Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש ג'יפון בשנתונים 2009-2010 (עד 70,000), ולכן גם אופציונלי מליסינג כדי לעמוד בתקציב. ההתלבטות היא בין יונדאי טוסון לסובארו פורסטר, כאשר השיקולים הם נוחות, אמינות, הנאה בנהיגה (עירונית בעיקר), סחירות ואיבזור. לא צפוייה ירידה מרובה לשטח (אולי עם האוכל יבוא התיאבון, ואז בטח לא ברמה גבוהה). תודה מראש לכל העונים.

פורסם

קח בחשבון שלטוסון צריכת דלק גבוהה מאוד, במיוחד בנסיעה עירונית. סובארו פורסטר טוב משמעותית מהבחינה הזו.

שני הרכבים אמינים, טוסון קצת פחות סחיר אבל עדיין מתקבל על הדעת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הסובארו יקרה מהתקציב בלפחות 20K לרכב במצב טוב.

הניסאן בהחלט אפשרות טובה והוא מתאים לתקציב משנתון 2009. מה שכן יש מעט יחסית רכבים כאלה על הכבישים. שווה לבדוק בקרסו טרייד שהם הטרייד אין של ניסאן.

פורסם

הפורסטר שנת 2009 נע בין 82-87 (לפי מחירון יד2), כך שמליסינג אולי אפשר לרדת לאיזורים של התקציב שלי. האקס טרייל נראה גדול יותר וגם קצת יקר יותר מהשניים. בינתיים בעד הפורסטר זה שנת ההשקה של הדגם, צריכת דלק, מראה חיצוני, רכב יפני. בעד הטוסון - מחיר נמוך יותר (או לחילופין שנתון גבוה יותר), מראה יותר של ג'יפ. מה שחסר לי זה הפרמטרים של - גובה (האם הסובארו מרגיש כמו סטיישן?), איבזור (האם יש יתרון לאחד מהדגמים?). תודה לכל העונים.

• תוכן חדש...