Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קטונתי מלענות על כך.

גם בסרטון נדמה לי שהוא אומר שההבדלים לא בהכרח שמיעים.

כאשר היתרונות הם חסינות לרעשים חיצוניים ומתח כניסה כפול.

אם בא לך בשביל הספורט לנסות בשתי הדרכים, או בשם האודיופיליות :wink:, אז יכול להיות מענין לראות אם אתה מרגיש הבדל.

פורסם

לפי הסרטון זה עדיף מכיוון שהרעש נצבר בrca במהלך הדרך מהhu למגבר מכיוון שהחיווט משמש כמעין אנטנה שסופחת רעשים. העברה מאוזנת מקרוב לhu עד למגברים תבטל רעשים אלו.... לפי הסרטון לפחות :-)

אלי

פורסם

זו גם דעתי למען האמת. אם אין רעשים חריגים לאחר ההתקנה, לא הייתי טורח.

חוץ מזה, לא ממש ברור לי איזה חיבור זה שם. זה נראה כמו חיבור PS/2 של עכבר מחשב.

פורסם

גם רעשים ברמה "לא חריגה" אפילו כמעט לא שמיעה משפיעה על איכות הצליל. לדעתי עם כבר משקיעים סכומים כמו שרועי השקיע על המערכת החדשה שלו הייתי מנסה גם וגם לראות עם יש הבדל.

אלי

פורסם

וזה בערך מה שאמרתי בהודעה #33 8)

מדוע למגבר יש שליטה גם על Input Set וגם Level? מה ההבדל ביניהם?

האם הוא מוגבל למתח כניסה של 4V או שבכניסת מאוזנת זה לא רלוונטי?

ושו-הדא Direct? מה הולך שם?!

פורסם

תתחדש!

בין הבודדים בארץ (אולי היחידים).

יכולת לבדוק את מצב המגבר לפני הקניה?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם (נערך)

"וְהוּא יִהְיֶה פֶּרֶא אָדָם, יָדוֹ בַכֹּל וְיַד כֹּל בּוֹ, וְעַל פְּנֵי כָל אֶחָיו יִשְׁכֹּן"

האיש ששובר כל מוסכמה ואף מכס ישראלי לא ימנע את כל אשר חשקה נפשו של רועי.

האדם שלא נס ליחו ושליטתו הוירטואוזית ברזי ונבכי האינטרנט הגלובלי והכרותו האבסולוטית את המדיה הדיגיטלית מאתרים עבורו גם את הנסתר מעין רואה - קטן כגדול ותופסו ולופתו כתפיסת ארגון דאעש את קורבנותיו המסכנים.

אולי זה הזמן לקפל את ציודנו ולפנות את הבמה.

תתחדש רועי והפק ממוצריך מרגליות ופנינים.

ליאור

עריכה אחרונה על ידי ארזה

• תוכן חדש...