Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

ברשותי קליאו 2011 ידנית יד ראשונה במצב מצויין (29K ק"מ). אוטוטו (בעוד כחודשיים) אני מסיים 3 שנים עם הרכב ועפ"י התוכניות המקוריות שלי ההחלפה לרכב חדש מגיעה.

הצצתי במחירון של יד 2 וגם של יצחק לוי. המחירון בשניהם גבוה למדי ודי הפתיע אותי לטובה (ביד 2 באזור ה- 54K וביצחק לוי 50K). את האמת, נראה לי קצת תלוש מהמציאות שכולם מדברים עליה. חשבתי שאם אצליח למכור ב- 47-48 ואולי קצת פחות זה יהיה הוגן.

לפני מספר ימים, בשיטוט אקראי באינטרנט, צדה את עיני פרסומת ל- i10 החדשה לדגם הפשוט (מימון ללא ריבית והצמדה וללא שום עלות פתיחת תיק). די נדלקתי על הרעיון של מעבר לרכב שכזה שעונה על כל הצרכים שלי (הרכב משמש כרכב שני להגעה לעבודה וחזרה) במאמץ קטן יחסית. נכון, היא קטנה יותר אבל חמודה למדי והפשטות שלה די קורצת לי.

אבל עליה וקוץ בה - הצצה בלוח יד שניה לרכב שלי השאירה אותי המום למדי - מכוניות דומות נמכרות במחירים נמוכים בהרבה מהמחירון, וכשאני מדבר על הרבה יותר אני מדבר על אלפי שקלים רבים, וזה עוד מה שמבוקש, בטוח שהעסקאות יסגרו במחיר נמוך אף יותר.

מה קורה פה? האם באמת השוק כל כך קשה שאנשים פשוט כל כך מיואשים ומוכרים במחירים כל כך נמוכים או שמדובר במשהו נקודתי עם הרכב שלי?

את האמת - אני בסה"כ מרוצה מאד מהרכב שלי ואם זה המצב של השוק ארד כנראה מהרעיון ואמשוך עם הרכב עוד שנה שנתיים. אולי משהו ישתנה ואולי אצמצם נזקים......

קצת באסה, אבל כלכלית אני מרגיש שמכירה כעת תהיה פשוט טעות כלכלית.

אני טועה במשהו? אולי מפספס משהו?

פורסם

אתה לא מפספס כלום.

בדיוק כמוך, כולם רואים שתנאי המימון נוחים וכל מי שיש לו 45 אלף ₪ ביד לקליאו ידנית משומשת עושה מאמץ קטן וקונה i10 חדשה או ספארק 2014 ״יד ראשונה אפס קילומטרים״ חדשה שעולה 50 אלף ₪ על הכביש. עוד 100-200₪ בחודש ואני נוסע ברכב חדש מהניילונים עם אחריות. מה אני צריך את הקליאו המשומשות של rlevari? ואם האוטו דפוק והוא לא אמר לי?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

התשובה נמצאת בגוף השאלה.

יש לך יונדאי I10 חדשה מהניילונים, ב-60 אלף, עם מימון ללא ריבית.

אם ניקח גם ההנחה שרוב האנשים קונים במימון(לא לכולם יש סכומים כאלה להוציא בבת אחת), אז קיבלת מצב שהרכב שלך, שמור ככול שיהיה, פשוט לא רלוונטי ביחס לתנאים שהיונדאי מציעה. לפחות לא במחירון הנוכחי.

פורסם

תנסה ללכת על טרייד אין,אולי תופתע לטובה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חכה לסוף אוקטובר ובנתיים תאזין לרדיו + מודעות בעיתונים. יהיה מבצע מכירות ביונדאי ואז תקבל טריידאין במחירון + פריסה ל-36 תשלומים של היתרה ללא ריבית.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לדעתי כדאי למשוך עם הרכב שלך עוד כמה שנים. חוץ מריח של חדש אין ליונדאי שום יתרון על הרכב הנוכחי שלך והוא יוכל להעניק לך עוד כמה שנים ללא שום בעיות.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

השוק קשה. כשרכבי מיני נמכרים ב50-60 ואיביזה אוטומטית נמכרת ב80 אתה יכול להבין למה אתה צריך להוריד הרבה מהמחירון.

