Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אחד השלבים בזמן שצובעים הוא ניגוב חלקיקי אבק . היות ואת הצביעה אני לא אעשה במקום סטרילי ,סביר להניח שיהיה אבק .

בזמן חיפושיי אודות הנושא נתקלתי בשני סוגי מטליות

1.מטלית מיקרופייבר-מומלצת בעולם הנגרות ,בין הנגרות לדיטיילינג יש מן המשותף.

2.מטלית מבד גאזה שטבלו אותו בשעווה

אני מניח שמטליות מיקרופייבר יותר קל למצוא, בכל סופר,כל חנות אספקה טכנית מחזיקה סוגים שונים של מטליות מסוג זה

יחד עם זאת האם למטלית הגאזה יתרון כלשהו ?

האם המטלית המיועדת לניגוב אבק מהמשקפיים יכולה להתאים גם כן ?

תודה

פורסם

אם אני לא טועה ניקוי המשטח מורכב ממספר שלבים

1.ניקוי במי סבון

2.חיטוי (בעקרון מסירים שאריות ווקס ועודפי שמן ) כנראה שגם אלכוהול רפואי יתאים כאן , ראה כאן דיון בנושא חומר חיטוי

3.שאיבה עם אוויר דחוס -אין לי קומפרסור ,קניתי אוויר דחוס לניקוי המחשב

4.בין יישום שכבות צבע בלבד (לא לכה) מנגבים עודפי אבק -אם מיקרופייבר יעשה את העבודה ,ארכוש לי מטלית אחת חדשה ונקייה (למרות שיש בבית כמה מטליות מיקרופייבר בהן מנגבים אבק ולכלוך במטבח ).

• תוכן חדש...