Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה.

ההבדל הוא בפוספטים שיש בזה, שאמורים להגן על המתכת והם אלו שנותנים את הצבע האדום.

אנטיפריז ב-30 שקל - מומלץ להימנע. צבע מאכל ירוק, קצת שמן ומים מהברז זה מה שיש שם. יעשו לך גם אבנית ומשקעים וגם יאכלו לך את המנוע.

אנטיפריז סביר מתחיל ב-45 שח ל-4 ליטר, והחיים שלו זה מקסימום שנתיים. המקורי עולה 240 כי כתוב על הבקבוק טויוטה... יש גם נוזלים אחרים שיתאימו אבל צריך לגלות מי עושה להם את ה- OEM (יש לי השערה, נראה אם זה זה).

מה לגבי נוזל קירור פרסטון או פראפלו בשביל טיוטה קורולה?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פרפלו מיועד לפיאט כמו שG12 מיועד לפולקסוואגן. יש בהם תוספים ששומרים על הסגסוגות של המנוע בהתאם לדרישות היצרנים.

פרסטון זה אנטיפריז ירוק זול וטוב, ויש גם וולאו בגלון כחול שהוא באותה משבצת של הפרסטון, ולא פחות טוב ממנו - אבל, ללא ההתאמה לסגסוגת המנוע באופן ספציפי ליצרן. באותה קבוצה אפשר להכניס את נוזל הקירור הירוק של דלק, שגם עליו שמעתי דברים טובים.

בנוזלים הירוקים - אין פוספט והם לא לטווח ארוך. יש להחליפם כל שנתיים.

לטויוטה יש נוזל שלהם, ורוד, שנקרא SLLC (סופר לונג לייף קולנט), ונוזל אדום, LLC (בלי הסופר). אלו מכילים גם פוספט, ושמעתי שמועה על מי מייצר להם אותו, אז אני מחכה לפותח השרשור שלאחר שיעלה תמונה אולי נוכל לגלות אם מה שאמרו לי נכון בוודאות או שיש להמשיך לבדוק.

פורסם
ושמעתי שמועה על מי מייצר להם אותו' date=' אז אני מחכה לפותח השרשור שלאחר שיעלה תמונה אולי נוכל לגלות אם מה שאמרו לי נכון בוודאות או שיש להמשיך לבדוק.[/quote']

על המיכל המקורי של טויוטה אין כל פרט מזהה, למעט העובדה שהוא מיוצר באירופה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הנוזל בתמונה זה הנוזל המקורי של טויוטה שמתאים להחלפות ארוכות של 5 שנים/ 150,000 ק''מ.

רשום לך גם על האריזה genuine part toyota.

הנוזל איכותי מאוד והכי טוב שהרכב שלך יכול לבקש.

עוד נוזלי קירור לונג לייף אדומים מצויינים שיש בשוק:

g-13 של קונצרן פולקסוואגן

valvoline asian נוזל היברידי מצויין שמתאים לרכבים יפנים:

http://www.valvoline.co.il/ZerexAsianVehicleAnitfreezeCoolant

בהצלחה.

פורסם

אז מעניין למה עלה טיפה המחוג מעל האמצע בחזרה מהצפון לירושלים , בסוף העליות , אבל חזר לאמצע אחרי כמה דקות ..

פורסם

עונה אבל צריך לחפור.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

צורת המיכל לא אומרת כלום. מיכלים זהים או דומים לא אומרים שמה שממולא בהם אכן מגיע מאותו מפעל.

אני מוכן להתחייב שהמיכל המקורי של טויוטה והמיכל של ה G12+ של ואג מגיעים מאותו מפעל הבקבוקים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מתעלק. ברכבי( גולף 09) לא מוזכרת בכלל החלפת נוזל קירור בספר הרכב. האם הגיוני?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

• תוכן חדש...