Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד שאלה: המלצה על תוכנת הקלטה טובה למספר מצלמות?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

סביר למה? להעביר אותו שישן בחדר שאינו חדר ההורים?

בהחלט, אבל השאלה הגדולה היא אם הוא עוד קם בלילה לאכול. כל עוד הוא מתעורר לאכול, איכות החיים של ההורים משתפרת דרמטית (לדעתי) אם הוא קרוב ולא באמת צריך להתעורר בשביל להאכיל אותו.

אני מבין שאני מצטייר כלחוץ, אבל ההפך הוא הנכון. רגוע מאוד ולא נלחץ מזה שהוא בוכה. רוצה להיות מסוגל לדעת מה קורה כדי באמת לא לגשת אליו כל הזמן, וגם בגלל שאני לקוי שמיעה די רציני, אז את הדקויות של הבכי אני ממש לא שומע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

מי שמתקין מצלמות הוא אבו-אל-כל-הלחוצים (והתמונה ההיא שמישהו העלה לפה קודם לכן - סתם מפחידה !!! :shock2:)

מניח שזה ילד ראשון, לכן התלהבות היתר. לא נורא...

כשהילד קטן (עד מס' חודשים) - שים אותו לישון לידך באותו החדר (יותר מאוחר אני אשאל את אשתי שיש לה קצת יותר נסיון, מלבד הורות - גם בטיפת חלב/הנקה וכו' , מהן ההמלצות העיקריות בנושא).

עריכה - רוצה לדעת מה קורה עם הילד ? - גש אליו. אל תתעצל. זה לא צעצוע (מתנצל על הטון הנוזף משהו :oops:).

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם
מי שמתקין מצלמות הוא אבו-אל-כל-הלחוצים (והתמונה ההיא שמישהו העלה לפה קודם לכן - סתם מפחידה !!! :shock2:)

מניח שזה ילד ראשון, לכן התלהבות היתר. לא נורא...

שטויות במיץ.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם היית מכיר אז היית יודע שלחוצים זה (לפחות) ממני והלאה. אני מכיר עוד כמה וכמה הורים שהם רחוקים מלהיות לחוצים (באמת) ועדיין רוצים לשים מצלמה.

מה שאתה אומר לא קשור אחד לשני. מצלמה בחדר של הילד זה עניין של נוחות ולא טמפוניזציה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק - איננו חייבים להסכים.

רק אוסיף ואומר שאין שום תחליף ל-לגשת לתינוק כל זמן מסויים ולראות אם הוא בסדר (נושם, שהמנח שלו במיטה תקין וכו').

לא מצלמות וגם לא לוויינים.

עריכה - לצערי ההורים של היום (ואני אומר את זה מנסיון דיי קרוב אליי) מנסים לגדל את הילדים שלהם ב"שלט רחוק". אני בטוח שיש מאחורי זה כוונות טובות, אבל זה לא זה. מצטער.

alfa 156 2.5.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יאצק, קיבלת כבר המצלמה? אם כן, איך היא?

הזמנתי מדפוק טוב ב28 לספטמבר, רק ב9 לספטמבר הם שלחו, וכרגע מאתר דואר סין נראה שהיא בכלל עוד לא עזבה את אורומקי שכוחת האל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

קיבלתי את המצלמה !

עובדת מצויין, קלה להפעלה.

הממשק האנדרואידי לא עובד לי משום מה, אבל דרך האייפד או דרך גישה ישרה מהדפדפן ל IP שלי בבית (דינאמי), אין בעיה לתפעל אותה בקלות.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

המצלמה הגיעה הרבה אחרי שהדיספיוט נסגר לטובתי ואחרי שדפוקטוב ניסו להתעווז עלי. תודה יאצק!

הצבע האדמדם בגלל הטלפון שלי, לא המצלמה.

uploadfromtaptalk1420062640491.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...