Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדובר בדגם דיינמיק רובוטי 120 כ"ס. הרכב שנת 2011 עם 40 א' ק"מ, לא בוצע עדיין טיימיניג ויש צורך בהחלפת כל הצמיגים..מחיר של 52 א' הוא לדעתכם גבוה מדי?

אני מתבלבט עדיין כי הבנתי שהתחזוקה של הרכב מאוד גבוהה והאמינות של הגיר הרובוטי לא כל כך..

לפי ההיסטוריית טיפולים בוצע לאחרונה ניקוי קו קניסטר..

העלויות אחזקה של הרכב ממש לא יקרות ביחס לרכבים אחרים (במורשה)

למשל טיימינג עשיתי ב1000 שקל, ושאר הטיפולים במחירים הוגנים, שוב יחסית לשאר המורשים...

והגיר הרובוטי מגלה אמינות טובה יחסית (הרבה יותר טובה משאר הDSG למנהם) אני בנתיים עומד על 90K ורוב האנשים שאני מכיר עם הרכב שעשו 100+ בלי שום שיפוץ, אבל כן יש מקרים שהקלץ הלך מהר, זה תלוי בסיגנון הנסיעה וגם מזל כמובן.

פורסם

הבדיקה נראית טוב וגם המחיר מצויין.

אתה לא תמצא שום משפחתית אחרת בת 3 בסכום הזה, ונוסף על כך שילוב מעניין של מנוע גיר.

אחרים פה יעידו (ומעידים) על גיר אמין.

לשם השוואה אצלי הפוקוס עם 85 אלף ק"מ אחרי 2 החלפות קלאצ'ים ו8 עידכוני גרסה, ואני מכיר עוד הרבה פוקוסים אחרי החלפת קלאץ'.

כך שכנראה בסך הכל יש לך פה עסקה טובה

פורסם

עלויות טיפולים של מיני/סופר מיני, אמינות של יפנית של פעם, ביצועים של איטלקיה/גרמניה תוססת ויופי של דוגמנית צמרת. תמצות קליל על הבראבו.

אין צורך בחתימה....

פורסם

סתיגמות וחברים\קרובי משפחה\מוסכניקים "מומחים שהיתה להם פיאט מוזנחת".

מהם אפשר להבין שבראבו בעלת תחזוקה יקרה וגיר חרא. וכמובן שהם לא נסעו בה לעולם...

:brickwall:

פורסם

עזוב, אוטו על הפרצוף. בדיקה לא טובה ומחיר גבוה. גם האחזקה באמת מאוד יקרה וזה אוטו בכלל בכלל לא אמין.

אפשר את מס' הטלפון של המוכרת?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
עלויות טיפולים של מיני/סופר מיני, אמינות של יפנית של פעם, ביצועים של איטלקיה/גרמניה תוססת ויופי של דוגמנית צמרת. תמצות קליל על הבראבו.

תיקון קטן של הקטע המודגש, ברשותך: ביצועים של גרמניה עם חדוות נהיגה של איטלקיה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)

בואו לא נסחף. בתור מי שהחזיק יפנית של פעם (קורולה 1998 "צפרדע") והיום עם בראבו 2009, אני לא הייתי מרהיב ומכריז על האיטלקיה כברת תחרות. הקורולה הייתה בנויה בצורה איכותית "והדוקה" יותר ואני לא חושב שיש סיכוי שאיזשהי בראבו רובוטית תתקרב לקרסולי האמינות של היפנומטית המיתולוגית ההיא (מנוע וגיר עם טיפולים סטנדרטיים לחלוטין לאורך 400K עד שהתחילו להופיע בעיות רציניות ראשונות).

החלפת מצמד כל 50-100K ושיפוץ הידראוליקה (משאבה, אוגר) כל 100-150K זה לא רע בכלל, גם רמת הקרקושים והרשרושים מאוד סבירה. אבל זה לא בליגה של היפאניות מאותם ימים.

הייתי מגדיר את הבראבו כמכונית אמינה בהרבה בהשוואה לתדמית שלה, ככל הנראה לא נופלת מהגולף (המכונית המקבילה אליה) באמינותה וללא ספק זולה יותר באחזקתה. המחיר הנוכחי של הבראבו ביד שניה עושה לה עוול (ו/או, זה של הגולף מופרז).

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

באופן טבעי כל אחד מספר מנסיונו הפרטי, אף אחד לא ערך כאן סטטיסטיקה מסודרת. הבראבו שאני מכיר היא ידנית, אז אולי מחלות הרובוטיקה נחסכו ממנה ( הגם שאני מכיר כאלו עם רובוטים בגיר שעברו מרחקים כפולים ומעלה מאלו שציינת ללא צורך בשיפוץ החלפה או משהו אחר בגיר ) ואני גם מכיר לא מעט יפניות שלא הגיעו לקרסולי השקט של מכללי הפנים של הבראבו הזו שאני מכיר, אבל בהחלט יכול להיות שדווקא באוטו שלי החליט האיטלקי שחיזק לה את הברגים שדווקא באוטו הזה הוא מתאמץ, לך תדע. אבל ובכל מקרה עיקר משיכתה של הבראבו הזו היא כמות ההנאה והסיפוק היחסיים למחירה המגוחך ובתחום הזה אני מתקשה למצוא לה מתחרים, בלי קשר לשאלה מאיזה חלק של העולם הם היגיעו.

פורסם

לגבי הבראבו אני לא מדבר מניסיוני (למרות שהרכב עבר החלפת מצמד אחרי 50-60K אצל הבעלים הקודם. אבל עדיין עם שאר חלקי הרובוט המקוריים אחרי 105K) אלא מסקירה מעמיקה של פורומים אירופאיים שערכתי לפני הרכישה וגם אחריה.

אולם הרושם הכללי של כלל תוצרת פיאט (פיאט איטליה לפחות) הוא של שיפור מרשים באיכות ההרכבה והאמינות - זה לא רק במותג פיאט. השווה את "המחלות הידועות" של ה-156/166/147 ואת מגמת השיפור שנצפתה ב-159 ובמיוחד בג'וליטה.

הבראבו היא לא יוצאת מהכלל בעניין זה וסך הכל לא סובלת "ממחלות ידועות" אלא מבעיות שניתן לקרוא להן "בלאי טבעי" שמוכר גם בתיבות רובוטיות אחרות ואולי אפילו פחות מאשר אצל המתחרים.

בהתחשב בכך ובשאר התכונות של הבראבו, מחיר השוק שלה הוא פשוט בדיחה ומדובר בעסקה מצוינת בתנאי שמוצאים רכב שטופל כראוי (וזה לא כזה סיפור - טיפולים בזמן, שמן סינטטי, פאראפלו ברדיאטור).

ואני גם מכיר לא מעט יפניות שלא הגיעו לקרסולי השקט של מכללי הפנים של הבראבו הזו שאני מכיר

זה נכון, גם אני מכיר כמה יפניות כאלו - החל ממיצובישי גאלאנט עם בעיות בגיר וב-ABS, המשך ב-323 "לנטיס" עם סאלון שהופך לסמרטוטי מהר מדי וכלה בבעיות שהופיעו בקורולה ב-2006 ואילך.

ועדיין - מקובלות בעולם הרכב כמה מוסכמות ברזל - אחת מהן היא האמינות המוחלטת של מוצרי טויוטה בשנות ה-80 וה-90.

• תוכן חדש...