Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב! יש לי כמה בעיות ברכב, אשמח אם תעזרו יש לי ידע בסיסי ,אם אפשר לפתור אותם לבד.

1. הרכב נחנק ומתכבה בהאטה נורת מצבר נדלקת ,נורת בדוק מנוע נדלקת לאורך זמן, (החלפתי פלגים) זה לא עזר.

2. כאשר המזגן עובד יש נזילה בתוך הרכב.

3.מד מהירות וק"מ לא עובדים מד חום וטורים עובדים אשמח אם תכוונו אותי אם ישנו כבל מהגיר/חיישן מהירות

תודה רבה לכולם!

מה הוא לוחש בלילה, מה הוא לוחש?

פורסם

לגבי מ'ס 2: היה לי את אוצו הרכב אם אותה בעיה. הבעיה היא פשוטה צינור ניקוז מים סתום. הפתרון גם מאוד פשוט לפתוח את הסתימה עם לחץ אויר. צינור ניקוז נמצא בצד של נוסע מתחת לשתיח בצד שמאל למעלה .

פורסם

לגבי נורית "בדוק מנוע" - תצטרך להתחבר לסורק תקלות (לחלץ קוד תקלה ולהמשיך משם. חבל לנחש ו"לירות באפלה כי זה יכול להגרם ממספר דברים).

במחשבה שניה - ייתכן וחלק מ"אורגן האורות" שיש אצלך נגרם ממה שאמר לך קולאוטי.

עדיפה בדיקה מקצועית במוסך.

alfa 156 2.5.

פורסם

זה מגיע מהחיישן מהירות שעל הגיר.

תבדוק שהוא מחובר, יש מחבר בדרך ליד המצערת.

חפש על זה בפורום, פעם העלתי תמונות.

זה גם תורם לכיבוי בהאטה

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

סעיף 1 וסעיף 3 כפי הנראה קשורים לאלטרנטור שסיים את חייו תתחיל משם ואז תבדוק את מה שיניב אמר.

בקשר לנזילה כדאי להכנס מתחת לרכב ולנסות למשוך מלמטה עם חוט ברזל כלשהוא את מה שסותם את הצינור.

אפשר לנסות מבפנים כלפי חוץ

פורסם

לא מצאתי את החיישן מהירות על הגיר, יש כמו חור כזה למילוי שמן אז איפה

בדיוק החיישן הזה מישהו יכול להעלות תמונה? לא מצאתי את השרשור שלך יניב.

פורסם

מצאתי את החיישן חיברתי את הצמה היא הייתה מחוברת רופף, ועכשיו יש קצר, פיוז נשרף, מישהו יודע? להחליף חיישן?

פורסם

איפה הייתה מחוברת רופף?

בחיישן עצמו או ליד המצערת?

ואיזה פיוז נשרף?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

היה רופף בחיבור ליד בית מצערת, ראיתי שבקצה הכבל 3 קצוות חשופים בכיוון הקונקטור , כנראה מה שגרם לקצר, ציפיתי כל אחד בנפרד באיזולירבנד חיברתי שוב לא היה קצר אבל המד מהירות כרגיל לא עבד. הפיוז שנשרף היה בתיבה מעל המצבר אם אני לא טועה. זה פיוז שמפעיל את הבית מצערת, כי אח"כ האוטו לא הניע לי, עד שראיתי שפיוז נשרף. בכל מקרה, אני מזמין חיישן מהאיביי לפי מק"ט שALMOG FIESTA הזמין. תודה רבה!

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 31.8.2014 בשעה 12:31, יניב ח. כתב:

זה מגיע מהחיישן מהירות שעל הגיר.

תבדוק שהוא מחובר, יש מחבר בדרך ליד המצערת.

חפש על זה בפורום, פעם העלתי תמונות.

זה גם תורם לכיבוי בהאטה

יש לי את אותה בעיה פורד פיאסטה 2001 מד מהירות וקילומטרז' לא עובד וניכבה ליפעמים בהאטה ירדתי מתחת לאוטו וראיתי מחבר מנותק יוצא מתוך צמה שמיתחברת למנוע אשמח שתישלח תמונה לאיפה צריך לחבר את השוקולד של המד מהירות (איפה ליד המצערת)

• תוכן חדש...