Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם הבאה שאתם תוהים מדוע דורשים מכם מיגון מוגזם לVW/Skoda/SEAT תחשבו על המקרה הבא; מתוך YNET:

מכוניתו החדשה של יצחק נגנבה. בחברת הביטוח הראל מיהרו להאשים אותו כגנב, אך השופטת נזפה בהם, וחייבה את חברת הביטוח וסוכנות מכירת הרכב, בתשלום. עם זאת, היא החליטה לקצץ למבוטח 20% מהפיצוי - בגין "אשם תורם". פסק דין יפה שנפגם, וחבל

[...]

עובדת הסוכנות מסרה לו את השַׁלָּט והדביקה עליו מדבקה עם הקוד הסודי של איתוראן. תשאיר את המדבקה על השלט עוד יום יומיים, עד שהמספר הסודי ייחרט בזיכרונך ואז תשמיד את המדבקה, כך יעצה לבן עזרא.

[...]

אורחים לא קרואים פקדו את ביתו, פרצו את ארון החשמל, גנבו את השלט ונעלמו עם המכונית החדשה. איתוראן וגם המשטרה ניסו לאתר את המכונית. ללא הועיל.

מצד אחד אני סבור שמגיע לו bitchslap על זה שהשאיר את הקוד על השלט, מצד שני אני יודע שגם בלי הקוד הרכב היה נגנב ואף אחד לא היה עוצר את הגנבים, בנוסף אני תוהה איך ידוע הגנבים על רכב שיצא ממש היום מהסוכנות ואיפה למצוא אותו..

יש פה גם תקדים די מעניין - ממתי סוכנויות רכב משתתפות בפיצויים על רכב שנגנב?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

רק אני לא מבין ,איך לעזאזל הם ידעו שהוא לא הוריד את המדבקה ?? ובכלל איך הגנב הגיע לארון חשמל וידע ששם מוסתר המפתח ?? רק על סמך טענות מופרכות כאלה השופטת הייתה צריכה להכנס בהם ,מה זה השיטות מצליח ההזיות האלה :) מה אפשר לצפות משופטים בישראל .

אולי גם הכתבה מעוותת את המציאות ,גם זה יכול להיות .

מזכיר לי גם גניבת נשק מאחורי 2 מנעולים :) במקרה הזה החייל פתור מעונש .

עריכה אחרונה על ידי bubens
פורסם

גנבי רכב עובדים בצורה מקצועית ויש כאלה שפשוט באים וגונבים. חלק גדול מגנבי הרכב מגיעים מהשטחים והם לא עובדים לבד, יש להם מוביל. המוביל בדרך כלל מאתר רכב במקום X ומודיע לגנבים, הוא גם זה שמביא אותם למקום והוא גם זה שמוביל אותם חזרה לכיוון השטחים כי הם לרוב לא מכירים את הכבישים בארץ.

אם אני לא טועה בהרבה ביטוחי מקיף יש גם סעיף של פיצוי באת גניבת הרכב(אצל ההורים שלי יש את זה במאזדה).

לגבי לעצור אותם...זה סיפור מסובך, נגיד רכב שנגנב מנתניה תוך 20 דקות פחות או יותר נמצא כבר בטול כרם ועוד 15 דקות לפרק אותו לגורמים, הגנבים באים מוכנים עם ציוד וכלים והם יודעים להתעסק עם המערכות האלה.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם
רק אני לא מבין ,איך לעזאזל הם ידעו שהוא לא הוריד את המדבקה ?? ובכלל איך הגנב הגיע לארון חשמל וידע ששם מוסתר המפתח ??

הרבה מחזיקים את הקוד צמוד למפתח, או רשום על מגן שמש, במיוחד אם זה רכב שכמה אנשים משתמשים בו. ראיתי את התופעה גם במגרשי מכוניות וחברות השכרה (קיבלתי פעם יונדאי גטץ שכורה, כשהקוד רשום על השלט של האזעקה).

כנראה היה מישהו מבית שכיוון את הגנב. אולי מישהו שעובד בסוכנות, אולי איזה איש שירות (חשמלאי?), שהגיע לבית של יצחק, ואז זרק טיפ לחברו הגנב מכוניות. אולי בעל הרכב מעורב בזה בעצמו (לא אהב את הרכב, אין מצב לקבל עליו מחירון, אז אירגן גניבה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סבבה אבל איך חברת ביטוח ידעה פרטים כאלה ?? כי מהכתבה משתמע שהם ידעו בדיוק מה קרה שם ,איך הם ידעו את הפרטים המדוייקים האלה ??

פורסם

חקרו את הבחור, זה מה שהוא טען.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אמורים להתייחס לקוד הזה, כמו קוד שמקבלים בבנק.

קוראים ומשמידים, מקסימום אם קשה לשכוח אז רושמים את זה על פתק ושמים בכיס.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

למי שמעוניין לקרוא את פסק הדין

מצד אחד הורידה 5% מערך הרכב כי יצא מהסוכנות - הרכב היה בידו מספר שעות עד שנגנב

כמו כן הורידה לו 20% אשם תורם אבל....

לאור ההתנהלות של הנתבעות פסקה לו 37000 ש"ח הוצאות משפט

http://breader.court.gov.il/BookReader/getbook.asp?path=%5C%5CIDCNFSV01%5Cidc_repository4%5C438%5C852%5C6bcdb9c34fe84494a27b19fd86c8fa02&OlvDataProto=file&Language=Hebrew&Hebrew=1&ReaderStyle=ILCourts&h=FA529803F68DDBD1A7281F5C4BD66A0C&OnePageMode=1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

על איזה קוד סודי מדובר?

לי יש איתוראן ואין לי קוד סודי.

זכור לי מקרה שבו במוסך היה צורך לפרק מצבר ואולי ניתקו עוד משהו, קבלתי תוך דקותיים טלפון ממישהו שהזדהה כנציג איתוראן, אינני זוכר כבר איזה פרטים הוא ביקש ממני, אך בטח לא קוד סודי שכאמור אין לי.

פורסם

יש מערכות איתוראן עם קודנית נוספת

פורסם

בדיוק

• תוכן חדש...