Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מצבים בהם המשכון בוצע לא ביד האחרונה אלא עוד לפניה.

כלומר מי שמכר לך את הרכב לא בהכרח היה מודע לכך שהרכב היה ממושכן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

איך אתם אוהבים לצעוק ולהגן על תומתכם המחוללת לכאורה.

אני ארחיב מעט על מה ש WIL כתב בקצרה.

היד הראשונה לקחה מימון כנגד הרכב. מישכנה אותו ושיעבדה אותו לבנק כנדרש.

לאחר חצי שנה החליט בעל הרכב למכור אותו.

הבנק הסיר את השיעבוד מהרישיון (פעולה און-ליין ממחשב בבנק למחשב במשרד הרישוי), ושלח את הטפסים לרשם המשכונות (פעולה שמבוצעת ברשם המשכונות שבמשרד המשפטים), אבל טעה במספר הרכב, והמישכון לא ירד.

האוטו נמכר כי אפשר להעביר בעלות במשרד הרישוי. הבעלים החדש לא בדק מישכון.

אחרי שנה הוא מכר את האוטו, ליד שלישית, שגם לא בדקה מישכון.

עכשיו מגיע חברנו WIL ומבקש לקנות את האוטו. עושה בדיקה, ולתדהמתו, כמו גם תדהמת הבעלים של האוטו, יש מישבון לטובת הבנק.

מה קרה? ישר לתבוע ולאיים?

הולכים לגורם הממשכן, ויחד איתו מסירים את המשכון בלי שום בעיה, כי אם החוב בגין הרכב לא היה משולם, אזי הבנק לא היה מסיר את השיעבוד שעל הרישיון.

מקווה שהסברתי את עצמי קצת יותר טוב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כמובן שרכשתי את הרכב כי זה נראה לי מציאה...

רכשתי את הרכב בכ-40%-45% פחות ממה שהוא שווה ומתוך תמימות לא התעמקתי בפרטים..

חברים תמהו על ההחלטה והפנו אותי לבדיקה אם הרכב משועבד..

בבדיקה מקוונת שנערכה התגלה שהרכב אכן משעובד ומפורט עוד פרטים שאיני יודע מה כוונתם..

מה כרגע אומר הסטטוס שהרכב משועבד?

כיצד עלי להתנהג ולמי עלי לפנות ?

[ATTACH=CONFIG]396815[/ATTACH]

מתוך תמימות אני מניח שאכלת אותה. נפלת על נוכל שידע שהרכב ממושכן/משועבד/מעוקל * סמן את התשובה הנכונה...

אף צדיק לא ימכור לך רכב תקין לחלוטין, בחצי מחיר.

מה נותר לך לעשות מעבר לתביעות ונסיונות לדבר על לבו של הנוכל?

להמשיך ולשלם לפמה את שארית החוב, לקוות שהוא פחות מ40-45% ממחיר הרכב ולהתנחם בעובדה שהרכב במצב מעולה.

ארז רונן

פורסם
אכן לא נעים , אך אם הוא יפנה לחברת פמה , אין חשש שהם יזכרו ברכב הזה , ויקחו לו אותו ?

לפמה אין צורך ברכב. כל מה שהם רוצים זה המשך התשלומים עליו ולכן, אם ימשיך לשלם, מבחינתם הכל טוב.

ארז רונן

• תוכן חדש...