Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המיקום בכלל לא נכון אתה רק מכביד על המגבר.

במידה ויש עליו צלעות קירור יהיה נכון לשים מאוורר על הצלעות במידה ואין תעשה מה שtom הציע לשים אותם במאונך נגיד אחד מכניס בכניסה של המתח והשני מוציא מולו בכניסות הrca.

פורסם

או! תודה! ברחו לי המילים. מה שאמרתי, פינים, התכוונתי כמובן לצלעות קירור.

בכל מקרה, זה מה שנראה בתמונה שצירפתי בצד ימין ובתמונת פותה"ש למטה. עד כמה שאפשר לקרוא לזה ככה, ולא סתם חלק מהעיצוב.

פורסם

אם אתם מדברים על רוחבית למאוורר כדאי לשקול מאווררים מסוג CROSSFLOW

STINGER למשל מייצרים כאלו וניתן לרכושם במחירים טובים בEBAY או AMAZON

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סליחה על הבורות, אבל האם הממסר הכרחי? אני מפעיל המון דברים ברכב מה+ של הסוויץ (remote שמחברים למערכת) והדברים והמערכת עובדים בסדר גמור.

אני מבין את מהות הממסר וסוגיו (להעביר/להפסיק זרם לפי פקודה של זרם/חוסר זרם).

אולי הגבלה של זרם שעובר דרך ה+ של remote? או שזה לא "בריא" כל כך להשתמש ב+ של הremote כספק זרם.

אשמח אם תענו

פורסם

תודה לכולם על העזרה!! התקנתי היום כפי שאמרתם לי ובהמשך השבוע אבחן את התחממות המגבר והגיד לכם תוצאות.

אביב אין לי תשובה לשאלתך זה המומחים פה אולי יענו לך.

פורסם
סליחה על הבורות, אבל האם הממסר הכרחי? אני מפעיל המון דברים ברכב מה+ של הסוויץ (remote שמחברים למערכת) והדברים והמערכת עובדים בסדר גמור.

אני מבין את מהות הממסר וסוגיו (להעביר/להפסיק זרם לפי פקודה של זרם/חוסר זרם).

אולי הגבלה של זרם שעובר דרך ה+ של remote? או שזה לא "בריא" כל כך להשתמש ב+ של הremote כספק זרם.

אשמח אם תענו

אביב הפלוס של הסוויץ אמור להיות בסדר גמור, אני לא יודע כמה זרם אפשר/רצוי למשוך ממנו, זה משתנה כתלות ברכב, אפשר לבדוק את זה פרטני.

למה לחבר עם ממסר?

1. אישית יש לי hu מאד יקר, ואני משתמש ברימוט שלו רק להדלקת מגברים, לא הייתי מוכן "לסכן" אותו בהפעלה של צרכנים כגון מאווררים.

2. מצד שני למתוח חיווט נוסף מהפלוס של הסוויץ עד הבגאז זה קצת חוכמת חלם כשממסר פשוט עולה כמה שקלים בודדדים.

SCANSPEAK

פורסם

Bengee צודק לא שווה לסכן יציאה של remote על מאווררים בעומס גבוה היציאה פשוט תישרף.

והמהות של הממסר היא לא רק להעביר/להפסיק זרם היא להוציא יציאה חזקה.

פורסם
אביב הפלוס של הסוויץ אמור להיות בסדר גמור, אני לא יודע כמה זרם אפשר/רצוי למשוך ממנו, זה משתנה כתלות ברכב, אפשר לבדוק את זה פרטני.

למה לחבר עם ממסר?

1. אישית יש לי hu מאד יקר, ואני משתמש ברימוט שלו רק להדלקת מגברים, לא הייתי מוכן "לסכן" אותו בהפעלה של צרכנים כגון מאווררים.

2. מצד שני למתוח חיווט נוסף מהפלוס של הסוויץ עד הבגאז זה קצת חוכמת חלם כשממסר פשוט עולה כמה שקלים בודדדים.

תודה.

1. אוקי אני התבלבלתי וערבבתי בין שני כבלים שונים. התכוונתי לישירות ל+ מהסוויץ (שמחובר לכבל האדום במערכת) לא לremote (כחול לבן) שנותן פקודות למגברים. טעות שלי.

לחבר לכבל שאני התכוונתי - ה+ מהסוויץ זה בסדר ישירות לא צריך ממסר? (כשאני חושב על זה ה+ מהסוויץ זה סוג של ממסר נכון?)

2. טוב אני חושב שהבנתי, אתם עושים את זה כדי להשתמש בכבל של הרימוט. אבל זה גורר אותי בעצם שוב לשלאה שלי:

אז אם אני מחבר כל מיני דברים ל+ מהסוייץ זה בסדר? אני לא צריך ממסר?

פורסם

זה כבר תלוי ברכב, צריך לבדוק כמה הפלוס שאחרי הסוויץ יכול לספק (ערך הפיוז שלו), וכמה הוא צורך (בעזרת אמפרמטר).

וזה מאד תלוי באפליקציה, למשל פס לדים/דיבורית וכו' לא אמורה להיות בעיה ברוב המקרים.

בשביל מאוורים בבגאז, זה סתם מתיחה של חיווט מיותר.

SCANSPEAK

פורסם

יציאת רימוט בדרך כלל נותנת גג 300 מילי אמפר, בשביל להפעיל מאווררים עשה לעצמך טובה, שים ממסר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...