Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לגרירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גררו לי את האוטו כי חניתי באזור של פריקה וטעינה.

השאלה שלי היא איך האוטו הגיע למצב של הילוך 1, ובלם יד למטה כשבאתי לקחת אותו?

הם פורצים לאוטו כדי לעשות את זה?

פורסם

אסור להם להיכנס לך לרכב בשום אופן, כדאי שתכתוב מכתב תלונה חמור, כמובן שאין לך הוחכות, אבל בכל זאת

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ניגר- תלוי באיזה גרר גררו לך את הרכב.

אם זה גרר מלגזה- לא פורצים. פשוט כי לא צריך שגלגלי הרכב יסתובבו. הגרר מרים את כל הרכב ונעלם.

אם זה גרר משקפיים או כננת- פורצים באבו אבואה.

למה פורצים?

1. לשחרר הנד-ברקס

2. להוציא את הרכב מהילוך (במידה והוא נמצא בו)

לא חוקי? נכון.

זונות? נכון.

לא עושים להם כלום? נכון.

בית זונות? ישראל.

ד"א:

רכב גרמני אוטומט (וברוב המקרים כל רכב) מהמודלים החדשים (2001 נניח ומעלה), הם לא יכולים לגרור בגרר רגיל אלא רק במלגזה, מהסיבה הפשוטה שגם אם הוא פרץ לרכב- הוא לא יכול להוציא את הרכב מהילוך "P"-פארקינג- ללא סוויץ' פתוח ורגל על הברקס.

אי לכך- רק מלגזה.

אין מה לעשות

נקווה שיהיה טוב מתישהו.

-ארז-

פורסם

ואם יש לי מנעול רב בריח לגיר?!

ראיתי פעם בחדרה שניסו לגרור מהחניה טויטה היילקס, היא היתה כל כך גבוהה, שהגרר ברח משם.:-)

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
ניגר- תלוי באיזה גרר גררו לך את הרכב.

אם זה גרר מלגזה- לא פורצים. פשוט כי לא צריך שגלגלי הרכב יסתובבו. הגרר מרים את כל הרכב ונעלם.

אם זה גרר משקפיים או כננת- פורצים באבו אבואה.

למה פורצים?

1. לשחרר הנד-ברקס

2. להוציא את הרכב מהילוך (במידה והוא נמצא בו)

לא חוקי? נכון.

זונות? נכון.

לא עושים להם כלום? נכון.

בית זונות? ישראל.

ד"א:

רכב גרמני אוטומט (וברוב המקרים כל רכב) מהמודלים החדשים (2001 נניח ומעלה), הם לא יכולים לגרור בגרר רגיל אלא רק במלגזה, מהסיבה הפשוטה שגם אם הוא פרץ לרכב- הוא לא יכול להוציא את הרכב מהילוך "P"-פארקינג- ללא סוויץ' פתוח ורגל על הברקס.

אי לכך- רק מלגזה.

אין מה לעשות

נקווה שיהיה טוב מתישהו.

-ארז-

לא רק בגרמניות אלא גם בקורולה החדשה ובעוד הרבה רכבים חדשים ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ד"א:

רכב גרמני אוטומט (וברוב המקרים כל רכב) מהמודלים החדשים (2001 נניח ומעלה), הם לא יכולים לגרור בגרר רגיל אלא רק במלגזה

תעקוב אחרי מה שאתה קורא.

-ארז-

פורסם
תעקוב אחרי מה שאתה קורא.

-ארז-

מודה באשמה, טעות שלי ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שלשום הייתי בטרמינל 3 בלילה ראיתי גרריסט עם מקל פריצה מנסה לפרוץ ג'יפ טראנו-המנוול לא התייאש ניסה איזה רבע שעה בטח עשה כמה שריטות יפות ועזב את המקום...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

זה לא היה גרר מלגזה.

ראיתי את הגרר כשבאתי לקחת את האוטו. אלה שגררו לי נראו כמו שני עבריינים. ממש מאפיה מה שהולך שם.

