Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לנו בבית (אמא שלי נוהגת עליה רוב הזמן) פיאט בראבו שנת 2009 עם 114 אלף ק"מ, נקנתה מאלדן ב76 אלף ק"מ,

בזמן האחרון אני מרגיש את הרכב רועד בהאצה והנסיעה לא חלקה כמו שהיא צריכה להיות, מלווה בצריכת דלק גבוהה,

הגעתי למוסך "יחדיו" ברעננה שם הרכב מטופל, הרכב נכנס לבדיקה ונאמר שהבעיה שאני מרגיש היא ציריה שצריכה שיפוץ (1100 שקל?!)

בנוסף לזה הרכב צריך להחליף דיסק בלם ורפידות מקדימה ומאחורה, ונאמר שהגיר לא מחליף הילוכים כמו שצריך והוא צריך כיול, במידה והכיול עובר חלק הכל בסדר, במידה והוא נתקע באמצע צריך להחליף קלאץ (3500 שקל?!),

ההצעת מחיר כולל הקלאץ במידה ונצטרך להחליפו הגיעה ל8000 שקל כולל עבודה וחלקים!!!

ללא הקלאץ באזור ה4-5 אלף שקל,

רציתי לדעת האם יש מוסך אמין שמתעסק בפיאט, מצידי שלא יהיה מורשה, שאפשר לקבל ממנו הצעת מחיר נורמלית יותר?

המחירים נראים לי מאוד תמוהים, בהתחשב בכך שהלך ברכב טורבו לפני כחצי שנה (6500 שקל!).

אני שומע מאנשים שהאוטו הזה כל כך חסכוני ואמין ובגלל זה גם קנינו אותו,

עד עכשיו נוכחתי לגלות שהאוטו שותה באזור ה1-7 בנסיעה לטבריה סתם דוגמא, וכ1-10 במקרה הטוב בנסיעה רגועה בעיר ומחוץ לעיר,

שקניתי אותו שמעתי שהרכב מגיע ל1-15!

אשמח לקבל עזרה אני כבר מיואש.

תודה,

חנן.

פורסם

שלום,

אני מציע לך, לפני שתתחיל לשפץ את הרכב, לקבל חוות דעת נוספת לגבי התקלות.

והמוסך המתאים לבדיקה כזאת הוא מוסך שמשון יהוד.

כמובן, אתה מגיע למוסך כאילו בפעם הראשונה ולא מספר על ההבחנה ממוסך ברעננה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• ספונסר פורום
פורסם

גש לקבל חוות דעת נוספת, כפי שכבר צוין כאן. בהחלט יתכן שחוות הדעת שקיבלת ממוסך יחדיו אמיתית אבל לאור המחיר הגבוה - יש טעם לקבל הצעה נוספת.

פנה אל מוסך התלתן בפתח תקווה, שמתמחה ברכבים איטלקיים ובקש מהם חוות דעת נוספת. גם מוסך שמשון ביהוד הוא מוסך מצוין, ההבדל בין השניים הוא ששמשון מורשה יבואן והתלתן הוא מוסך מורשה משרד התחבורה.

פורסם

נשמע שקפצתם ישר לפתרון היקר. האם נבדקו ברכב איזון גלגלים וזוויות היגוי?

מניסיון עם בראבו שצברה נסועה גבוהה יותר, אף אחת מהתופעות הללו כלל לא הופיעה, ומדובר ברכב שלא ננהג בעדינות יתרה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בקריאה נוספת של התגובה שלי אני חש אי-נוחות מסויימת עם דבריי, בעיקר מכיון שעלול להשתמע מהם שהאבחנה שהתקבלה היא שגויה באופן מוחלט.

אז רק כדי להיות יותר מדויק: הגיוני שצריך להחליף בלמים בקילומטראז' כזה, ואם תבקש ממי שטיפל בך שם להסביר לך מדוע הוא המליץ לך לעשות זאת, אני בטוח שלמראה הרפידות והדיסק גם אתה תשתכנע.

אינני יכול להעיד על מצב המצמד מבלי שראיתי את הרכב, אבל בהנחה שהאבחנה הזאת ניתנה לך ע"י ערן, גיא או יובל, כנראה שהיא אינה שגויה. למען השקט הנפשי, הייתי ממליץ לך לפנות לקבלת חוו"ד נוספת ממוסך אוטו איטליה ברח' אלכסנדר ינאי 21 בפ"ת. אתה יכול לפנות שם לגיא או לברוך - שניהם בעלי מקצוע אמינים והגונים שאני בטוח שיוכלו לאשש או להפריך את האבחנה שקיבלת במוסך "יחדיו" ברעננה.

אין לי מושג מדוע במכוניתך הוחלף טורבו. ככל שידוע לי מגדשים אינם נוטים למות טרם זמנם במנועים הללו.

לעניין צריכת הדלק: מניסיוני, פיאט בראבו יודעת להציג תצרוכת של 1:15 וגם כזאת של 1:7 - הכל תלוי בכובד הרגל שמונחת על הדוושה הימנית. כדי לוודא שהרכב צורך דלק באופן אופטימלי, אני ממליץ לוודא שלחץ האוויר בצמיגים תקין, שזוויות ההיגוי הן בהתאם להוראות היצרן ושאין ברכב מטען עודף שלא לצורך, כמו גם להקפיד על שגרת טיפולים בהתאם למרווחים שנדרשים ע"י היצרן ובשימוש בחלפים המאושרים לשימוש על-ידו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

vladclar,

הייתי היום במוסך שמשון, אהרון עשה איתי סיבוב ואמר שלא מרגיש את הבעיות בהעברת הילוכים ואת הרעידות האצה, עצרנו בפנצ'ריה ו2 הגלגלים הקידמיים יבשים, אהרון אמר שאולי זה חלק מהבעיה, הוחלפו 2 צמיגים קדמיים לצמיגים של ברינגסטון ועדיין יש בעיה!

אלעד,

בלמים צריך להחליף בודאות זה בסדר,

בנוגע למצמד, יובל אמר שצריך לכייל את התיבה, אם המצמד לא תקין הכיול יתקע ונצטרף להחליף מצמד (3500 שקל), הבנתי שמגיעים ל150-180 אלף ק"מ עם מצמד לפחות,

גם בנוגע לציריה יובל הראה לי אותה, לא שאני מבין בזה כל כך ואמר שיש חופש ושצריך שיפוץ,

גם אני שמעתי שטורבו לא נוהג ללכת ברכבים האלה, במיוחד שהוא מטופל במוסך מורשה.

1-15 לא הצלחתי להגיע לא משנה מה עשיתי,

השלב הבא הוא כנראה ללכת לתלתן ואוטו איטליה בפתח תקווה ולקבל חוות דעת על הרכב.

• תוכן חדש...