Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מחפש רכב שני זול לשימוש נסיע לעבודה בעיקר, יש לי כרגע הונדה סיויק 2007 שאני מאוד אוהב, אבל אני עובד בשטח, ושם האוטו כל הזמן מתלכלך ואפילו נפגע מכבישי עפר ואבנים, החיישני רוורס שלי כבר נהרסו, והמיכל מים של הוישרים שלי התפוצץ, שלא נדבר על זה שפעם נתקעתי עם האוטו בגלל שההונדה נמוכה והגלגל התחפר באוויר, באיזה שהו קטע בכביש עפר.

אין לי אחריות על הרכב מהעבודה, וגם לא משלמים לי דלק על הנסיעות, הכל עלי והכל פרטי שלי.

לכן חשבתי על לרכוש רכב זול ואמין שישמש אותי לנסיע לעבודה בעיקר, כזה רכב שלא יהיה אכפת לי אם התלכלך או ינזק מאבנים או כל דבר אחר שעלול לקרות בכבישי עפר ודרכים לא סלולות כמו שצריך.

עכשיו שלא תבינו לא נכון אני לא מחפש רכב שטח, פשוט אני עובד במקום שהוא בשטח, וההגעה לעבודה היא דרך כביש עפר ועבודות עפר.

אין בעיה לרכב פרטי להגיע למקום המדובר, פשוט אני לא רוצה לסכן את הרכב הפרטי, שלי שגם כבר אין לי חשק לשטוף אותו כי למחרת הוא כבר התלכלך, אפילו לשישי שבת כבר אין לי חשק לשטוף אותו.

בקיצור ישמח אם תמליצו לי על רכב נחמד בתקציב של 5-6 אלף ואם אפשרי אפילו פחות, רק אוטומט, עדיף רכב מסוג המיני ולא ארוך

אם אפשר להכניס גם חסכוני בתקציב אז מעולה, אבל 1.9-10 גם בסדר.

עוד שאלה אם מישהו מבין אולי בנושא, אפשר להחזיק שני רכבים של נכה, אם אני כבר מוגדר נכה ויש לי כרטיס נכה ותו נכה והכל? אפשר יותר מרכב אחד?

תודה.

פורסם

אין אפשרות להגיע לעבודה ללא רכב? או בעזרת הסעה שהמעסיק דואג לה?

סיבה קצת מוזרה לרכישה של רכב נוסף מעבר לעובדה שזה לא כלכלי במיוחד להחזיק רכב נוסף ולטפל בו ולבטח אותו.

בכל מקרה, גירים אוטומטיים רגישים יותר מידניים וברכב כל כך ישן וזול יכול להיות שתיתקל בתקלות יקרות מאוד.

לי עלו לראש סובארו אימפרזה ("גרנד לאונה"), יש לנו במשפחה אחת כזאת ידנית קרוב לעשור שנוסעת ממש ממש מעט ומתוחזקת בצורה הכי נוראית שאפשר ועדיין מפגישה אמינות מרשימה.

השניה שחשבתי עליה היא רנו מגאן דור ראשון ישנה, אין הרבה כאלה על הכבישים כבר אבל היא אוטומטית וזולה, מבחינת אמינות אני לא מכיר אותה.

אני יכול לספר שלפני 3 שנים בערך, סבא שלי שהיה נהג מונית המון שנים החליט להפסיק לעבוד מפאת הגיל וחיפשנו לו רכב לנסיעות קצרות בתוך העיר בלבד.

מה שקנינו בסוף היה שברולט קורסיקה מודל 93'. נכון שזה לא ממש חסכוני אבל בשביל ה-4,000-5,000 קילומטר שהוא יעשה בשנה זה לא מאוד רלוונטי, הרכב נקנה במצב מכני מצויין ונקנה מאדם מבוגר שדיי הקפיד לטפל בו ולכן הוא מפגין אמינות. הרכב נסע מעט ביחס לשנתון והדבר היחיד שעשינו מיד כשהרכב הגיע זה להחליף רבעיית צמיגים כדי שיהיה בטוח לנסוע בו, הורכבה רביעיה של בארום (מותג צ'כי) והרכב מתפקד בצורה מצויינת.

הוא נקנה ב-3,000 שקל וברור שאם תהיה תקלה גדולה הכי הגיוני יהיה לגרוט אותו (אם תהיה אפשרות) או להוריד מהכביש ולמכור למתכת.

פורסם (נערך)

זול, אמין, חסכוני ואוטומט...ניראה לי שתוכל לבחור רק משהו אחד על חשבון משהו אחר. בתקציב הזה תחפש את הרכב שטופל בצורה הכי טובה וטסט הכי ארוך, אין מה יותר מדי להתפנק...

אם השכר לא משהו שמצדיק, אני חושב שכדאי לחפש עבודה אחרת. רכב זה לא רק דלק וקנייה, זה גם טיפולים, תיקונים, טסט, ביטוח ועוד הפתעות.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם (נערך)

כל הסיפור הזה נראה לי נורא תמוה.

כי מדובר סך הכל בגלל קטע עפר ובשביל זה אני לא חושב שצריך להשקיע כמה אלפים על רכישת רכב בשביל זה,

אל תשכח שרכישת רכב פירושה טסט כל שנה, טיפולים, בלאי, ברקסים, צמיגים, ביטוח, דלק. זה יפה ונחמד לרכב הפרטי,

אבל להיכנס לזה רק בשביל קטע עפר?

אני הייתי מחפש חנייה טובה ובטוחה בקרבת מקום ומשם לוקח זוג אופניים שתקנה ביד 2

ומשם תעבור את דרך העפר. הכי טוב, הכי פשוט והכי זול.

עריכה אחרונה על ידי shlomi6280

שלומי.

• תוכן חדש...