Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין סטיגמות,יש לצערי עובדות בשטח.

אף אחד לא טוען שהתקלות אצל מ100 אחוז מרוכשי הdsg.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שיותר חשוב שבסופו של דבר אף אחד לא שילם על התקלות ב DSG, אני בטוח שגם מי שרוכש היום, ותהיה לו בעיה בגיר עוד 3-4 שנים, צ'מפיון יתקנו לו בחינם. ליבואן יש אינטרס לשמור על תדמית האיכות הגרמנית, אז בסדר, פעם פעמיים בשנה תהיה במוסך בגלל הגיר (במקרה ואתה נפלת על הסטיסטיקה של אלה שקרו להם בעיות), זה לא כזה נורא, עדיין הרכב הזה בשתי רמות מעל כל השאר במחיר הזה, מכל הבחינות: מראה, צריכת דלק, ביצועים.

פורסם

המחיר אכן נמוך ולמיטב הבנתי המתחרים התחילו להבין שמתחילה תחרות על הלקוחות ויורידו מחירים, בערך כמו חברות הסלולר {רק לא באותם יחסים, לא יהיה רכב ב-15K שקל}.

האיביזה ביחס למחיר היא אטרקטיבית מאוד, רכב אוטומט, פשוט וללא הרבה אבזור עם מנוע 1.2 טורבו שהוא דווקא עושה עבודה לא רעה בכלל.

הבעיה באיביזה היא האמינות של הרכב, הגיר שעדיין יש בו מעט תקלות אבל לא כמו לפני כמה שנים, הביטוחים הגבוהים {אם אני לא טועה קרוב ל-1500 ש"ח יותר מכל רכב באותה קטגוריה}, הרכב הוא אחד הגניבים שיש בארץ.

מה שכן הרכב עכשיו זול, צריכת דלק לא רעה והרכב אכן נראה טוב.

אבל ל-ROEI_S שרשום מעלי שזה בסדר פעם-פעמיים בשנה להיות במוסך בגלל גיר...לא זה ממש לא בסדר!!! רכב חדש לא אמור להכנס פעמיים בשנה בגלל תקלות גיר, זה בושה לחברה במידה ודבר כזה קורה. אל תשכח גם שכאשר תרצה למכור אותו והקונה ישאל "מה עם תקלות גיר?" מה תענה לו? "הייתי פעמיים בשנה בגלל תקלות כאלה ואחרות"...ממש מעודד.

גם אם הרכב 2 רמות מעל המתחרות וגם אם הוא 10 רמות מעל, זה עדיין לא בסדר לקנות רכב כזה שאתה פעמיים בשנה נכנס לתקן את הגיר גם אם יתקנו לו בחינם לכל החיים.

באותה נשימה יש מצב טוב שתקנה את הרכב ולא יהיה בו תקלות כלל.

באותו מחיר {טוב...טיפה יותר} אתה יכול לקנות פיאסטה שהיא יותר מאובזרת, צריכת דלק טובה מאוד {לפחות אצלי}, בלי תקלות גיר, רכב מעולה ואמין, קוסמטיקה וחומרים איכותיים מאוד.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
אני חושב שיותר חשוב שבסופו של דבר אף אחד לא שילם על התקלות ב DSG, אני בטוח שגם מי שרוכש היום, ותהיה לו בעיה בגיר עוד 3-4 שנים, צ'מפיון יתקנו לו בחינם. ליבואן יש אינטרס לשמור על תדמית האיכות הגרמנית, אז בסדר, פעם פעמיים בשנה תהיה במוסך בגלל הגיר (במקרה ואתה נפלת על הסטיסטיקה של אלה שקרו להם בעיות), זה לא כזה נורא, עדיין הרכב הזה בשתי רמות מעל כל השאר במחיר הזה, מכל הבחינות: מראה, צריכת דלק, ביצועים.

אתה באמת מאמין שיתקנו בחינם?

אופטמיות זה אחלה תכונה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

במיוחד עם זה צמפיון.

האיביזה טובה בביצועים,אבל בשאר אין הרבה מה להציע.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
במיוחד עם זה צמפיון.

האיביזה טובה בביצועים,אבל בשאר אין הרבה מה להציע.

צריכת דלק, מראה. ב 80K אין רכישה טובה יותר.

פורסם

רועי אתה כנראה מכור לאיביזה וזה בסדר...אבל ללא ספק יש רכישות טובות ואמינות יותר מאיביזה.

לגבי המראה נכון שהיא יפה למרות שיופי זה אינדיבידואלי.

לגבי צריכת דלק יש רכבים שעושים יותר ק"מ לליטר דלק.

הביצועים אכן טובים.

אבזור לוקה בחסר וכאשר מוסיפים את האבזור למחיר אז פתאום זה נראה אחרת לגמרי.

החומרים והקוסמטיקה בינוניים.

הגיר לוקה בחסר ולא שווה לקנות רכב ולהכנס איתו למוסך למרות שיש אחריות יצרן אבל בטוח שאחרי 3-4 שנים לא יתקנו בחינם למרות שיודעים שהגיר לוקה בחסר. בטח ובטח שזה צ'מפיון ובטח ובטח שיש רק שנתיים אחריות.

אז שוב...

המחיר סבבה לגמרי אבל יש רכישות טובות יותר.

