Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלם,

לאחר שהחלפתי צינורות, יוניט וונטה, וונטה, רדיאטור, טרמוסטט ומשאבת מיים, בהרבה כסף, עדיין יש לי בעיות חום ברכב.

לאחר כ-7 קילומטרים של נסיעה, מחוג החום מתחיל לעלות והוונטה מתחילה לפעול ולאחר שמתקרר מעט חוזר חלילה.

אני כבר לא יודע מה לעשות בצעד הבא. יש עצות?

תודה!

פורסם

אבסולוט, תודה על התגובה.

החלפתי הכל במוסך, חזרתי אליהם וכל פעם החלפתי משהו אחר שהסבירות אליו היתה הכי רלוונטית באותו רגע... זה התחיל בערך לפני שנה ומאז זה ככה למרות כל ההחלפות.

הרכב לא מאבד מיים, הוא איבד והחלפתי את הצינורות, זאת היתה ההחלפה הראשונה

פורסם (נערך)

גם פקק רדיאטור שפורק לפני הזמן גורם לחימום.

אחרי מספר שעות שהרכב עומד - האם יש לחץ במכל העיבוי (כשאתה מסיר את הפקק)?

עריכה אחרונה על ידי tribel
פורסם
גם פקק רדיאטור שפורק לפני הזמן גורם לחימום.

אחרי מספר שעות שהרכב עומד - האם יש לחץ במכל העיבוי (כשאתה מסיר את הפקק)?

תוכל להסביר קצת יותר לעומק?

אגב החלפתי גם את הפקק של הרדיאטור

צריך לבדוק שוב יוניט ותרמוסטט.

נעשתה בדיקה בלחץ הפוך לשלול אטם ראש מנוע?

שאתה אומר עולה החום ושוב יורד לכמה עולה?

עשיתי גם בדיקת לחץ הפוך שיצאה תקינה.

עולה עד שלושת רבעי ויורד בזכות הוונטה.

פורסם

צריך לבדוק הכל מחדש: שהטרמוסטט מתאים לרכב ,פקק רדיאטור בלחץ המתאים, לבדוק שהמאווררים נדלקים בזמן..

אם הכל תקין יכולה להיות בעיה אחת שלא טיפלת בה- השעון עצמו מזייף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
תוכל להסביר קצת יותר לעומק?

אגב החלפתי גם את הפקק של הרדיאטור

עשיתי גם בדיקת לחץ הפוך שיצאה תקינה.

עולה עד שלושת רבעי ויורד בזכות הוונטה.

בדיקת לחץ הפוך בודקת דליפה מתאיי השרפה,במקרה שלך כל עוד שהיא תקינה אין זליגת לחץ למערכת הקירור.

במנועים בהם יש זליגת לחץ למערכת הקירור יישאר לחץ גם כאשר המנוע קר,בעוד שבמנוע תקין לא - לכן הבדיקה של הסרת הפקק.

לגבי הפקק - נקודת רתיחה של נוזל עולה כאשר הוא נמצא תחת לחץ,כאשר הפקק פורק מוקדם מדיי הלחץ יוצא ונקודת הרתיחה יורדת,כתוצאה פינוי החום לא יעיל.

תרמוסטט שנפתח מעל הטמפ' שהוא תוכנן (לא מקורי\בלוי) מאט את הסירקולציה של הנוזל - תוצאה זהה.

• תוכן חדש...