Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בהכרח...

מעבר שמן אל נוזל הקירור יכול להגיע גם מקולר גיר.

בכל מקרה, אל תזניח ולך לבדוק במה מדובר.

פורסם

הרכב הוא ידני, לא נראה לי שקיים בו קולר גיר.

הרכב מאבד קצת מים, הייתה הזעה במיכל מים שהחלפתי אותו ביום שישי, והיום שמתי לב לטחינה.

פורסם

היה לי מקרה דומה באוטו מלווה גם בגמגומים וצריכת דלק גבוהה, שתי מוסכים שונים זרקו לי ראש מנוע בלי לחשוב פעמיים, בסוף התברר שמדובר על אטם שיושב בפיה של מכסה הפלסטיק ותפקידו למנוע בריחת גזים אשר אמורים להגיע לegr ועל הדרך מאפשרים ללחות להגיע למכסה, לאחר ששמתי את האטם (20 שקל במורשה) הכל הסתדר, על מנת להיות בטוח עשיתי בדיקה של גזי פליט במערכת הקירור והכל היה תקין, אם תרצה אני אגיע לבית בבוקר ואשלח לך תמונה של האטם.

שכחתי לציין מדובר על אותו רכב

פורסם (נערך)

ujygama9.jpg[/img]

לא הצלחתי למצוא את המקט של הרינג אבל יש שתי אטמים, אחד אמור לשבת על מכסה השמן עצמו ועוד אחד, כאשר אתה הופך את מכסה הפלסטיק של המנוע ישנו שרוול פלסטיק שנכנס לתוך אגן מילוי השמן, הרינג המדובר יושב על שפת שרוול הפלסטיק שנכנס לתוך האגן מילוי, אם יש שם אטם, אז לא אמורה להיות תנועה של מכסה הפלסטיק כאשר הוא במקום.

בכל מקרה כאשר התקשרתי להזמין את האטמים, תיארתי למחסנאי את המיקום שלהם והוא כבר מצא לי אותם, העלות של שניהם הייתה 36 שקלים, מקווה שזה יעזור

ולגבי המוסך, הלכתי למכון מונדיאל בבאר שבע

עריכה אחרונה על ידי ariq13
פורסם

נראה לי שהבנתי את כוונתך, אך אני הורדתי את המכסה פלסטיק ושמתי מכסה ישיר למנוע.

הוא נראה כמו בתמונה המצורפת

המכסה השחור שבתמונה זה כמו המכסה האדום שצילמתי.

motor_Fabia_1_4_8V-img_RdHp.jpg

פורסם

שים יד ליד המכסה כאשר האוטו מונע ותראה האם יש בריחת גזים, אם יש בריחת גזים כנראה שיש גם כניסה של לחות

• תוכן חדש...