פורסם
רועי אתה כנראה מכור לאיביזה וזה בסדר...אבל ללא ספק יש רכישות טובות ואמינות יותר מאיביזה.

לגבי המראה נכון שהיא יפה למרות שיופי זה אינדיבידואלי.

לגבי צריכת דלק יש רכבים שעושים יותר ק"מ לליטר דלק.

הביצועים אכן טובים.

אבזור לוקה בחסר וכאשר מוסיפים את האבזור למחיר אז פתאום זה נראה אחרת לגמרי.

החומרים והקוסמטיקה בינוניים.

הגיר לוקה בחסר ולא שווה לקנות רכב ולהכנס איתו למוסך למרות שיש אחריות יצרן אבל בטוח שאחרי 3-4 שנים לא יתקנו בחינם למרות שיודעים שהגיר לוקה בחסר. בטח ובטח שזה צ'מפיון ובטח ובטח שיש רק שנתיים אחריות.

אז שוב...

המחיר סבבה לגמרי אבל יש רכישות טובות יותר.

איזו רכישה טובה יותר ב 80K? ספייס סטאר? פיקנטו? I10? עם כל הכבוד אלו רכבים ברמה נחותה לעומת האיביזה.

בפיאסטה הצריכת דלק פחות טובה והגיר פחות נעים. והיא גם יקרה יותר.

פורסם
איזו רכישה טובה יותר ב 80K? ספייס סטאר? פיקנטו? I10? עם כל הכבוד אלו רכבים ברמה נחותה לעומת האיביזה.

בפיאסטה הצריכת דלק פחות טובה והגיר פחות נעים. והיא גם יקרה יותר.

הצריכת דלק פחות טובה אבל לא ברמה שעדיף לא לקנות אותה. לפי דעתי הגיר של הפיאסטה אחלה {ידני ואוטומט} וגם מועד לפחות תקלות.

ויקרה כמובן...על איכות משלמים אבל גם פה, לא יקרה בהרבה במידה ומחשבים את האבזור ואיכות החומרים שמקבלים הפיאסטה לעומת האיביזה.

פורסם
הצריכת דלק פחות טובה אבל לא ברמה שעדיף לא לקנות אותה. לפי דעתי הגיר של הפיאסטה אחלה {ידני ואוטומט} וגם מועד לפחות תקלות.

ויקרה כמובן...על איכות משלמים אבל גם פה, לא יקרה בהרבה במידה ומחשבים את האבזור ואיכות החומרים שמקבלים הפיאסטה לעומת האיביזה.

כמה זה לא הרבה? כמה עולה הפיאסטה?

פורסם

אם זכרוני לא מטעה אותי נתנו לי הצעה של 89K. ושווה למתוח את התקציב מעט בשביל לקבל עוד שנה אחריות וגיר שלא מועד לתקלות.

זה כמו לשחק רולטה רוסית, כמובן שיכול להיות שהכל יהיה בסדר גמור אבל לא יודע אם שווה לקחת את הסיכון.

מישהו יודע במדויק כמה הצריכת דלק של האיביזה הנ"ל?

פורסם

מכון,היונדאי והספייס פחות טובות,אם כי הספייס חסכונית יותר,אבל כמו שאמרתי לך יש את השברולט,שמציגה מספר יתרונות לעומת האיביזה,מראה כמו שאוהד אמר זה אישי,לכן זה לא יתרון לרכב.

פורסם
אני חושב שיותר חשוב שבסופו של דבר אף אחד לא שילם על התקלות ב DSG,

מאיפה אתה יודע? אתה מכיר את כל בעלי ה DSG שתוקנו בארץ?

אני בטוח שגם מי שרוכש היום, ותהיה לו בעיה בגיר עוד 3-4 שנים, צ'מפיון יתקנו לו בחינם.

שטות מוחלטת, אין שום סיכוי שזה יקרה!

אז בסדר, פעם פעמיים בשנה תהיה במוסך בגלל הגיר (במקרה ואתה נפלת על הסטיסטיקה של אלה שקרו להם בעיות),

ליבואן יש אינטרס לשמור על תדמית האיכות הגרמנית,

תהיה אתה(!!!) פעם פעמיים בשנה במוסך עם רכב חדש, אני בשלוש שנים הראשונות מוכן להגיע פעם אחת, פעם שניה זה כבר חשוד!

דרך אגב, כרגע אין חלקים במלאי, אז מי שנכנס עם תקלה כזו משבית את האוטו נחדש שלו לחודש "עד שיגיעו החלקים".

זה אפרופו היבואן שרוצה לשמור על התדמית הגרמנית שלו.

זה לא כזה נורא, עדיין הרכב הזה בשתי רמות מעל כל השאר במחיר הזה, מכל הבחינות: מראה, צריכת דלק, ביצועים.

שתי רמות מעל? נו באמת.

במה הרכב שתי רמות מעל כולם?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה הרכב הכי מהיר/זריז עד 80K.

..והוא לא נראה כמו ניסאן מיקרה.

(האק - שתי רמות)

זהו פחות או יותר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
זה הרכב הכי מהיר/זריז עד 80K.

..והוא לא נראה כמו ניסאן מיקרה.

(האק - שתי רמות)

זהו פחות או יותר.

מהיר וזהיר זה לא הכל ברכב. מי שמחפש מהיר וזריז ב-80K יש בלי סוף אפשרויות {לא חדשות מהניילונים}.

• תוכן חדש...