Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן בשבוע האחרון יש לי בעיה, אני נוסע עם הרכב פול ווליום, עכשיו מה שקורה הוא שברגע שאני עומד ברמזור או נוסע על סל"ד מאוד נמוך הרכב נכבה.

וזה קורה כאשר המערכת עובדת במלא העוצמה.

ההשערה שלי היא מצבר שגמר את חייו ולא מחזיק תחת העומס.

המערכת עצמה כוללת שני מגברי רוקפורד 500.1 ו 500.2 .

כאשר בעומס מלא ע"פ הנתונים הם צורכים 100 אמפר.

המצבר שלי לצורך העניין הוא 55 אמפר והאלטרנטור הוא 75 למיטב ידעתי.

שוב המערכת אצלי מנוצלת כמעט כולה וכמובן יש עוד אביזרים ברכב כגון פנסי קסנון , HU , מערכות חשמל שונות אשר צורכות חשמל.

השאלה הנשאלת היא האם הבעיה היא במצבר ?

כמו כן חשוב לציין כי האלטרנטור הוחלף לאחרונה לחדש (עקב סיבה אשר לא קשורה לחשמל).

בתודה מראש.

פורסם

לפי דעתי גם אם הבעיה היתה במצבר, לא היית יכול להגיע למצב הזה.

האם זה קורה גם ללא המערכת ? או לחלופין, האם את היכול להשאיר את המערכת עובדת ל30 שניות, ללא הנעה ?

דרך אגב, אחרי שנכבה לך הרכב בסלד נמוך, האם אתה יכול להניע אותו בשנית ?

אם אתה יכול להניע אותו בשנית אחרי שנכבה בסלד נמוך, אין שום אפשרות שבעולם שהמצבר אשם ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
לפי דעתי גם אם הבעיה היתה במצבר, לא היית יכול להגיע למצב הזה.

האם זה קורה גם ללא המערכת ? או לחלופין, האם את היכול להשאיר את המערכת עובדת ל30 שניות, ללא הנעה ?

דרך אגב, אחרי שנכבה לך הרכב בסלד נמוך, האם אתה יכול להניע אותו בשנית ?

אם אתה יכול להניע אותו בשנית אחרי שנכבה בסלד נמוך, אין שום אפשרות שבעולם שהמצבר אשם ..

כן אני יכול להניע. הענייןהוא למה העלתי את עניין המצבר, כי לחבר שלי היתה בעיה זהה ברכב הרבה יותר ישן , מה רק שלו היתה צריכה של 140 אמפר!.

מה שאומר שהוא ברמזורים היה חייב להיות מעל הטווח של 2500 סל"ד עם המנוע כדי שהאלטרנטור יספק מספיק זרם למערכת אחרת הרכב היה נכבה, וזה היה באשמת המצבר + אלטרנטור שלא סיפקו מספיק זרם ביחד.

לכן כאן אני בא עם שאלת המצבר שהרי באתי עם רקע מסויים למקרה הזה ועם מקרה זהה.

פשוט רציתי אישור לנושא.

פורסם
לך תבדוק את זה אצל חשמלאי, בכל מקרה הרי תצטרך לגשת לאחד וזה עדיף על כך שאנשים כאן יזרקו ניחושים.

כול הפורום הזה זה ניחוש אחד גדול.....

אין שום דבר מדוייק.......כול מי שמבקש עזרה במשהו זה ניחושים........

אין מה לעשות גם פה זה ניחושים כי כול העסק פה וורטואלי. אין פה משהו מוחשי.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

לא תא'מת חיפשתי הסכמה מסויימת על הבעיה :).

ביקור אצל חשמלי נעשה היום.

מה שקרה הוא לא המצבר ולא האלטרנטור אלא הפונטציומטר שיושב בדוושת הגז שלי שהלך לעולמו וגרם לקצר הנ"ל.

מחר יביאו חלק ויתקנו :) (מזל שיש לי מוסך ששם כל בעיה ברכב שלי על האחריות פשוט מזל, אם לא הייתי פושט רגל עם כל השטויות הללו).

יום טוב ותודה לכל האנשים כאן שניסו לתת מענה.

מנהל - אפשר לנעול

פורסם

במקרה הזה שבכל מקרה הוא יזדקק לחשמלאי אין כאן מה לחסוך.

לא הכל זה ניחושים. יש דברים רבים שהם וודאיים ואין צורך לנחש בהם לדוגמא נפח תיבה, המלצה על מוצר על פי ניסיון, חיבור רכיבים, נושאים טכניים שונים ועוד ועוד. בנושאים אלו הייעוץ לא היה משתנה אילו היית מדבר עם הבן אדם פנים אל פנים.

ברור שבפתרון בעיות מסוג זה, זה יותר קשה ויש צורך לנחש כי אנחנו לא רואים את הבעיה בעיניים וגם כי לעיתים יש מספר פתרונות אפשריים.

פורסם

איל מניסיון שלי עם רמתם של חשמלאיים בתחום, עדיף שיתבסס על ניחושים באינטרנט, מאשר על הידע של "המלומדים" ..

אחת התשובות שקיבלתי מחשמלאי מצוי :

"למה אתה צריך לשדרג אלטרנטור ? תוסיף עוד מצב .. בטור .."

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...