Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני ממש לא מבין בתחום,

יש לי chevrolet uplander ויש שם מערכת פשוט נוראית,

אני רוצה לקנות נגן חדש שיאפשר להשמיע מוסיקה דרך האייפון או USB וכאלה.

עכשיו השאלה היא איך גורמים לזה להשתלב באוטו, האם צריך מידות מסויימות וכאלה?

איך בדיוק זה מתבצע?

ואני צריך המלצות לנגנים, 600-900 ש"ח זה תקציב טוב לדברים האלו?

תודה רבה חברים!

פורסם

למה אתה קורא לעצמך "מוות גבוה" ? :shock:

אולי התכוונת ל - Death from above? נוסח סטנלי קובריק?

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
למה אתה קורא לעצמך "מוות גבוה" ? :shock:

אולי התכוונת ל - Death from above? נוסח סטנלי קובריק?

:-P

כינוי ילדות ארור שלא עובר שהייתי משתמש בו בוואלה כיף לפני 12 שנה.

בתור אחראי פורום יש לך מענה בשבילי ? :)

פורסם

מלהביט בתמונות של שברולט אפלנדר בגוגל נראה שיש לך שם יחידת ראש דאבל דין מובנית מקורית - לא מולטימדיה אבל הגודל שלה נראה כמו דאבל דין סטנדרטי - אם אני לא טועה בזה אז כל HU שהוא דאבל דין יתאים לך שם.

בתקציב שביקשת לדעתי לא תמצא יחידת ראש שהיא מולטימדיה במחיר הזה - התקציב יהיה לפחות 2000 שקלים למשהו חדש ממותג כלשהוא שהוא לא סיני. (מיוצר בסין אבל לא מותג סיני)

היה כאן אחד שפתח שרשיר על יחידת דאבל דין של פיוניר שעלתה לו ברכישה מחו"ל באזור ה1000 שקלים מחיר כולל - שווה בדיקה עבורך, הוא פתח ממש בסמוך אליך שרשור בנושא.

מעבר לכך יחידת סינגל דין סטנדרטית תעלה פחות השאלה היא אם יש יחידה אינטגרלית (מתאם) זמינה לרכב הזה וכמה היא גם תעלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ראיתי ששלחת לי הודעה בפרטי עניתי לך...

המערכת שאני הזמנתי תכנס לך בול לפי איך שאני רואה את הפלסטיקה של הדאשבורד שלך אפילו בלי מתאם דאבל דין

מה שאני הזמנתי זה דגם שאין אותו בארץ אז תצטרך להזמין מחול מאיביי או משהו כזה

לגבי היציאות RCA מה ששאלת בפרטי שאל פה את כולם כי אני לא בקיא גדול בתחום, אבל כמו שאמרתי לך נראה לי שזה בסדר

פורסם
ראיתי ששלחת לי הודעה בפרטי עניתי לך...

המערכת שאני הזמנתי תכנס לך בול לפי איך שאני רואה את הפלסטיקה של הדאשבורד שלך אפילו בלי מתאם דאבל דין

מה שאני הזמנתי זה דגם שאין אותו בארץ אז תצטרך להזמין מחול מאיביי או משהו כזה

לגבי היציאות RCA מה ששאלת בפרטי שאל פה את כולם כי אני לא בקיא גדול בתחום, אבל כמו שאמרתי לך נראה לי שזה בסדר

תודה.

ושמעתי גם משהו בנוגע למגבר, האם במערכת הזאת שקנית יש מגבר פנימי? או שצריך מגבר מהאוטו כדי שהמכשיר הזה יעבוד?

• תוכן חדש...