Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מניסיון - ייצא רע. תקנה חומוס מוכן (מה שיפה בארץ, זה שיש פה מבחר של חומוס), ותחסוך מעצמך את הכאב ראש, זה לא שווה את זה.

מנסיון - שלי ושל אחרים - יצא טוב.

החומוסים הקנויים הם ברמת ביזיון להקרא בכלל חומוס

בהחלט. מכילים עשרות אחוזים של אבי אבות המזון (התעשייתי) - מרגרינה.

דני

פורסם

המתכון של חומוס101 זה מה שאני עושה ויש לו דרישה גבוהה בקרב החברים.

אני משרה 24 שעות (במקרר!!) ומחליף מים כל כמה שאני יכול.

חשוב לקנות חומוס כמה שיותר קטן ורצוי מחנות של תבלינים וקטניות, לא זה שבא בסופר באריזת ניילון.

פקטור משמעותי שני - איכות הטחינה. אני משתמש בטחינה היונה או אלגאמל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
עזבו אתכם משטויות, קבלו מתכון של 3 דקות עבודה ויוצא ברמה בין לאומית:

קחו קופסת שימורים של חומוס מוכן.

שפכו את המים לכוס ואת החומוס לקופסא של הקוצץ....

בהצלחה.

אם את אוכל חומרים משמרים אז תקנה חומוס מוכן של שטראוס

אייל

פורסם

נדיר מאוד למצוא חומרים משמרים בקופסאות שימורים. השימור במקרה הזה נעשה על ידי עיקור ואטימה הרמטית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בעניין הטחינה, איפה ניתן למצוא את הטחינות המומלצות(היונה וכו') באזור הצפון? עדיף עמק יזרעאל

פורסם

את טחינת היונה (בקופסא כחולה.כתוב עליה בכלל "קראוון" ולא להתבלבל עם טחינה "סמל היונה" בקופסא החומה, שהיא מרה וטחונה בגסות) קשה מאד להשיג. בטח בעיתות מלחמה... (היא מיוצרת בשכם). אני קונה בחנות התבלינים ברח' הראשי של טירה (במשולש) מלאי ברמת הימ"ח, בכל פעם שאני מזדמן לשם.

יש טחינה לא (הרבה) פחות טובה, שמויצרת בנצרת ונקראת "אל-ארז". קופסא לבנה עם מכסה אדום. הרבה יותר קל להשיג אותה, יש אותה בהרבה מעדניות בארץ, ובטח גם בצפון. אני משתמש בה בלי נקיפות מצפון כשאין מיכל של "יונה" זמין.

ובמקום השלישי (הבאמת מכובד. טחינה בשלוש רמות מעל הזבל של מפעלי המזון הגדולים) - טחינה זהב. אותה יש אפילו בחצי חינם.

אבל עדיין -היא לא ברמה של שני המקומות הראשונים, אפילו לא מרחוק.

הבעיה היא ההתמכרות המיידית - תנסה פעם אחת את אחת משני המקמות הראשונים, ולא תרצה להכניס הביתה "בארכה", "אחווה", "אוסם" ושאר המותגים המוכרים מהמדף בסופר...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
טחינה ירושלים (יש ציור של יונה בצד-לא קשור לכלום) טחינה מצויינת.

מחזק, היא אצלי #2, באמת משובחת ברמות משאר הטחינות שברשתות השיווק

אחרי שטעמתי דיי כמעת מכל טחינה מהחנויות כולל את כל הגרסאות האטיופיות/אורגניות/מלאות שיש בעדן ושאר בתי הטבע שעולות פי שתים-שלש אני תמיד חוזר לטחינה שמבחינתי היא מספר 1:

שופרסל green אורגנית מסומסום מלא.

חסרת מליחות לחלוטין ובעלת טעם חזק של ״חלווה״.

לרוב אני צורך אותה בתצורתה הגולמית מרוב שהיא טעימה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...