הבלמים בצהוב או אדום וזה יראה מדהים, במיוחד בנסיעה.

כריש נדבק של אוטו דיפו זה סתם זבל, במיוחד שבדגם הזה יש כריש מקורי שמשולב עם השפריצר של המגב האחורי.

ניקלים לידיות ולפנסים זה גועל נפש, תעשה לעצמך טובה ואל תקנה את זה. אל תלך עם העדר.

לצערי למרות האובססיה שלי לידני לצערי הוא אוטו' אבל זורמים..

סתם כדי לציין עובדה אני רציתי לצבוע לשחור מאט והחלטי להתפשר משתי סיבות עיקריות קודם כול המחיר של הצביעה הוא כפול להשקיע 6 אלף על צביעה זה מטורף..

האופציה על הקליפרים של הבלמים אני ישמח לעשות את זה ..יש לי אפשרות לעשות את זה בצבע ספרי כלשהו או שזה יותר בלאגן/יקר?

כל הקטע של הניקלים ..לדעתי האישית זה יפה ובטח לא "מושפע" ועושם כמו כולם ...

דבר שני זה ישבור לי קצת את הצבע השחור.כמו שזה שמעליך רשם...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואוו חשבתי על לוק גאוני בעזרתכם...

מה דעתכם לצבוע את הקליפרים של הבלמים באדום ..

ואם את הפלסטיקים לצבוע גם באדום (אם יש אפשרות לתקן/להחליף לפני עוד יותר טוב)

בדיאבד זה שובר את השחור משלב אותם עם הגלגלים והכיסוי כסאות שלי או שחור -אדום מעור...

בלי קשר ששחור ואדום זה שילוב נדיר

שמעו זאת הברקה רצח מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי Ben Tesler
תיקון
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואלה לא מבין את החיבה הזאת של חבר'ה בני 20 לניקלים.

לי יש ידיות ניקל מהחברה (ככה בא האוטו) והייתי עדיין מעדיף בצבע הרכב. על המראות או מסגרת החלונות זה בכלל מזעזע.

לגבי הצבע במקומך הייתי משחרר את הנעילה ;) , צבע לאדום מטאלי כבר עדיף. את הקאליפרים תצבע גם לאדום ואז יהיה תואם לריפודים ולצבע עצמו.

הג'אנטים שחורים והפלסטיק השחור על הדלתות + החצאיות ישבור את האחידות.

לגבי פלסטיקה חיצונית, יש פתרון קבוע במאות שקלים ויש פתרון שמיישמים פעם בחודש לערך בעשרות שקלים.

אישית אני מורח פעם בחודש אופטי בונד.

זה חומר דיי זול (39 ש"ח) ולטעמי עושה עבודה מצוינת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...