Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, שבת שלום ושקטה לכולנו.

אז הסיוויק שלא עדיין לא נמכרה אבל עם המצוד שלי אחר מאזדה 6 לקצ'ורי 2006-2007

נמצאה אחת שמורה מאוד.את הפרטים תקבלו בשרשור ההשקה הרשמי שלה:twisted:

אבל כטיזר קטן לפני כן הנה תמונה של הרכב ביום הרכישה (עם הקנגו :) :

1jymdq1uz2zj.jpg

לעניין:

הפעם אני רוצה לפנק את הרכב הזה בדיטיילינג מקצועי, לכן בעניין הזה אני משאיר את הידיים שלי בחוץ ואתן למישהו

מקצועי להתעסק עם הדיטיילינג החיצוני פרט לשיפור קוסמטי חיצוני שלא קשור בדיטיילינג ועוד דבר קטן שעליו ארחיב בהמשך.

אז מפאת ופנים הרכב נראה שמור יחסית אני לוקח על עצמי את חידוש תא הנוסעים.

אין משהו מיוחד בניקיון פנים הרכב פרט לעובדה שזה הרבה מעבר לניקיון סטנדרטי שכולל חידוש המושבים,

השטיחים המקוריים, ניקיון שיורד לפרטים הכי קטנים וכדומה.

*הדבר שאני צריך בו עזרה הוא ההגה מצופה העור.

המצב שלו מעולה, עם כי מעט דביק אבל זה באמת שטוייות.

השאלה שלי היא איך לנקות אותו ולשמר אותו? עם אילו חומרים ניתן לנקות את גלגל ההגה ואילו חומרים משמרים את העור?

האם ניתן להשתמש בחומר של סלון עור ביתי?

* הכפתור של בלם היד שלי הוא מצופה כרום שמעט התקלף.

האם ישנה דרך לצפות את הכפתור הזה מחדש בכרום? מכירים מקום שמתעסק עם זה?

המחשת הבעיה:

tzdm1yeimyiz.jpg

* הקאפות של הג'אנטים שלי דהו לחלוטין עד כדי איבוד הגוון הכסוף לגוון שקרוב יותר לבז'.

מה ניתן לעשות? האם לקחת את זה כפרויקט או שמע ללכת לפירוקיה ולרכוש אחרים במצב חדש יותר?

המחשת הבעיה:

wzimyiytnyjr.jpg

wkoyado4zjhy.jpg

zvgmhl3imzgf.jpg

5qommjznjiwj.jpg

תודה רבה מראש.

ושתהיה שבת שקטה ונעימה לכולנו!

שלומי.

פורסם

הקאפות לא דהו. היקו את הג'אנט עם חומר מאוד אגסיבי שאכל את הציפוי של הפלסטיק. תקנה חדשות כבר.

לגבי הכפתור חפש מקום שעושה גלוון או הידרופרינט. שם גם תוכל לעשות גלוון של הקאפות מחדש, אבל נראה לי יותר זול לקנות חדש.

• אחראי פורום
פורסם

קאפות מפירוק יהיה כמובן משומשות בדיוק כמו שלך. אז יתמזל מזלך למצוא במצב טוב יותר משלך, מה ימנע מהן להתקלף ולדהות?

הנזק לא ברור, או שזה מחומר חזק מידי או שאיכות הציפוי היתה נמוכה.

במקומך הייתי רוכש צבע לג׳אנטים וצבע מקשר בינו לבין הפלסטיק, ממסך יפה את הסמל וצובע.

לגבי הכפתור, הכל שאלה של הצלחת הפירוק שלו. חיפשת באיביי? לא חושב שהייתי צובע, חלק כזה שנוגעים ולוחצים עליו המון.

יש מקומות שמצפים בכרום, לא מכיר עלויות.

מניח שיהיה לך יותר קל להצטרף לכמות גדולה עם מישהו או להידחף לעבודה של היצרן (הם מצפים המון אביזרי אמבטיה למשל, גם פלסטיק).

תתחדש.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

רשמת שאתה רוצה לחדש את המושבים. אני יכול לעזור בחידוש פנים הרכב, אם תרצה עזרה עם זה, ויתאפשר לי, אני אשמח לעזור.

תוכל לראות פרויקטים בחתימה, ויש עוד כמה שהעלתי,

פורסם

תעשה פרוייקטון...

פרק את הקאפות ותוציא מהם את הסמלים בעדינות, ואז שייף וצבע עם ספריי ייעודי לפלסטיק.

פורסם

לגבי הכפתור אפשר לנסות לצפות את זה במדבקת כרום.

או הייתי מדביק על זה מדבקת קרבון.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
רשמת שאתה רוצה לחדש את המושבים. אני יכול לעזור בחידוש פנים הרכב, אם תרצה עזרה עם זה, ויתאפשר לי, אני אשמח לעזור.

תוכל לראות פרויקטים בחתימה, ויש עוד כמה שהעלתי,

בעיקרון אני מתכנן לשלוח את הרכב לדיטיילר מקצועי שיעשה לי את יישור הקו הקוסמטי לרכב.

את פנים הרכב תכננתי להשאיר לעצמי לטפל אך עקב המחיר הלא יקר שהוצע לי אני שוקל לתת כבר לדיטיילר

לבצע את העבודה.

אם בסופו של דבר אחליט לבצע את יישור הקו רק חיצונית ולא פנימית אני מבטיח להשתמש בעזרתך.

תודה רבה רבה על ההצעה והיוזמה. לא מובן מאליו :)

לגבי הכתפור של בלם היד- ניסיתי לגשת היום לסאן טק ולקבל ממנו חוות דעת. המקום סגור. יש למישהו מושג מה קורה שם?

זה כבר הפעם השנייה שלי בחודשיים הקרובים שאני מגיע למקום ומוצא אותו סגור. אשמח למידע לגבי סאן טק ולגבי עוד מקומות

שעוסקים בציפויים לרכב שיוכלו לפתור לי את הבעיה הקלה והמציקה הזו.

לגבי הג'אנטים- החלטתי לא להיכנס להליך של צביעה מחדש של הג'אנטים והקאפות.

החלטתי לנסות להשיג סט ג'אנטים דומה במצב טוב יותר.

חשוב לי להזכיר שהסט לא במצב רע ועיניים לא פדנטיות אפילו לא ישימו לזה לב. הבעיה שזה מפריע לי מאוד בעין.

השאלה שלי היא האם אתם חושבים שיש מקום של חלקי חילוף שיסכים להחליף איתי ראש בראש את הסט שלי ושלו+ תוספת כסף מצידי?

מה דעתכם?

שלומי.

• תוכן חדש...