Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האיוש!

לצורך הקלה בריצות ברחבי הבית, אני מעוניין להתקין מצלמה(ות) כדי לפקח על הרך הנולד (ידוע בכינויו The Opressor) כשאנחנו לא בחדר. בעיקר בקטע של לדעת אם הקולות שהוא עושה הם סתם, או שהוא ער וצריך אותנו. אלמנט חשוב פה הוא הרגעת האישה.

דרישות:

חיבור לרשת אלחוטית

יכולת צילום בלילה

אפשרות לשליטה על כיוון הסוללה

רצוי זום אך לא חובה

צפיה בתמונה מהסמארטפונים

יכולת להוסיף עוד מצלמות בעתיד

כרגע אני מתמקד בעיקר בFoscam, אבל אשמח לחידודים והמלצות.

תודה וברכה

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

בזמנו ביצעתי סקר שוק למצלמות כאלה עם הולדת בנו של אחד מחבריי הקרובים. המסקנה הייתה שכל המצלמות המתממשקות לסמארטפון (ללא יוצא מן הכלל, נכון ליולי 2013) לא עשו את העבודה והראו חוסר יציבות בצד האפליקציה, בד"כ יחד עם איכות צילום נמוכה בחושך. הן נמכרו במנעד רחב של מחירים ופיצ'רים אבל מעשית סבלו כולן מאותן בעיות עיקריות.

בלטה באיכותה קשת הוידאו-מוניטורים של סמסונג שכללה מסכים נישאים (כמו טבלטים קטנים) עם רמקול ועבדה ללא WiFi למניעת הפרעות בשידור. באופן תמוה היא לא שווקה באסיה אלא רק בארה"ב ואירופה וכיום נסחרת במקום מושבך הנוכחי סביב 120-150 פאונד. שווה בדיקה.

http://www.samsung.com/us/security-and-monitoring/baby-monitors

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם (נערך)

אני משתמש במשהו דומה לfoscam( נקראת coolcam).

עולה 50$ בערך ועושה עבודה כבר מעל ל 3 שנים 24\7( חוץ מכמה שעות של העברת דירה ).טפו טפו טפו

יש לה את כל האפשרויות שציינת.

יכולת לצפות מכל מקום בעולם.

PTZ

אינטרקום דו כיווני.

אפליקציה מומלצת, תומכת לכמעט כל מצלמה, ipcam viewer.

עריכה:

שכחתי לציין שאני החלפתי את העדשה, לעדשת רחבת זווית, בערך 170°.

המקורית בערך 70\90 מעלות.

תמונה מעכשיו

9y5ahehu.jpg

עריכה אחרונה על ידי dmxsir

פורסם

הזמנתי כזאת לפני חודש (טרם הגיעה), כך שאת הסיקור אוכל לכתוב רק לאחר ניסיון עימה.

בבית אנחנו עובדים עם 2 מוניטורים (כמעט 5 שנים) אחד באיזור הסלון והפינת אוכל והשני בחדר השינה שלנו (כל מסך 19-20 אינץ') שמחובר למצלמת DOME קבועה בחדר עם IR כמובן. החיבור הוא חיבור צהוב (composite) פשוט. לבית מצאנו את הפיתרון הזה הכי קל, פשוט, נוח, אמין וללא תעבורת WIFI נוספת מיותרת. תמיד מחובר והמסכים עובדים 24/7. לאחרונה חיברתי את המצלמה הזו (ואחת נוספת בסלון) ל DVR עם אופציית הקלטה וחיבור לאינטרנט (לא חיברתי כי אין לי צורך בזה כרגע).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

אנחנו בדירה שכורה. למרות שבעלת הבית מבינה ותומכת, אין לי עניין בהתקנות קבועות ומעדיף חיבור אלחוטי. מעניין מתי תקבל את המצלמה עם מצב הדואר הנוכחי.

איזה מפחיד להסתכל במצלמה כזאת נראה כאילו כל רגע תתחיל סצינה מפעילות על טבעית

אני מנחש שאתה לא אבא. כל יום זה סצינה מפעילות על טבעית.

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אהבתי את הכינוי, לשלי אני קורא "שייח" לקטנה ניקסון (ניקול במקור) עד שימצא כינוי הולם יותר למעמדה. :)

בהזדמנות זאת, אברך את דריש על חזרתו מהגולה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
מעניין מתי תקבל את המצלמה עם מצב הדואר הנוכחי.

