Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה למישהו מיקרה בו קיבל סכומי כסף יותר גבוהים מחברת ביטוח

בשל טעות של החברה? אחרי שנים שמגלים את הטעות האזרח נידרש לשלם

המון כסף לחב' ביטוח,איך מיתמודדים?

לאחרונה סיימתי פרשה של חוב לבטוח לאומי על קיצבה מסויימת שקיבלתי משך

כ 3 שנים כפול ממה שהייתי צריך לקבל,

(הטעות היא באשמה מוחלטת שלהם והם הודו בכך)

פתאום ביום בהיר קיבלתי טלפון שאני חייב כ 42000 ש''ח,זה כמו לקבל מכת חשמל!

הצלחתי לצאת מזה עם סיוע של אנשים טובים וכמעט פניה למבקר המדינה,

הפחיתו את החוב אבל עדיין כבד לי מאד...

האם יצא למישהו להתמודד עם דבר כזה,אשמח מאד לשמוע..:oops:

פורסם

באמת תפנה למבקר המדינה.

אני לא חושב שאתה צריך לשלם על טעות שלהם, אתה לא ידעת כמה אתה אמור לקבל.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

wa11a

כשכתבת

אתה לא ידעת כמה אתה אמור לקבל

האם התכוונת ל

אתה לא ידעת, כמה אתה אמור לקבל!

או

אתה לא ידעת, כמה אתה אמור לקבל?

כאחד שקבל תקופה מסוימת קצבת נכות, אני יכול לציין שהסכום שהייתי אמור לקבל היה ידוע לי, אם הייתי מקבל פתאום כפליים, אזי חודש ראשון/שני הייתי חושב שזה השלמות, לאחר מכן הייתי פונה לביטוח לאומי (במקרה שלי) ושואל מה קורה כאן.

פורסם

נכון,אבל במיקרה דנן הם טעו והטעו מהתחלה אזי בכלל לא ידעתי,

וזו היתה הפתעה מוחלטת,

אם נניח למיקרה דנן,שאלתי,

האם למישהו קרה משהו דומה,קיבל כספים/קיצבה בטעות מחב' ביטוח,בנק,חברה כלשהי?

איך התנהגתם?

פורסם

מניסיון לא שלי אישית.

אין ברירה ולא יוותרו לך על הכסף, אך מצד שני אפשר להגיע איתם לפשרה על החזר בתשלומים, שהרי אף אחד לא מצפה שתחזיר 40,000 ש"ח בבת אחת.

כאשר מדובר על תשלומים שאפשר לעמוד בהם.

פורסם

הגעתי איתם לפשרה כבר ואני משלם להם בתשלומים,ויתרו על חלק מהחוב.

,שאלתי,

האם למישהו קרה משהו דומה,קיבל כספים/קיצבה בטעות מחב' ביטוח,בנק,חברה כלשהי?

איך התנהגתם?

פורסם

מקרה נפוץ מאוד בביטוח לאומי. הדוגמא הקלאסית שנתקלתי בה כבר לא מעט פעמים היא של מקבלי קצבת נכות שהתחילו לקבל גם קצבת זיקנה.

לפי המלל אלו קצבאות שלא משולמות יחד, ועדיין הם משלמים ונזכרים כמה שנים אחכ.

אפשר להתמקח על הסדרי החוב, ועדיין זו חוצפה גדולה שלהם.

פורסם

להגיע עם חברת ביטוח, כל חברת ביטוח, להסדר פריסת חוב הרבה יותר פשוט (מבחינתם) מאשר להתחיל הליכים בהוצל"פ ובתי משפט. אל תיתן להם להפחיד אותך ואם הצדק איתך, אפילו לא מגיע להם שקל. פשוט לא להיעלם להם.

פורסם

הצדק הוא איפשהו באמצע.

לקבל פי 2 ממה שהיית אמור לקבל זה בהחלט היה צריך להדליק לך נורה אדומה.

