Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שמתעצבן מהבחור, אני מזכיר שאנחנו בשיאו של החופש הגדול.

לפחות הא לא פתח שרשור על מה יותר כדאי לו לקנות - פגני זונדה או דייבו רייסר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צודק. גם אניי הייתי מעדיף את הקלאו על פני הA1. האמת שהייתי מעדיף כמעט כל חלופה אחרת. ובתקציב הזה הייתי בוחר את הג'ולייטה תילתן החדשה בצבע של גירסת ההשקה. למה? כי בא לי.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אדון רומן , לפורום הזה אין מגבלת גיל ואם בא לי לצאת ילד אני אצא ילד על אפך וחמתך.

נ.ב.

אלפא זה חרא של אוטו, רק מוסך הוא רואה.

זהו הטרול או חופש גדול?

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נראה לי זה אבי לוזון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לדעתי-המאד-לא-אובייקטיבית...שוב- אני מאד לא אובייקטיבי, אבל...

וכן, אל תהיה ילד.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
יש דברים שהם כבר לא עניין של טעם, כמו להגיד שהקליאו יותר יפה מהA1. אבל אני מבין יש גם אנשים שחושבים שמורן אטיאס יפה יותר מבר רפאל- זכותם, אבל הם מיעוט.

אם 10 אחוז חושבים שמורן אטיאס יפה יותר מבר רפאלי אכן הם במיעוט אבל זה הטעם שלהם.

אם 10 אחוז חושבים שהקליאו יפה יותר מהאאודי שקנית אכן הם במיעוט אבל זה הטעם שלהם.

בדיוק בגלל זה קוראים לזה עניין של טעם. אין דברים שהם לא עניין של טעם ואין דברים שהם אמת מוחלטת בנושאים הללו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
הנה, מצאת אחד. אני.

לא רק זה, בהתחלה בחרתי במיטו תלתן ירוק שלטענתך חרא אוטו על פני A1, ולאחר מכן כדי להוסיף חטא על פשע- בקליאו RS המכוערת על פני A1.

לטעמי, יותר יפות. שים לב שאני אומר לטעמי- איש איש וראות עיניו.

אם כבר, לחברים המכובדים כאן יש ראיה על-חושית, לא רק שהם רואים 6-6 הם גם מסוגלים לראות מבעד לסמלים...

תעקוב אחרי השרשור אנשים פה דיברו על קליאו רגילה ( נניח בגרסה המפוארת ביותר) לעומת הA1 , לא הRS . ( גם הRS מכוערת ברמות לעומת הA1 , שלא לדבר לעומת הS1 ) . רנו קליאו, אחד הרכבים הכי מכוערים בכל הזמנים, סוף סוף יצא בגרסה שלא בא לך להקיא עליה בפעם הראשונה שאתה רואה אותו ואנשים פה עפים על העיצוב שלה כאילו זו פגאנדי זונדה.הרכב שלי 3 שנים על הכביש ועדיין מסובב ראשים ונראה כאילו הוא 2014. הקליאו עוד שנה תראה כמו רכב ליסינג והתתיחסות אליה מוגזמת כי לאנשים קל להתחבר לברווזון מכוער שמראהו השתפר מאשר לברבור היפה שתמיד היה יפה . הסיבה לכל העליהום עלי זה בגלל מונה ההודעות שלי ובגלל שאין לי מספיק קסדות מתחת לשם.

פורסם

בכלל לא, העליהום זה בגלל צורת הדיבור, ובעיקר כי אתה חושב שקנית פאביה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לפחות הא לא פתח שרשור על מה יותר כדאי לו לקנות - פגני זונדה או דייבו רייסר.

אנשים פה עפים על העיצוב שלה כאילו זו פגאנדי זונד

אז אתה חושב זונדה יותר יפה מדייבו? ומה עם פאביה באמת?

האוטו שלך יותר יפה מפאביה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

טעות לוגית - אין יותר יפה מפאביה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הסיבה לכל העליהום עלי זה בגלל מונה ההודעות שלי ובגלל שאין לי מספיק קסדות מתחת לשם.

לא. הסיבה היא שאתה מדבר כמו ילד שאבא קנה לו את האוטו ומישהו אמר שהוא מכוער.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני היחיד שמזהה פה פוטנציאל לדור הבא של הבדיחת הפאביה? האם A1 היא היורשת?

זה ברור שהA1 טובה יותר בכל פרמטר, אפילו התווים של השם שלה הם הראשונים גם בספרות וגם בא"ב.

וברצינות, אני בכלל חושב שחוץ מהA5 אין לVAG עיצובים מיוחדים ויפים להציע היום. כל המכוניות שלהם נפוחות, ריקות מתוכן עיצובי - הרכבים כ"כ חסרי פרטים מעניינים שהם נראים כמו דף חלק. זה שמוציאים מדי פעם פנס טיפה שונה עם לדים זה לא הופך את הרכב ליפה או מעניין למבט.

העיצובים היפים שלהם מתו בסוף שנות ה90. אז עוד היתה להם היכולת ליצור עיצוב פשוט נקי ופרופורציונאלי בלי לשעמם יותר מדי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יאללה, חסל אווירת סוף קורס, לחזור לדיסטנס!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תעקוב אחרי השרשור אנשים פה דיברו על קליאו רגילה ( נניח בגרסה המפוארת ביותר) לעומת הA1 , לא הRS . ( גם הRS מכוערת ברמות לעומת הA1 , שלא לדבר לעומת הS1 ) . רנו קליאו, אחד הרכבים הכי מכוערים בכל הזמנים, סוף סוף יצא בגרסה שלא בא לך להקיא עליה בפעם הראשונה שאתה רואה אותו ואנשים פה עפים על העיצוב שלה כאילו זו פגאנדי זונדה.הרכב שלי 3 שנים על הכביש ועדיין מסובב ראשים ונראה כאילו הוא 2014. הקליאו עוד שנה תראה כמו רכב ליסינג והתתיחסות אליה מוגזמת כי לאנשים קל להתחבר לברווזון מכוער שמראהו השתפר מאשר לברבור היפה שתמיד היה יפה . הסיבה לכל העליהום עלי זה בגלל מונה ההודעות שלי ובגלל שאין לי מספיק קסדות מתחת לשם.

גם קליאו רגילה יפה יותר. המיטו גם יפה יותר. כל זה לדעתי. גם לא אכפת לי אם אני היחיד שחושב ככה.

הסיבה שעונים לך ככה זה כי אתה מדבר שטויות.

emotion of motion

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...