Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן - קשה מאוד למצוא בארץ אבל באמאזון או איביי אתה תמצא בשניות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
אני יודע על מה אתה מדבר. הם נקראים גם POP NUTS, ומכניסים אותם באמצעות אקדח ניטים. עושים בהם הברגות לפנלים דקים שאין מספיק בשר להברזות.

לא נתקלתי בזה בארץ יותר מידי לצערי. כנראה שגם זה יגיע אלי מארצות הנכר.

פות"ש, עשית לי ממש חשק. אולי אמצא את הזמן בימים הקרובים לעשות משהו דומה.

בתעשייה קוראים להם RIVNUT על שם החברה שפיתחה את המוצר. לא מכניסים אותם בעזרת אקדח ניטים אלא בעזרת כלי ייעודי ידני או פנאומטי.

הכלי הידני מוגבל למתיחה של ריבנטיים במידות קטנות ולריבנטיים העשויים מחומרים רכים יחסית.

למעשה בתעשיה קוראים לפעולה של הכנסת הריבנט הפשלה או מתיחה של הריבנט.

אפשר לרכוש RIVNUT אצל שוורץ כלי עבודה.

אני אישית רוכש RIVNUT אצל כל תבריג בת"א (המבחר דל אבל יש לו בדיוק את המידות שאני צריך).

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

כנראה שהמוצר הזה ידוע בכמה שמות, ביניהם הRIVNUT או הPOP NUT.

מעולם לא עשיתי בזה שימוש, ותמיד הכלי שביצע את הפעולה נראה זהה לאקדח ניטים, למעט "מוביל" כלשהוא, שהגיוני שיהיה קיים על מנת לשמר את ההברגה.

HELPNT110-IKIT.JPG$_57.JPG

כך או כך, תודה על המידע הנוסף. החכמתי.

M-TECH E46

פורסם

המקצועניים משתמשים בכלי פנאומטי ולא ידני לשם מתיחת הריבנטים.

לא רבים מחזיקים את הכלים הפנאומטים בגלל שצריך סט להברגות מילימטריות/אינצ'יות +קומפרסור ומידות שונות של ריבנטים (GRIP) שבוחרים אותם על-פי עובי הפח שאליו מוכנס הריבנט.

הריבנטים מאוד נפוצים בתחום התעופה וקצת פחות בתחום הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

נשמע יותר מכיוון שלדעתי התיבה הקודמת היתה קצת גדולה על הסאב הזה. וגם היא הייתה תיבת פורטד.

פורסם

היא אכן נראתה גדולה מידי - התיבה האטומה שלו אמורה להיות 20-21 ליטר והפורטד 28 - מנסיון כמובן בשתי התיבות - בשתיהן הסאב הזה סה"כ נשמע ממש טוב, הוא הרבה יותר מדוייק ממה שהיתה מצפה ממותג מוכוון SPL מצד אחד ומאידך הוא כן סאב וופר חזק מאוד עם פאנצ' שיש לו הרבה נוכחות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני בכלל חשבתי שזה ה10 אינטש, הנפחים צריכים להיות עוד יותר קטנים.

זלמי, תעלה עוד תמונה של התא מטען אבל הפעם עם אבטיח או חתול לקנה מידה :-)

Pioneer TS-X150

פורסם

אין ספק שאתה גם תשמע מזה מיאו בשלב מסויים :-P

אבל אם התיבה הזו היא ל8 אינטש אז היא נראית קצת גדולה מידי לא? הנפח הפנימי לא אמור להיות משהו באזור ה15 ליטר?

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...