Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין למה טלקאר לא ניגשו למכרז עם פיקנטולימו.

גם חסכוני (מנוע 1000 ידני) גם מתאים לחמישה בני אדם. מה העניין. בהולנד ראש הממשלה רוכב לעבודה על אופניים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה בדיוק מה שאמרתי עמי.

השאלה למה תקעו את התמונה הזו ?

נראה שהכתבתב הולעט בתמונה מיחצ"ן/דובר המשרד הממשלתי להקצאת לימוזינות,

לא טרח לוודא מה הקשר לעזאזל עם המציאות, והכל כדי לתרץ את המעבר למכוניות היקרות כי מהישנות הדלתות נופלות באמצע נסיעה.

אתה שואל כי אתה מופתע? אתה לא מכיר את התקשורת הישראלית וYNET בפרט?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מתי זה לא מצליח להם? הרי כדי להפוך סתם ידיעה לסיפור עסיסי מומלץ להוסיף כל מיני שטויות. שיטה בדוקה ומוכחת אצלם. חוץ מזה, מי כבר יבדוק?

פורסם

כולם.

פעם במדיה המודפסת ללא יכולת טיקבוק, זה היה עובר להמונים בגלל מגבלות המדיה הלא-אינטראקטיבית,

מאז הפצעת האינטרנט חוקי המשחק השתנו, גם אם יש בקרה על הטוקבק באתר יש מעקף בצורת פייסבוק, והידע המתוקן, זורם בחזרה

להמונים.

הספינולוגים בשלטון לא מבינים שחלף זמנם, חלק מזה קרה בזכות מחאת 2011, למרות ההספדים, חלו שינויים מבורכים

ומתוך הציבור הרמוס מתחילים להשמע קולות תקיפים הדורשים לדעת מה נעשה בכספי הציבור, או במילה אחת שקיפות.

דוגמת מקרה אוריאן ויצמן :

http://www.holesinthenet.co.il/holesinthenet-media-story-1827

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4379922,00.html

"

על אף שהמידע אמור להיות שקוף וזמין לציבור על פי חוק חופש המידע, במשך שלושה חודשים היא רדפה, כתבה, התקשרה, שלחה אימיילים, אך בלשכת ראש הממשלה סרבו לגלות את גובה ההוצאה הנוגעת למזון, אירוח, ניהול ולתחזוקת מעון ראש הממשלה, בהן גינון, ניקיון, חשמל, מים, ארנונה, שיפוצים, קניית ריהוט, טלפון, רכישת ביגוד, מאפרת ומעצב שיער, אבטחת מעון ראש הממשלה, כלי רכב המשרתים את בני המעון, בקשות שקיבלו פטור ממכרזים ועוד.היו להם סיבות טובות להסתיר. לאחר שבלית ברירה נעתרה המדינה לעתירה של התנועה לחופש מידע,"

אותי רק מענין גודל תקציב הטוקבקיסטים של רה"מ.

פורסם
אותי רק מענין גודל תקציב הטוקבקיסטים של רה"מ.

אני מאמין שזה נכנס תחת לשכת העיתונאות, הדוברות, העוזרים האישיים וכו'.

אבל מה הקשר למכוניות?

מדינה בסדר גודל כמו שלנו צריכה צי (לא גדול) של לימוזינות ואני חושב שהבחירה ב-E350 היא הולמת. אם היו בוחרים ב-S600 אז היה מקום להשמיע קול זעקה.

פורסם

מענין, לימוזינה של מרסדס וישר קופצים "גם היטלר נסע במרסדס" אבל צוללות גרמניות שברשותנו וכולם שותקים?

גם הפגיע בתקציב מזערית, לא שם החביאו את הכסף.

10 סודנים במתקן חולות שבדרום עולים בשבוע יותר מהלימוזינות האלה ובמתקן הזה יש אלפים, אז לא לחפש את המטבע מתחת לפנס של וי נט.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

וכמובן יש לקחת גם בחשבון שאם מצב הלימוזינות הישנות באמת כפי שמתואר (נסתפק נניח רק במזגנים שלא עובדים), מנהיגים פשוט לא ירצו לבוא.

