Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניינים חבר'ה , קוראים לי אלון ואני חדש כאן כמו גם בעניין האודיו .

אני יודע שזה נשמע מצחיק אבל אני רוצה לבנות מערכת לבית שמורכת ברכיבי אודיו של רכב , יעני לקחת רדיו דיסק טוב (מבחינת חשמל זה לא בעיה יש לי גם שנאי וגם ספק של מחשב למקרה הצורך ) , שניים או ארבעה רמקולים טובים ולבנות להם תיבה , אולי בהמשך לשים גם מגבר אבל לא משנה עכשיו .

השאלה שלי היא זאת - ממה בונים תיבה איך מה מי מו (לא הבנתי אף אחד מהמושגים בהם אתם משתמשים כמו מידה 6*9 או פלטה או סוגי עץ , או ליטרים.

אני רוצה לבנות תיבה משולשת שתתחבר לי בדיוק בין התקרה לקיר .

teiva2.jpg

יש לי כמה אפשרויות , או לשים ארבעה רמקולים של קנווד 230 וואט , או לשים רק שניים אם זה יותר מדי או לשים זוג של קנווד וזוג פיוניר 130 וואט , מה אתם מציעים ואיזה מידות אני צריך לתיבה בשביל סאונד מיטבי (ומאיזה חומר וכמה עולה בערך)

התיבה תהיה משהו בסגנון הזה :

teiva.jpg

פליז פליז צריך עצות

פורסם

נתחיל מזה,

מה גרם לך לחשוב על השילוב המוזר הזה?

ועם איזה הגברה תריץ את האלמנטים ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

נתחיל מזה,שאתה לא ענית על השאלות שלי..

אתה מודע לכך שיש דבר כזה שנקרא, "סטראו" ?

:)

היום יש כבר 5.1 ערוצים, אפילו מעבדים של 7.1 ערוצים .

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

חבר

אתה רוצה לעשות טעות.....א.אלמנטים של ציוד רכב הרבה יותר יקר מאשר ביתים

ואתה יכול למצוא דברים הרבה יותר טובים במערכות ביתיות מאשר במערכות רכב..

המיציבושי של ההורים טילללללללללללללל!!!!

אבל האריה שלי נשמה!!!

פורסם

לא ביזבוז ?

לקחת 4 רמקולים שונים, לתקוע אותם בתוך תיבה,

לשמוע במונו, בשנת 2004 .............

כל אחד ...........

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

ככה, ברמה העקרונית, אני מסכים עם mikmik.

ובכלל סאב, יצטרך בכל מקרה, להיות על הרצפה. גם אצלי מחובר סאב לרכב- בבית.

(מופעל בק"ב)

שנאי של מחשב, מספק את המתח הנכון, אך לא מספיק זרם, והר"ד יהבהב לך, ולעיתים אף יכבה בעוצמה גבוהה.

לדעתי, מבחינת השיקולים של סאונד- תמורת המחיר, חד משמעית לא משתלם.

עדיף כבר לקנות (בתקציב קצת גבוה יותר) מערכת סטריאו וק"ב (רסיבר) שיועדו לכך, ויתנו לך תמורה מקסימלית למחירם.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אם הבחור כל כך רוצה המתח לא יהווה בעיה.. זה לא כזה סיפור אפשר להביא מצבר ומטען של מצבר לשים אותו בתוך קופסא עם השנאי ולחבר לחשמל. מה שכן אני לא מבין למה להסתבך עם מיקום לHU ולמגברים למשל

כמובן שיצטרך תיבה לכל רמקול או מקסימום לכל זוג, סאב, מגבר 4 ערוצים ומגבר לסאב.

הערכה גסה שלי

HU טוב ב1400 ש"ח

2 זוגות רמקולים אובליים 800-900 ש"ח

סאב + תיבה 500 ש"ח

זוג מגברים 1500 ש"ח

מצבר בקומבינה 500 ש"ח

שזה פלוס מינוס 4500 ש"ח

תיכנס רגע לZAP תשטוף את העיניים במחירים של מערכות קולנוע ביתיות ותבין על מה אנחנו מדברים פה...

פורסם
לא ביזבוז ?
מיקמיק אני התכונתי למה שEXTAZA אמר שזה ביבוז גם להתקין מערכת קולנוע ביתי ברכב(רכיבים של רכב)

זה דבר שכן קים

אבל בקשר למה שmc_pinky הציע זה באמת ביזבוז

• תוכן חדש...