אתם יודעים אולי איך הם פורצים (איפה לחפש פגיעות באוטו :) )

ואיך הם נגיד ביטלו את האזעקה?

פורסם

אי לכך- רק מלגזה.

-ארז-

סליחה אבל לא הבנתי משהוא, בוא נגיד שהוא פרץ לרכב ולא יכול לשחרר את הפרקינג, מה הבעיה להוריד הנד-ברקס ולגרור מקדימה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האלה מהגרר החצפנים האלה פורצים את האוטו כמו עברינים..

לאבא שלי הם שברו את המנעול של האוטו ואי אפשר לנעול או לפתוח מבחוץ עכשיו בדלת רק מבפנים..

ועל מה..

על זה שהוא חנה ובגלל שמישהו לא חנה טוב אז חצי גלגל היה על חניה של נכים שבלי בעיה רכב היה נכנס שם ועלה לדקה למסור משהו, וגררו לו את האוטו.

זה פשוט בלתי נסבל מה שהולך במדינה.

זה הכל בגלל שכולםפ התלוננו על הסנדלים בזמנו..

אנשים פשוט טיפשים, מעדיפים שיגגרו להם את האוטו, יכנסו לפאניקה כי מי יודע אם הוא נגנב, יהרסו להם מנעולים, שריטות וכל הכאב ראש.

אבל אם האוטו מסונדל... לאאאא זה שערוריה!

בחיי שאנשים חסרי מנת משכל.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

כל הגרירות מדווחות למשטרה?

כי יש כאלו נגיד תיירים שחנו, ויכולים להיות בטוחים שגנבו את הרכב...

נגיד וגוררים אז אני מתקשר למשטרה והם מפנים אותי למגרש העייריה?

פורסם
סליחה אבל לא הבנתי משהוא, בוא נגיד שהוא פרץ לרכב ולא יכול לשחרר את הפרקינג, מה הבעיה להוריד הנד-ברקס ולגרור מקדימה?
-אם הרכב בעל הנעת 4X4 כדוגמת קוואטרו של אאודי לצורך העניין (או כמעט כל הדגמים החדשים של סובארו אם תרצה), אין לו אפשרות לגרור את הרכב בלי להוציא אותו מהילוך ה"P" - פרקינג.

-בוא נעזוב לשניה את עניין ההנעה.

חשוב על מצב שבו אין לו גישה לגרור אותך מקדימה- אלא רק מאחורה.

ואתה אוטומט. ואי אפשר להוציא את הרכב מפרקינג בלי סוויץ' וברקס. הרכב ישאר במקום לכמה דקות הבאות ויוזמן גרר מלגזה...הם לא מוותרים כ"כ מהר...

-לשאלה כיצד הם פורצים לרכב?

בשיטה של גנבי הרכב מלפני עשר שנים.

הם דוחפים בין השמשה לדלת מוט ברזל שדומה לסרגל בעל וו קטן בסופו, מצמידים אותו למגנון המנעול- ופותחים.

דרושה מיומנות מסויימת. אבל בכללי- ככה הם פורצים.

ואל...תנסו את זה בבית.

ולבחור שאותו גררו-

אין לך מה לחפש נזקים. לא תצליח להוציא מהם שומדבר על שריטות ומכות שטחיות.

על נזק קצת יותר גדול- אולי יש לך סיכוי- אם עשית בלאגן במגרש גרירה והזזת עניינים באותו יום שגררו לך את הרכב.

מעבר לזה- אין הרבה מה לעשות נגדם.

מבאס? נכון. אבל אין מה לעשות... תל אביב חיה על זה.

-ולשאלה האחרונה- האם הם מודיעים למשטרה?

לא.

המוקדנית במשטרה תמליץ לך לפני חשש ודיווח על גניבת רכב, לבדוק במגרשי הגרירה שבעיר שחנית.

יהיה בסדר. מתישהו.

-ארז-

• תוכן חדש...