ב 11/9 התייעצתי בפורום לגבי החלפת סוללות במברגה נטענת, יום למחרת הזמנתי מאיביי מעין פחיות להלחמה שטוחה של הסוללות. הייתי בטוח שבגלל שזה משלוח מסין, יקח לזה מינימום חודש וחצי. אחרי שבוע וחצי (!!!) חיכתה לי מעטפה בדואר עם הפחיות האלו (soldering tabs). מיותר לציין שהייתי :shock::shock::shock:

בקיצור, אין לדעת.

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
האיוש!

לצורך הקלה בריצות ברחבי הבית...

תתקין כבר מסוע.

בן כמה ילדך/בתך (שיהיה בריא/ה) ?

עד כדי כך אתם היסטריים ? למה ?

(לדעתי - הגזמתם לגמריי עם המצלמות האילו. אשכרה 1984, רק שהרך אינו יודע...)

אין מצב לארגן לו חדר ב"אמצע" הבית קרוב (למרבית החדרים בהם אתם עושים שימוש כשכולכם בבית) ?

בלילה (אם הזאטוט קטן) - שיישן בחדר ההורים, במיטה נפרדת כמובן.

alfa 156 2.5.

פורסם

בלילה (אם הזאטוט קטן) - שיישן בחדר ההורים, במיטה נפרדת כמובן.

מה זה קטן ? 3 חודשים ? 9 חודשים ? שנתיים ?

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בלילה הוא ישן איתנו בחדר, זו לא הבעיה. מדובר יותר על ראיה לטווח הבינוני כשהוא יעבור לחדר משלו באזור גיל שישה חודשים עד שנה, ועל שימוש כאשר יש בייביסיטר. אין פה עניין של הסטריה פר סה, אלא רצון לראות מה קורה כשהוא רועש או שקט מדי, בלי צורך לעזוב הכל וללכת אליו כשהוא סתם עושה קולות מתוך שינה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אם אין צורך בענייני אבטחה למיניהם (הקלטה על גבי שרת FTP, ממשק לשרתי דואר וכו') אז ממליץ על ה PROVISION בקישור הזה:

http://www.provision-isr.com/index.php?product_id=348&page=shop.product_details&category_id=59&flypage=flypage.tpl&option=com_virtuemart&Itemid=18&vmcchk=1&Itemid=18

יש לי אותה למכירה בחנות, אני גם עושה בה בעצמי שימוש פרטי, ניתן לשים בה כרטיס זכרון להקלטה לוקאלית וגם להגדיר אותה להקלטה על גבי מחשב, סה"כ תמונה טובה גם בלילה, ממונעת, שומעים דרכה וניתן גם לדבר דרכה (הבהלתי את אמא שלי מספר פעמים בעזרת התכונה הזו בעת ששמרה לי על הקטנטונת).

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אצלנו מגיל 4 חודשים הילדים עברו לחדר שלהם. לדעתי, המצלמה נתנה לנו לא מעט שקט נפשי (הדלתות פתוחות anyway ושומעים כל פיפס, אבל חשוב לראות מה קורה שם).

לימים, כשהבכור גדל וחברים באים לשחק, זה מצויין שיש לנו מוניטור בסלון שמאפשר לנו לראות מה קורה כשהם משחקים (עד היום לא היה הורה\חברים אחד שביקר אצלנו, ולא אהב את הרעיון שאפשר לראות את הילדים משחקים בחדר... אין מה לעשות, ילדים צריכים השגחה).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אם אין צורך בענייני אבטחה למיניהם (הקלטה על גבי שרת FTP, ממשק לשרתי דואר וכו') אז ממליץ על ה PROVISION בקישור הזה:

http://www.provision-isr.com/index.php?product_id=348&page=shop.product_details&category_id=59&flypage=flypage.tpl&option=com_virtuemart&Itemid=18&vmcchk=1&Itemid=18

יש לי אותה למכירה בחנות, אני גם עושה בה בעצמי שימוש פרטי, ניתן לשים בה כרטיס זכרון להקלטה לוקאלית וגם להגדיר אותה להקלטה על גבי מחשב, סה"כ תמונה טובה גם בלילה, ממונעת, שומעים דרכה וניתן גם לדבר דרכה (הבהלתי את אמא שלי מספר פעמים בעזרת התכונה הזו בעת ששמרה לי על הקטנטונת).

תודה ארז. איזה פנסיונר פורום מרוט המליץ לי עליה, אבל נראה שהיא יקרה יותר או באותו מחיר כמו הפוסקאם (והרבה יותר מהסריקאם) , ופחות זמינה איפה שאני נמצא (לונדון). אני כן מתכנן להציע אותה להורים שלי לשימוש בבית, והם לא רחוקים מאוד ממך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...