Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי השריטות בידיות ,פוליש קומפאונד יעשה את העבודה הוא דומה ל101 ששלי רק שה101 נועד לעבודה במכונה.

אין צורך לשפשף חזק מדי ,רק לנגב בעדינות מספר פעמים עד שהשריטות נעלמות.

לגבי התמונות, הבנתי איך מקטינים את התמונות דרך הצייר ,והתחלתי לעלות בדרך הזאת.

אבל כל שינוי של הגודל לפעמים מעלים חלק מהתמונה, בקיצור בסוף השתגעתי וויתרתי 50 תמונות לעלות ככה זה טירוף . ובפייסבוק זה ממש בקלות ,ועוד אני מפרט על כל תמונה בקלות. ופתחתי סתם משתמש ב2 דקות.

חוץ מזה השתמשתי באחת מהצעות שהציעו לי בשרשור הקודם "

אם יש לך פייסבוק,

תעלה לשם ותצרף לינקים." הכי נוח וקל בשבילי!

מצטער לגבי חסרי הפייסבוק.

פורסם
לא רוצה להיות הפארטי פופר, אבל שני דברים הדהימו אותי כאן:

1. לא תיארתי לעצמי שמשענת היד מתפרקת כבר אחרי שנה. חשבתי שהיא מחזיקה מעמד לפחות כמה שנים.

2. עצלנות אנושית. לא פעם הסבירו לפות"ש איך להעלות תמונות וליצור שרשור מסודר ועינייני, הוא עדיין מתעקש ליצור שרשורים שלא נגישים לרבים מהפורום וברמה נמוכה.

חלאס.

למה תמיד להסתכל על חצי הכוס הריקה?

בן אדם בא,משקיע,עובד כמו שצריך,מסביר באופן מפורט וכל מה שמעניין אותך זה שהוא מעלה תמונות לא כמו שצריך.

אבל יש תמונות והן מסודרות כמו שצריך וכל מה שצריך לעשות זה ללחוץ על הלינק,אני בטוח שיש לך פייסבוק אז מספיק עם התגובות האלה כל פעם.

בפעם הבאה אני אדאג שאורן יעלה מצגת עם שירי ישי לוי,בסדר?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

גבי יקירי, אני לא נכנסת לדברים שלך ולצורה שבה אתה מגיב למשתמשים אחרים, בין אם יש לי הכרות אישית איתם או לא. אבקש ממך לא להכנס לדברי.

מהיום שאורן נרשם לפורום אני השקעתי זמן ומאמץ כדי לנסות לעזור קוראים לזה ביקורת בונה, בדיוק כמו שאני קבלתי לדברים שפרסמתי. זהו פורום-מקום לדיונים, אם חפצה נפשך ב"לייקים", הפייסבוק זה המקום. אם אתה יודע לעקוב אחרי ההודעות שלי ולהחליט ש"אני רואה את חצי הכוס המלאה" אתה אמור לדעת שאני גם יודעת לפרגן יפה מאוד.

משום מה החלטת שיש לי משהו משהו אישי נגד אורן, אז לא אין לי ואין סיבה גם שיהיה לי.

עריכה: פעם הפורום היה מכיל המון פרוייקטים שאנשים השקיעו בהעלאה שלהם כדי ליצור מאגר מידע מפורט ונוח, כדי לפתח דיונים עם דברים חיובים ושליליים. היום הפורום החליף דור, הכל נראה אחרת, טעות שלי.

אורן, כל הכבוד! האוטו מבריק ואני מקווה שאבא שלך יעריך את ההשקעה שלך וישמור עליו קצת יותר.

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

רק אבהיר שהכרתי את אורן מאותו המקום שהכרתי אותך.

אני מצטער אבל לא פעם אני קורא תגובות שלך שאת מחפשת להתעסק בתפל במקום בעיקר.

אני בטוח באלף אחוז שהצלחת לראות את התמונות האלה,ואם ראית אותם אז שמת לב שיש שם עבודה יפה מאוד. אבל העדפת להגיב תגובה חסרת טעם.יש בשביל זה מנהלים,אם מנהל יחליט שהצורה שאורן העלה תמונות היא לא בסדר הוא כבר ידאג להודיע לו.

סליחה שנכנסתי לך בדברים,שכחתי שאני כבר לא בתיכון.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...