Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם, אני מעוניין להרכיב מערכת נחמדה לפולקסווגן פולו 2012, מה שאני צריך זה כמובן דיסק יואסבי אקס, בלוטות והכנה למצלמת רוורס.

כמו כן מעוניין בתוספת של רמקולים, לפחות 2 אחוריים למגש ואולי גם קדימה, אין צורך בסאב מכיוון שרוב המוזיקה שאני שומע היא ישראלית\פופ\דאנס..

תקציב כ3000 שח, תודה מראש.

פורסם
הצעה טובה יכולה להיות:

Pioneer AVHP8450BT

SPG69C3 Alpine

SPG17CS Alpine

תודה רבה על התגובה, הקומפוננט זה לקדימה? זה מגיע כזוג או כיחידה?

אגב סתם משהו שחשבתי עליו, במחיר כזה לא עדיף להביא רודרובר כראש מערכת?

פורסם
roadrover לרכב שלך רק הוא יעלה יותר מהתקציב שלך.

וגם זה HU לא כ"כ מוצלח לדעתי.

קיבלתי, בכל אופן יש אופציה לחרוג מעט מהתקציב, אתה גם בדעה של הדגם פיוניר הספציפי הזה?

פורסם

אני כבר מבולבל 2X. :turn-l:

במספר שרשורים אחרים שלך (פותה"ש), אמרת שיש לך כבר מערכת אנדרואיד ורמקולים 6X9 של פיוניר ועכשיו אתה רוצה מערכת ורמקולים אחרים.

אריק - בשרשור אחר של פותה"ש אתה אמרת על רודרובר שהיא מצויינת.

פורסם

במספר שרשורים אחרים שלך (פותה"ש), אמרת שיש לך כבר מערכת אנדרואיד ורמקולים 6X9 של פיוניר ועכשיו אתה רוצה מערכת ורמקולים אחרים.

אין צורך להתבלבל, אני לא מרוצה ממנה ולדעתי זה טאבלט סיני שעבר הסבה ולכן אני מחזיר אותה ומתקין מערכת אחרת.

פורסם

כן מדובר בזוג קומפוננט קדמי + זוג רמקולים 6X9 אחוריים על המגש

מסידרת ה-SPG של אלפיין ,מדובר ברמקולים טובים שעובדים יפה מאוד ללא מגבר.

הפיוניר הנ"ל הוא מכשיר איכותי יותר ממערכות תחליפיות מקור כמו ה-roadrover.

פורסם (נערך)

לroadrover יש 2 סוגים של מערכות,האחת אנדרואיד(שהיא מצוינת) והשנייה מבוססת WIN CE6.1 שהיא לא משהו.

ההמלצה של אודיו קינג על הפיוניר היא גם המלצה שלי,מכשיר מצוין.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)
כן מדובר בזוג קומפוננט קדמי + זוג רמקולים 6X9 אחוריים על המגש

מסידרת ה-SPG של אלפיין ,מדובר ברמקולים טובים שעובדים יפה מאוד ללא מגבר.

הפיוניר הנ"ל הוא מכשיר איכותי יותר ממערכות תחליפיות מקור כמו ה-roadrover.

אחלה. ראיתי שהדגם פיוניר הזה הוא מהסדרה של 2012, זה אומר שחסרות לו אפשרויות לעומת הדגמים החדשים?

יש דגמים מקבילים נוספים שאתה ממליץ עליהם או שזו בלבד?

תודה רבה רבה על העזרה וסליחה על ההצקה, כפי שאתה מבין אני לא בקיא בתחום:)

עריכה אחרונה על ידי Oranus
פורסם

המכשיר הנ"ל הוא אכן ישן ישנם שני דגמים שכבר יצאו מעליו 8550 שקצת יותר משופר ועולה 500 שח יותר

וה-8650 שיצא לפני תקופה קצרה שהוא משמעותית משופר ועולה כפול לפחות ,אבל ביחס לדרישות שלך

וביחס לתקציב ה8450 הוא מכשיר שמציג תמורה גבוהה מאוד למחיר ,ולכן הייתי הולך עליו בנסיבות העניין.

החלופות ממותג אחר או פחות טובות או יותר יקרות.

פורסם

יש לי שאלה , במקרה אני גם בעלים של פולו יאנג 2012 ורציתי לשים את הדאבל דין הזה, הוא נכנס בול במערכת או שצריך לקנות לו פלסטיקים שיתאימו אותו כמו שצריך? אם כן מאיפה קונים.

• תוכן חדש...