למה להם להגיע למדינה רחוקה, חמה, שלרוב מותקפת בתקשורת, ועוד שישנעו אותם בלימוזינות מצ'וקמקות שאין בהם אפילו מזגן תקין?

לשם השוואה במדינת ישראל קיום מזגן כל כך חשוב במכונית עד כדי כך שאסור לשווק בישראל מכונית ללא מזגן כבר מעל 25 שנים!

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין למה לא רכשו לימוזינות אמריקאיות. לא שרכישת תוצרת גרמנית זה פסול, כמובן.

פורסם (נערך)
את הטענות ללמה זה ולמה זה - צריך להפנות ליבואנים, כנראה שכלמוביל הציעו עסקה טובה יותר מUMI.

בדיוק. צריך לזכור שמכרזים כאלו בד״כ כוללים ״רכש גומלין״ וכנראה ההצעה של כלמוביל ומרצדס הייתה טובה.

אני מסכים שהגיע הזמן להחליץ את הוולבו המתפוררות.

אני חושב שעדיין לא בשלה השעה להסיע את אורחי או חברי הכנסת והממשלה במרצדס.

החיבור הזה אף פעם לא יעבור מהעולם. במיוחד לא שמדובר במרצדס שדגמי ה-770K וה-540K שלהם לנצח יהיו מזוהים עם היטלר וחבר מרעיו.

היה נכון יותר לבחור בקאדילקים. אם כי אני מבין שהיה הליך מכרז וכו' וכו'.

אני באמת לא מבין למה זנחו את הקאדילקים והלינקולנים. אבל כנראה מה שהיה טוב בשביל בן גוריון וחיים וייצמן כבר לא מספיק טוב למנהיגנו היקרים היום.

נו באמת. דרישות האבטחה מרכב של רה״מ או נשיא הן קצת יותר מלרתך לוחות פלדה לדלתות של מיצובישי לנסר. עם כל הכבוד לבן גוריון ושות׳, יש חברות שמתמחות ברכבים ממוגנים ״ישר מהמפעל״ וזה עדיף על כל מיני התקנות מקומיות.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לוחות ברזל על לנסר? מאיפה הבאת את זה? אתה חושב שהקאדילקים של האמריקאים פחות ממוגנות ממרצדס גארד? ד"א במשך שנים הלימוזינה הנשיאותית שם הייתה "התקנה מקומית" על ידי בונה מרכבים שקיבל רכב מהמפעל ובנה אותו מחדש (הרכב הנוכחי הוא כבר יצור אחר שבנוי על שלדת משאית).

מלבד זאת בישראל ידע וניסיון רב במיגון רכבים ברמות הגבוהות ביותר.

פורסם

בישראל ניתן למגן בתנאי שמייבאים את הרכב כבר בתצורה המוארכת (לימוזינה).

אבל זה אומר לעשות שני מכרזים (אחד למכוניות מוארכות והשני למיגון) ולא אחד (למכוניות ממוגנות)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ובקיבוץ סאסא יש המון נסיון במיגון כלי רכב, חלק גדול מזה עבור האמריקאים בעיראק / אפגניסטאן.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קצת סדר בקשר ללימוזינות הנכנסות והיוצאות:

1. היוצאות הם אס60 ולא אס80, לא ממוגנות אף לא אחת מהם.

2. גם הנכנסות לא יהיו ממוגנות, כי הרכבים נקנו למשרד החוץ להסעת אורחים חשובים, במידה ומגיע ראש ממשלה שולחים לו לאיסוף את האאודי של ביבי, במידה ומגיע אובמה הוא מגיע עם רכבים שלו.

3. התקשרות מחרטטת, נכון הרכבים ישנים שנת 2001 אבל שיצאו למכרז תראו שלזאת שנסעה ״הרבה״ יש סה״כ 140 אלף ק״מ.

4. מאיפה אני מביא את המידע? ולא מחרטט כמו אתרים כאלה ואחרים, כי אני עובד בחברה שעובדת כקבלנית עם משרד החוץ ויצא לי מספיק לפגוש ברכבים היוצאים עם הנהגים שלהם.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...