Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי פיאט אונו שנת 92 וכשאני מדליק בבוקר זה ממש כשה..יעני האוטו מכבה 3 פעמים..צריך לתת חצי גז ופול צ'וק...איך פותרים תבעיה?..

ובעיות חשמל זה גם כאן

Suzuki Jimny

פורסם
שלום, יש לי פיאט אונו שנת 92 וכשאני מדליק בבוקר זה ממש כשה..יעני האוטו מכבה 3 פעמים..צריך לתת חצי גז ופול צ'וק...איך פותרים תבעיה?..

ובעיות חשמל זה גם כאן

שלום רב!

על הכן רכבך לחורף שמעת!

כיצד פותרים את בעיית התנעת הבוקר, וכיבויו המידי, בשיפוץ קרבורטור, ואז מובטח לך חורף שקט

והתנעה קלה בכל בוקר!

פרטים נוספים בה.פ ו/או בטלפון הרשום בחתימה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

גבר הייתה לי גם פיאט אונו קרבורטור וגם לי היו תבעיות האלה פשוט בחורף הייתי מרים לה קצת ת'טורים ובקיץ מוריד אותם בחזרה..

תשמע עוד כמה עצות פה של החבר'ה אבל לדעתי זה הפתרון הכי פשוט .. בהצלחה :wink:

SUZUKI JIMNY

פורסם
אי אפשר לנקות אותו לבד?[/quote

...אפשר רק להרוס לבד!

והמבין יבין!

בהצלחה

צביקה

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה...

גם אצלי שהמנוע קר אני לוחץ כמה פעמים על דוושת הדלק לפני שאני מתניע פותח את הצ'וק על חצי וככה אני מניע.

בשביל זה יש צ'וק לא?!

פורסם

נכון גם אצלי אותו דבר...ואין בעייה ..(ודווקא אחרי שעשיתי ניקוי קרבורטור הלך ההתנעה יותר קשה - תרתי משמע - צריך לדעתתתת לכוון את הקרבורטור לא הכל סביב ניקוי ....כולה מה שעושים במכון שמים לך אותו ב"מכונת כביסה" יורד ממנו הליכלוכים(בעיקר מבחוץ שתחשוב פסיכולוגית שיש לך קרבורטור כמו חדש)...

וכולה צריך לנקות איפה כניסת הדלק בדיזות ...בדר"כ הפילטרים הקטנים סתומים.

עכשיו יש לי שאלה, אותו אוטו, (עזבו שכנראה הלך לי האלטרנטור.) אבל משום מה פתאום לא עובד לי אורות הדרך ..(אורות החנייה והאורות הגבוהים עובדים ). יש מצב משהו בידית ? או שיש עוד איזה משהו לבדוק בדרך ?

נ.ב

מגיע לי ח"ח ... התקנתי נעילה מרכזית ל-ב-ד-י בפיאט אונו...וואי איזה תענוג זהההה מומלץ בחום!

lior . p

פורסם
אני לא מבין מה הבעיה...

גם אצלי שהמנוע קר אני לוחץ כמה פעמים על דוושת הדלק לפני שאני מתניע פותח את הצ'וק על חצי וככה אני מניע.

בשביל זה יש צ'וק לא?!

..כאן הטעות שלך..אתה לא אמור"ללחוץ כמה פעמים על דוושת הדלק",

לפני שאתה מניע" כל לחיצה כזאת מזרימה דלק , מיותר לסעפת היניקה,דבר

המתבטא בבזבוז,ללא תועלת , דלק החודר בסופו של דבר לשמן , ומדלל אותו,

ולא מנוצל לבעירה, וומתבטא בפיח שחור, שיוצא מצינור הפליטה, ובפיוח הפלגים!

שימוש בצוק במשיכה עד למחציתו , ובהתנעת הרכב , ללא כביוו היא הדרך

היעילה והרצויה!

