Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם קודם כל :wink:

אז ככה הרכיבים הם audison srx5 שמוציא 50 רמס לכל יציאה ו 200 לסאב וופר.

יש לי קומפוננט מורל הייבריד מקדימה ומאחורה קומפוננט של אלמאני סדרה גבוהה (משהו בסיסי חמוד)

השאלה שלי היא כזאת : מה עדיף ? לחבר את 4 הערוצים להייבריד שיקבלו הספק של 100+ רמס או לחבר ל 2 זוגות קומפוננט ושכל אחד יקבל 50 רמס?

הרכב הוא די גדול subaru outback אני מפחד שמאחורה לא ישמעו מוזיקה כמו שצריך אלה רק את הסאב.

ועוד שאלה : ההספק הדרוש למורל הייבריד על מה הוא משפיע ? על האיכות ? על הפירוט ? או נטו על העוצמה?

שוב תודה לעונים !!!

Hertz hsk 165 --- hertz ep4x --- hertz ebx250r

פורסם

מורל הייבירד זה סט שדורש הגברה בריאה, וכן זה משפיע על התוצאה הסופית כפי שצויין

גישור מוריד מהאיכות בחלק מהמגברים זה יותר מורגש בחלק פחות {באיכותיים שבהם}

אם אתה רגיל שיש לך גם סט אחורי לא בטוח שבמה קדמית תתאים לך אבל אתה תמיד יכול לנסות.

אם הייתי צריך לבחור רמקולים קדמיים ואחוריים עבור הגברה כזאת הייתי בוחר

בסטים קומפוננט נצילים ואיכותיים שלא דורשים הגברה חזקה כמו למשל פוקל PS165.

פורסם (נערך)

הקרוסים של ההייבריד אמורים לתמוך בתצורת חיבור בי-אמפ.

זה החיבור שאני אישית הייתי מעדיף (למרות שבגישור הוא אמור להוציא כ-140/150W), במידה ואין אפשרות לפעולה אקטיבית שלהם ולחסוך את מעט ההספק שהולך לאיבוד בקרוס.

במצב כזה, כמובן הרמקולים האחוריים מחוברים ליחידת הראש ישירות.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

צריך להגיע לאחד המפגשים בקרוב שיסבירו לי , ישנה גם אפשרות במגבר שהוא יעבוד בתצורה של 3 ערוצים אני לוחץ על הכפתור ושום דבר לא משתנה

אני דיי מרוצה מהתוצאה עכשיו אבל אני מרגיש שמשהו בחיבור לא בריא , אולי לא כיוונתי כמו שצריך.

בכל מקרה תודה רבה.

Hertz hsk 165 --- hertz ep4x --- hertz ebx250r

פורסם (נערך)

המלך צודק כמובן. התבלבלתי עם האילייט. עדין ניתן תאורטית לבצע חיבור אקטיבי בתלות באפשרויות החיתוך מהמגבר וה-HU.

יש לך חוברת הפעלה (אם לא, ניתן להוריד מכאן)?

עבודה בגישור (ולמעשה 3 ערוצים) מצריך חיבור שונה ולא רק הזזת כפתור.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...