עצתי לך סע עם האוטו הוא עדיין חדש 29 אלף ק"מ זה כלום.

אתה יכול להנות ממנו בשקט בשקט עוד שנתיים לפחות, ואז פער המחירים בין הרכב שלך לרכב חדש יהיה גדול יותר. תוסיף לזה את הק"מ הנמוך, ויש מצב שההפרש בין המחיר שתוכל להשיג עליו בשוק עכשיו למחיר שתוכל להשיג בעוד שנתיים יהיה קטן.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

המצב בשוק הרכב הוא קטסטרופה.

מספיק לעבור לידי סוכנויות ליסינג ולהבין שהמדינה שלנו מוצפת ברכבים שלא נוסעים.

בניגוד לשוק הדיור שם עוד לא הפנימו את הקונספירציה , בשוק הרכבים הדבר כבר ברור ובא לידי ביטוי במחיר (שהוא גבוהה גם ככה יחסית לעולם המתוקן).

פורסם

למרבה הצער זה יתפוצץ להרבה אנשים שרכשו מכוניות חדשות בהלוואת בלון עם תקווה שמכירת הרכב ביד שניה תאפשר להם לכסות את הבלון ולהמשיך להתגלגל קדימה לדגם החדש הבא.

זה יתפוצץ להרבה אנשים שרכשו רכב בכל מיני קומבינות ששמות להם חותמת "ליסינג" ברישיון וריסוק של ערך הרכב.

זה יתפוצץ לאנשים שבתחשיב עלות אחזקת הרכב "שכחו" את סעיף אובדן הרכב, או כאלו שחיים בסרט שרכב זאת השקעה (כאשר למעשה לרוב זאת שקיעה).

פורסם

צודק לחלוטין.

רכב מאבד עד 50% מערכו לאחר 3 שנים.

ישנם רכבים בני 5-6 שניתן לקנות בכ-30% מתחת למחירון (מניסיון)

:-D

מי שקונה רכב חדש עושה טעות כלכלית.

ברכישת רכב משומש יש להגיע עם תקציב מוכן מראש ולא לחרוג ממנו בשקל (כמובן שתקציב זה נמוך משמעותית מהמחירון)

ישנם מספיק רכבים ותמיד תמצא מישהו שמספיק חכם להוריד ולהיפטר מהרכב.

פורסם
למרבה הצער זה יתפוצץ להרבה אנשים שרכשו מכוניות חדשות בהלוואת בלון עם תקווה שמכירת הרכב ביד שניה תאפשר להם לכסות את הבלון ולהמשיך להתגלגל קדימה לדגם החדש הבא.

זה יתפוצץ להרבה אנשים שרכשו רכב בכל מיני קומבינות ששמות להם חותמת "ליסינג" ברישיון וריסוק של ערך הרכב.

זה יתפוצץ לאנשים שבתחשיב עלות אחזקת הרכב "שכחו" את סעיף אובדן הרכב, או כאלו שחיים בסרט שרכב זאת השקעה (כאשר למעשה לרוב זאת שקיעה).

לדעתי, התפוצצות הבועה לא תעשה רע לאף אחד , החישוב הוא פשוט , אלו שקנו במחיר מלא את הרכב ימשיכו איתו כמה שנים עד שמחירו יהיה בכל מקרה זול , ואלא שירצו להתקדם לרכב חדש זאומרת שיש להם כסף מיותר , אז תפדלו תמכרו במחיר זול מאוד, ותקנו חדש בזול מאוד !!

והרי לכם זה נהנה וזה לא חסר!

האמת, קיימת למען בעלי ההגיון, היופי. ולמען בעלי הרגש.:roll:

פורסם

אם תסתכלו על האנלוגיה לשוק הדיור אז הקבלנים הם יבואני הרכב וחברות הליסינג.

אגב הם שקובעים את מחירון לוי יצחק בכדי להרוויח יותר.

בניגוד לדירות ריקות , מכוניות ריקות קשה להסתיר והמבין יבין...

• תוכן חדש...