בברכה

צביקה

פורסם
נכון גם אצלי אותו דבר...ואין בעייה ..(ודווקא אחרי שעשיתי ניקוי קרבורטור הלך ההתנעה יותר קשה - תרתי משמע - צריך לדעתתתת לכוון את הקרבורטור לא הכל סביב ניקוי ....כולה מה שעושים במכון שמים לך אותו ב"מכונת כביסה" יורד ממנו הליכלוכים(בעיקר מבחוץ שתחשוב פסיכולוגית שיש לך קרבורטור כמו חדש)...

וכולה צריך לנקות איפה כניסת הדלק בדיזות ...בדר"כ הפילטרים הקטנים סתומים.

עכשיו יש לי שאלה, אותו אוטו, (עזבו שכנראה הלך לי האלטרנטור.) אבל משום מה פתאום לא עובד לי אורות הדרך ..(אורות החנייה והאורות הגבוהים עובדים ). יש מצב משהו בידית ? או שיש עוד איזה משהו לבדוק בדרך ?

נ.ב

מגיע לי ח"ח ... התקנתי נעילה מרכזית ל-ב-ד-י בפיאט אונו...וואי איזה תענוג זהההה מומלץ בחום!

..צריך לדעת לאיזה מכון קרבורטורים ,מקצועי ללכת!

וללא ללכת "למכבסה" !

הבנת את זה ח"ח (חלונות חשמליים)?

בברכה

צביקה

פורסם

אם הייתי יודע כיצד לנמק הייתי מנמק ....מה שאני לא יודע אני לא מדבר באוויר....

יש פה בפורום מספיק אנשים שיכולים להסביר (או יותר נכון לתקן אותך) על מה שאמרת ...בקשר ל:

כאן הטעות שלך..אתה לא אמור"ללחוץ כמה פעמים על דוושת הדלק",

היעילה והרצויה!

מה שאני יכול להגיד לך זה....שהתנעת הרכב ללא כיבויו (שאני מבין מהמשמעות שלך היא לסובב את הסוויצ' ולא לשחרר עד שמניע) זה מתכון בטוח לפריקת המצבר.....נכון שעדיף לא ללחוץ על דוושת הדלק (הגדרה לא מקצועית), וזה בשל שחיקת המיסבים של גל הארכובה, שלאחר זמן מה (אם זה שיגרה של אותו נהג להתניע עם לחיצה על דוושת הדלק, מתחיל הזעה ונזילת שמן מצידי גל הארכובה.

lior . p

פורסם
..כאן הטעות שלך..אתה לא אמור"ללחוץ כמה פעמים על דוושת הדלק",

היעילה והרצויה!

בברכה

צביקה

כך אני מניע את רכבי בבוקר(מנוע קר לגמרי-חורף \קיץ )

קודם כל מושך צו'ק עד הסוף(בשביל הטורים=בצו'ק יש מנגנון שמעלה את הטורים בנוסף לסגירת הפרפר ע"מ שהמנוע לא יחנק).

נותן סטרטר(לעיתים גם לוחץ על הקלאץ למרות שזה לא משנה הרבה=שמן גיר סינטטי).

אחרי שניה האוטו מונע ,ואחרי עוד שניה אני דוחף את הצוק ל2/3 מהלך(ע"מ לפתוח מעט את הפרפר כדי שהמנוע לא יחנק)-ומייד הטורים עולים.

מחכה 20-30 שניות לעליה נוספת בטורים= עם התחממות השמן.

דוחף את הצו'ק לחצי מהלך ומתחיל לנסוע=רגוע מאד(לא כדאי לאמץ את המנוע ב10 דקות הראשונות של הנסיעה כיוון שהשמן עדיין לא הגיע לטמפרטורת עבודה).

לאחר 4-5 דקות המנוע מגיע לטמפ' עבודה וידית הצוק כמעט סגורה-אחרי עוד 2 דקות-סוגר אותו לגמרי.

ניצן

• תוכן חדש...