Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני בבית אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

לצערי הרב אני נפרדת הקטנוע שלי וחוזרת לרכב...

יש לנו בבית רכב אחד ואני מעוניינת ברכב קטן נוסף, נפח מנוע לא יותר מ 1400, אוטומטי בסכום של כ 25-30k.

אני נוסעת בתוך רמת גן לעבודה ופעם בשבוע יוצאת מחוץ לעיר לבקר את המשפחה באזור השרון. את ההמלצות שלכם בשרשורים אחרים אך כבר התחלתי לחפש ובדקתי את הגטס ואיגינס שממש לא אהבתי ומרחיבה את האופק לרכבים אחרים שפחות מדוברים:

• סיאט איביזה 2005 2006

• פיאט פונדו או גראנדה
  • סיטרואן c3
  • לגבי סיריון 2006 ממש קשה למצוא משהו טוב אבל הוא עדיין אופציה טובה
  • היאריס יקרה אלא אם אני יורדת משמעותית בשנתון ואני לא מעוניינת בכך

אשמח לשמוע את דעתכם על הרכבים שציינתי ובכלל

תודה!

פורסם

באופן כללי, הרכבים היפניים יהיו אמינים יותר, בפרט כאשר את מעוניינת בתיבת הילוכים אוט'. הסיאט והסיטרואן בוודאי יהיו מהנות יותר לנהיגה, אבל ככל הנראה גם עלות האחזקה תהיה גבוהה יותר משמעותית.

לשיקול דעתך. על איכות משלמים. גם בקטע של אחזקה.

בהצלחה ושנה טובה

פורסם

יש גם את הגטס,מאוד אמינה ותהיה יותר חדשה מהיאריס,חפשי רמות איבזור gls/gli.

הפנדה והגנדה חיסכוניות,אבל בעיר הגיר הרובוטי פחות חלק,לכן לא כולם מתחברים לזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...