Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

סוכות בפתח וזה הזמן למיני דיטיילינג החצי שנתי, רציתי לחסוך זמן בפלסטלינה והבנתי שספוג נותן את הפתרון, מהחיפוש שערכתי הבנתי שזה של אופטימום לא מומלץ מה לגבי הנאנוסקין? מישהו ניסה? ממליץ? איך עובדים נכון? האם יש עוד מוצרים מומלצים?

לינקים לרכישה יתקבלו בברכה.

תודה מראש

פורסם

הספוג פלסטלינה של ננוסקין הוא פשוט מעולה,זה מקצר בהרבה את זמן העבודה לעומת פלסטלינה רגילה,ואם הוא נופל,פשוט שוטפים וממשיכים,מה שאי אפשר לעשות בפלסטלינה.

פורסם

צ'יפופו (גיל) ידידי, תודה על תשובתך הלקונית (וגם להמלצה של ronrcz), לאחר חיפוש הוזמן המוצר (כולל הטיפ להשמיש אותו על חלון הרכב).

הנה לינק למוצר שהוזמן

http://www.ebay.com/itm/AUTOSCRUB-NANOSKIN-SPONGE-FINE-Grade-Auto-Contamination-Remover-/121392728031?hash=item1c439207df&item=121392728031&pt=Motors_Automotive_Tools&vxp=mtr

פורסם

ממצה את התשובות שלי רק לגבי נושאים שנטחנו עד דק.

את הלינק לספוג רשמתי בעצמי כ-5 פעמים בעבר, כולל לפני יומיים.

אל תקח אישית חלילה, ובכל מקרה תתחדש, אתה תהנה מהמוצר.

"יאללה בירי".

×
×
  • תוכן חדש...