Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לעדשה שניה לקנון 600D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אני צריך המלצה לעדשה שניה למצלמה canon 600d

אני כרגע עם עדשת קיט 18-55 ומה שחסר לי בה זה יותר איכות וחדות, זום פחות מעניין אותי.

אני מצלם בעיקר אנשים ורכבים ואני מאוד אוהב לצלם אנשים עם פוקוס ושכל הרקע מטושטש מסביב.

תקציב של עד 3000 ש"ח עם חריגה של 200 ש"ח.

ראיתי את העדשה EF 17-40 של קנון שנכנסת לי בתקציב מה דעתכם עליה?

יש לי ידע של חובב וחשוב לי לשמוע דעת של מישהו מיקצועי

תודה

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לי היה תקופה מסויימת את הסיגמא 24-70 מכרתי אותה בגלל שחיפשתי טווח יותר רחב אך לדעתי היא מצוינת ועם שרות מצוין של שפע.

בהתאם לדרישות שלך עומק שדה רדוד וצילומי רחוב, לדעתי זאת עדשה עדיפה.

למרות שהעדשה שהצגת היא מסדרת ה L והיא כמובן טובה.

הצעתי אותה בגלל הטווח הדומה לעדשה ששאלת עליה, לצילום אנשים הייתי בוחר ב 70-200 F/4 L, בטווח מחירים שהצגת תצטרך להתפשר על הדגם ללא המייצב, אך אם הצילומים באור יום אין עם כך בעיה.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם (נערך)

עריכה: מסכים עם TRONCHO. אורך המוקד הארוך יותר יתן לך עומק שדה רדוד יותר. שים לב שהיא פחות מתאימה לצילום נופים.

עריכה אחרונה על ידי gorelshv
פורסם

ה-70-200L IS F4 מצויינת, אבל לא זולה או שימושית במיוחד (לפחות למטרות שלך).

אם אתה עדיין רוצה לשמור על טווח רחב, קח את הקנון 17-55 F2.8IS USM. עדשה נ ה ד ר ת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זום לא מעניין אותך? רוצה עומק שדה רדוד? תקציב של 3000 ש"ח?

אני חושב שהתשובה היחידה לכל השאלות האלה היא סיגמא 18-35 F1.8.

קח בחשבון שהזום שלה מאוד קצר ולא בטוח שיתאים לך. אני התלבטתי בקנייה שלה ובסוף החלטתי ללכת על ה- 24-105 F4, גם היא של סיגמא. היא קצת יותר יקרה ועולה אצל שפע 3300 ש"ח בערך.

בלי קשר, ממליץ מאוד מאוד מאוד על שפע. שמרו לי שתי עדשות למשך שלושה שבועות ונתנו לי להרכיב אותן על המצלמה, לבדוק ולצלם איתן עד שהחלטתי איזו עדשה יותר מתאימה לי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני עובד עם 15-85 של קנון. עדיין לא נכנסתי לסדרת הL שלהם, אבל העדשה הזו בהחלט קפיצה משמעותית מעדשת הקיט.

עבורי היא הALL AROUND הטובה ביותר שהייתה לי בזמנו מבחינה תקציבית.

זום טוב יותר, מנוע פיקוס טוב משמעותית (מהיר מאוד ושקט אם אתה מתכנן גם לצלם וידאו). לי זה גם היה חשוב בעדשה יומיומית - פרקטיקה. ה70-200 היא לא משהו להסתובב איתו סתם ככה. לפחות עבורי

M-TECH E46

פורסם

הזום שיש ב 18-55 מספיק לי.

לגבי הסיגמא אני יודע שזה חברה איכותית אבל לא כדי להשקיע בעדשה של קנון?

ראיתי פעם איזה אתר שבוחרים מצלמה ועדשה וזה מביא תמונות מישהו יודע איך אני מוצא את האתר?

פורסם

תראה, הטמרון 17-50 2.8 היא האופציה השפויה. אני אישית לא אוהב אותה וסבלתי משני עותקים כאלה.

אם יש לך את התקציב, תיקח את הקנון 17-55IS 2.8 USM, זאת העדשה הכי טובה שיש ל-CROP. סופר איכותית - כמו L (רק בלי האיטום של L).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

"כדאי" זה שאלה של מה אתה רוצה. אם אתה רוצה סמל ושם, תשקיע בקנון. אם אתה רוצה תמורה למחיר ואיכות תמונה שלא נופלת מהעדשות המובילות בשוק, אפשר לקנות את העדשה הזאת. שים לב שאין נכון להיות אף עדשה בשוק שמציעה טווח זום עם מפתח צמצם של 1.8. ככה שזה לא עניין של "להשקיע בקנון" אלא לבחור בעדשה שמתאימה לך.

תראה סרטונים עליה, לא חסר, אחרכך תחליט.

גם העדשה שRS ציין לא פחות ממצויינת, אבל לא יצא לי לחקור אותה כי אני מצלם עם ניקון.

מצאתי לך סרטון שמרכז ארבע עדשות שמתאימות לך. אני יודע, האיש שמדבר בסרטון במעצב בטירוף, אבל זה מה יש. תתמודד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
תראה, הטמרון 17-50 2.8 היא האופציה השפויה. אני אישית לא אוהב אותה וסבלתי משני עותקים כאלה.

אם יש לך את התקציב, תיקח את הקנון 17-55IS 2.8 USM, זאת העדשה הכי טובה שיש ל-CROP. סופר איכותית - כמו L (רק בלי האיטום של L).

ראיתי ביקורת טובות על 17-55, רק שהיא אוהבת אבק. כמה עולה ניקוי אבק בשביל עדשה כזאת?

איך הסיגמא 24-70 F2.8 ?

פורסם

הביקורות אומרות שהיא נהדרת, אבל זה טווח לא יעיל לגוף קרופ כעדשה ראשית. 24 מ"מ כקצה הרחב ביותר זה מגביל. (מקביל ל-38.5 מ"מ על פול פריים. זה מלא).

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
ראיתי ביקורת טובות על 17-55, רק שהיא אוהבת אבק. כמה עולה ניקוי אבק בשביל עדשה כזאת?

איך הסיגמא 24-70 F2.8 ?

היא (17-55) הייתה אצלי מעל שנתיים ולא סבלתי מהתופעה. עדשה מצויינת.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תבדוק היטב את הקנון, היא עדשה מצויינת - באמת. חדה מאוד, יופי של גוונים, איכות בנייה מעולה.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...