Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברז למטבח ? לאמבטיה ?

בהנחה שאתה בעל הדירה - האם אתה נשאר בדירה זמן רב (או מתכנן לעבור) ? (כי אז הייתי אומך שתרכיב משהו זול)

כעיקרון - עדיף לדעתי ברז באיכות טובה / טובה מאוד, אם הוא מתוכנן לפעול "נון-סטופ" - במטבח למשל, במיוחד אם מבשלים ושוטפים כלים והוא אינו לתצוגה...

בוודאי ובוודאי שיש משמעות לברז איכותי !

alfa 156 2.5.

פורסם

העולם השתנה. אין שום יתרון אמינות לברזים היקרים,

רק פיצ'רים או עיצוב. כמה זמן ברז יחזיק מעמד? מזל נטו.

לך על הזול.

בכל פעם שאני נתקל במכשיר/כלי איכותי משנות השישים-שבעים

אני חוטף את אותו השוק. לא בונים ככה היום. Indestructible.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ההבדל בין ברז יקר לזול הוא במנגנון הפנימי. ביקר הוא עשוי מנחושת ואילו בזול מחומר אחר. כמו כן הזול ידלוף כעבור 5 שנים ואילו היקר כעבור 10.

אבל ההבדל הכי חשוב הוא בציפוי החיצוני. ברז זול יקבל נקודות ירוקות כעבור שנתיים וכעבור 5 שנים יהיה כולו ירוק. לברז יקר זה לא יקרה.

פורסם

ממליץ להשקיע.

לפני כחצי שנה הברז במטבח שלי החל לדלוף.

עשיתי סקר שוק קטן וגיליתי שאין פערים גדולים בין חמת ודומיו, לבין דגמים בסיסיים של גרוהה.

לבסוף מצאתי דגם מהסדרה הזולה יחסית שלהם סביב ה800 ש"ח, לאחר שחנויות בירושלים ביקשו על הדגם הזה מחירים של 2800, 1800 ו1400- שוד לאור יום.

העדפתי להשקיע מעט יותר ולקבל שקט ארוך עם אחריות של 7 שנים.

M-TECH E46

פורסם

בחלק מהדגמים של חמת האחריות הורחבה ל-9 שנים. (אם אני לא טועה אוורסט ואלפא).

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

הברז הוא לכיור מקלחת.

רכשתי בסופו של דבר חמת מק"ט 900153 במחיר של 280 ש"ח מהחנות השכונתית.

אני יודע שיש יותר זול ב- זאפ לדוגמא, אבל אצלו אני בטוח במיקרה של תלונה/הפעלת האחריות.

מחליף ברז חמת בן 15 שנה.

תודה לכולכם.

פורסם

יש לחמת שתי שדרות - "חמת 3" עם 3 שנים אחריות, ו"חמת 10" עם 10 שנים אחריות. המחירים בהתאם.

דני

פורסם

דווקא ראיתי שיש להם ברזים פשוטים אלו שיש בכל חנות אינסטלציה באחריות ל3 שנים.

וגם ברזים עם 5 שנים, עם 7 שנים ועם 10 שנים.

הכל תלוי בסדרה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
שמעתי שחמת כבר לא מייצרים בארץ,אבל משום מה על הקופסאות עדיין רשום מיוצר בישראל,מישהו יודע על זה משהו?

לפי התקן, מספיק לפחות 35% מהמוצר לייצר בישראל כדי להיחשב "מיוצר בישראל".

• תוכן חדש...