אם היית מקבל חצי ממה שהיית אמור לקבל, אני משוכנע שהיית מרים טלפון לבדוק.

לא "קונה" את התמימות של "לא יודע..."

הגעתם להסדר, מצויין.

אין מה לעשות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
הצדק הוא איפשהו באמצע.

לקבל פי 2 ממה שהיית אמור לקבל זה בהחלט היה צריך להדליק לך נורה אדומה.

אם היית מקבל חצי ממה שהיית אמור לקבל, אני משוכנע שהיית מרים טלפון לבדוק.

לא "קונה" את התמימות של "לא יודע..."

הגעתם להסדר, מצויין.

אין מה לעשות.

במיקרה שלי כתבתי שטעו והטעו לפיכך לא היתה תמימות מצידי יאמר לזכותם שבאו לקראתי ,

אין לי תלונות נגדם.

השאלה אם היית מקבל סוג של סכום כסף מבנק (למשל) שאתה בטוח שאכן מגיע לך ואחרי כמה

חודשים או שנים הם מבקשים את זה בחזרה עקב טעות שלהם,מה היית עושה,או אם קרה למישהו

משהו כזה מרגיז.

פורסם

yossy, איזה תשובה אתה מצפה לקבל?

שייותרו למישהו על הכספים, לא שמעתי על מישהו שוויתרו לו.

הורי לפני שנים רבות מאוד (כשהייתי עדיין תינוק) ראו בחשבון בנק שלהם סכום כסף שנכנס, מכיון שהם ציפו באותה תקופה למענק כל שהוא ממקום עבודתו של אבי, הם שמחו והשתמשו בחלק מהכסף להחזיר חובות במכולות וכדומה. בצהרים הם מקבלים טלפון מהבנק ועוד צעקו עליהם. מסתבר שבבנק טעו בין שני לקוחות בעלי שם זהה ( ולא, לאבי לא קוראים משה כהן). הורי כמובן החזירו את הכסף במחיר של מינוס בחשבון.

למדתי, מאז כל סכום כסף לא מובן שנכנס לי לחשבון אני בודק 1000 פעמים. כן, כבר כתבת שאתה לא ידעת מה היה אמור להכנס, שכח מזה וקבל זאת כלימוד.

פורסם
yossy, איזה תשובה אתה מצפה לקבל?

שייותרו למישהו על הכספים, לא שמעתי על מישהו שוויתרו לו.

הורי לפני שנים רבות מאוד (כשהייתי עדיין תינוק) ראו בחשבון בנק שלהם סכום כסף שנכנס, מכיון שהם ציפו באותה תקופה למענק כל שהוא ממקום עבודתו של אבי, הם שמחו והשתמשו בחלק מהכסף להחזיר חובות במכולות וכדומה. בצהרים הם מקבלים טלפון מהבנק ועוד צעקו עליהם. מסתבר שבבנק טעו בין שני לקוחות בעלי שם זהה ( ולא, לאבי לא קוראים משה כהן). הורי כמובן החזירו את הכסף במחיר של מינוס בחשבון.

למדתי, מאז כל סכום כסף לא מובן שנכנס לי לחשבון אני בודק 1000 פעמים. כן, כבר כתבת שאתה לא ידעת מה היה אמור להכנס, שכח מזה וקבל זאת כלימוד.

אחלה סיפור,תודה

למה צעקו עליהם???:oops:

פורסם

אם הוא חייב 50 אלף אז הוא בטח קיבל מאות אלפים על משהו אחר...

חלילה לא הייתי מעוניין להתחלף או לקבל כסף מביטוח לאומי, אבל בצדק או לא בצדק שולמו תשלומי יתר, צריך להשיב אותם.

כל עוד הושג הסדר בין הצדדים דיינו.

גם אם הטעות היא שלהם צריך להחזיר את הכסף (כמובן שבלי ריבית ואולי אף בלי הצמדה) אבל אין גוף שיוותר על הכסף.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...