Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר היה לי c5 דגם 1 סבלתי מממנו מהמון תקלות אבל נהנתי מהנסיעה זו הסיבה שאני מתעניין בצורה החדשה אפשר למצוא ביד 2 ב60 אלף שנת 2010 למה השוק שלהם עדיין ברצפה ? איזה בעיות ידועות יש לדגם הזה ? איך צריכת הדלק? תודה מראש

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשים לב שבשנת 2011 ה- c5 עברה למנוע 1.6 טורבו במקום ה-2 ליטר האטמוספרי שהיה לפני.

עוד סיבה שהמחיר כמשומשת לשנת 2010 נמוך יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
תשים לב שבשנת 2011 ה- c5 עברה למנוע 1.6 טורבו במקום ה-2 ליטר האטמוספרי שהיה לפני.

עוד סיבה שהמחיר כמשומשת לשנת 2010 נמוך יותר.

תודה לך בדיוק היום שמתי לב לזה האם השינוי הוא משמעותי שמצדיק ממני להוסיף עוד 10K בשביל 1.6 והכי חשוב איך האמינות?

פורסם
למה כתבת שהדגמים הקודמים בעייתיים?

בעיות בקרבורטור?

האיש התכוון לבילוי במוסכים וטיפולים יותר תובעניים מבמאזדה 3.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

בילוי במוסכים? מה הכוונה?

אני מכיר בילוי במועדונים / מסעדות / בתי מלון. מה זה בילוי במוסך?

מה זה טיפול תובעני?

יש מידע רשמי שמי שהדגמים הקודמים של סיטרואן גרמו לבעליהן לצאת לבלות במוסך ולא במועדון? מדד לטיפול תובעני?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
למה כתבת שהדגמים הקודמים בעייתיים?

בעיות בקרבורטור?

היה לי c5 דור אחד עשתה לי את המוות בגלל בעיה מסתורית שלה נפתרה וחבל כי אהבתי את הרכב מאוד

פורסם

היה לאבי את הדגם הזה בדיוק ללא שום בעיות מיוחדות. היום הוא נוהג על המקבילה מבית פיז'ו (508) עם מנוע הטורבו ומתגעגע לנוחות של הסיטרואן. מה שכן מנוע ה-1.6 טורבו חזק יותר וחסכוני הרבה יותר

פורסם
היה לאבי את הדגם הזה בדיוק ללא שום בעיות מיוחדות. היום הוא נוהג על המקבילה מבית פיז'ו (508) עם מנוע הטורבו ומתגעגע לנוחות של הסיטרואן. מה שכן מנוע ה-1.6 טורבו חזק יותר וחסכוני הרבה יותר

תודה לך זה מעודד, אני מכוון יותר לכיוון המנוע 1.6 טורבו.

פורסם
איזו בעיה?

לא ידוע הרכב היה ב3 מוסכים בגלל קרטועים וירידת כוח פתאומית וחוסר סחיבה, הוחלפה בית מצערת נבדק גיר לחץ במנוע הזרקת דלק, הוחלפו חישנים והבעיה לא נפתרה, במוסך מורשה אמרו שהבעיה לא ידועה צריכים שאני יחתום על מסמך שנותן להם יד חופשית לעשות ברכב כרצונם, בקיצור תשלם תשלם אנחנו נחליף, התיאשתי שמתי אותו במגרש ואז שמעתי את כולם אמרנו לך לא להתקרב לרכב צרפתי, אבל כמו שאתם רואים הגעגועים גוברים נמאס לי לקפץ מהכבישים הדפוקים בארצנו היפה.

פורסם
לא ידוע הרכב היה ב3 מוסכים בגלל קרטועים וירידת כוח פתאומית וחוסר סחיבה, הוחלפה בית מצערת נבדק גיר לחץ במנוע הזרקת דלק, הוחלפו חישנים והבעיה לא נפתרה, במוסך מורשה אמרו שהבעיה לא ידועה צריכים שאני יחתום על מסמך שנותן להם יד חופשית לעשות ברכב כרצונם, בקיצור תשלם תשלם אנחנו נחליף, התיאשתי שמתי אותו במגרש ואז שמעתי את כולם אמרנו לך לא להתקרב לרכב צרפתי, אבל כמו שאתם רואים הגעגועים גוברים נמאס לי לקפץ מהכבישים הדפוקים בארצנו היפה.

לדגם 2010 יש גם מיתלים הידרו-פנוומאטיים, שזה גם יכולה להיות נקודת תורפה של הרכב.

פורסם
לדגם 2010 יש גם מיתלים הידרו-פנוומאטיים, שזה גם יכולה להיות נקודת תורפה של הרכב.

הבנתי שהמיתלים הידרו-פנוומאטיים עדיפים ממה שיש בדגם 2011 שזה בעצם מתלים רגילים אני טועה?

פורסם

זו אם כבר המעלה הגדולה שלו..

מעבר לכך שהמערכות ההידרופניאומטיות של סיטרואן החל משנת 2005 מפגינות אמינות גבוהה מאד (סוף סוף אחרי 50 שנה..),

הייתי גם מציין שמנסיון של חברים לפחות, מנוע ה-2.0 הותיק מפגין אמינות טובה ועדיפה בהרבה על מנוע ה-1.6T החדש, ולכן אני הייתי מעדיף C5 עם המנוע הישן דווקא.

בהצלחה

• תוכן חדש...