Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

96 1.4

נסעתי עם האונו לאילת :-) מכרים חשבו שזה שטות ושזה בלתי אפשרי

האוטו קטן כזה יסע מירושלים לאילת. אני עם הידע הבסיסי ברכבים

הייתי משוכנע שזה שטויות מה שהם מדברים והעיקר המצב של האוטו

לא מזמן עשיתי טיפול ואני מאמין שהאוטו במצב מצויין אין שום בעיות

רציתי להוכיח לכולם ואכן נסעתי ולשמחתי הכל היה 10 :-)

לא היה צורך בהפסקה אפילו רק שאני הייתי צריך את זה

ועכשיו השאלות:

* מה אתם חושבים? האם באמת זה לא בריא לאוטו נסיעה כזו?

* האם הייתי צריך לעשות הכנות מיוחדות? (שמן מיוחד, תוסף, משהו)

שוב בעניין תוסף דלק או תוסף שמן האם כדאי לנצל הזדמנות של נסיעה

ארוכה ורצופה ככה שהתוסף יעבוד מאוד טוב או שדפווקה תוסף דלק

עובד יותר טוב בנסיעות רגילות (מיכל = 10 נסיעות) ?

פורסם

האוטו אמור להיות מתוחזק כל הזמן, אבל ליתר בטחון רצוי לבדוק מפלס שמן, מפלס נוזלי קירור ולחץ אויר בצמיגים לפני נסיעה ארוכה. (בהנחה שכל שאר המכלולים תקינים).

אני תמיד מחזיק בתא המטען 4 ליטרים של נוזל קירור, לכל צרה שלא תבוא... (וכבר קרה לי שבאה הצרה הזו ...).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הנזק היחידי שממנו אתה אמור לחשוש הינו התחממות המנוע.

ע"מ למנוע זאת יש תמיד לשים לב לגובה מד חום השמן (ואם אין - אז מומלץ להתקין עלות של כ-300 ש"ח).

הבוס שלי נוסע כל יום 300 ק"מ הלוך וחזור לביתו (גר בקריות, עובד באשדוד) והרכב שלו (רנו מגאן דיזל 98' עם 350K ק"מ) אוכל את זה כמו גדול ולא התחמם פעם אחת! (מצד שני הכל מסביב מתפרק...)

פורסם

אני לא רואה שום סיבה שרכב ישן ומתוחזק לא יחזיק נסיעות ארוכות כקצרות. אין גם סיבה שהוא יתחמם אם הכל תקין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שאני אבין , אוטו קטן יכול לנסוע רק עד קריית מלאכי בפעם הראשונה , אח"כ עד ק. גת , פעם שלישית עד באר שבע ורק אחרי 6 פעמים לאילת ?

עוד מעט יבקשו להצמיד לו אוטו מלווה עם נפח מעל 24 דציליטר... :?

אין שום קשר בין גודלו של האוטו למצבו המכני . רכב מתוחזק ייסע 400 ק"מ רצופים ללא שום בעייה.

גם הגיל לא ממש משנה - שיירת הדה שבו הגיעה לאילת , דרך השטח !

פורסם

לי יש אונו 93' 1.4

הנסיעה הארוכה שהיתה לי היא נסיעה מיוקנעם לירושלים. 153 ק"מ לכל כיוון. לפני הנסיעה בדקתי לחץ אויר בכל ה- 5 הצמיגים, שמן, מים ונסעתי. בהתחלה גם קצת חששתי ושאלתי בפורום של ynet ותפוז וכולם הגיבו שלא צריך לחשוש וכ'. אני בעיקר פחדתי שהמנוע יתחמם במיוחד בעליות אבל הנסיעה עברה חלק. 110-120 קמ"ש כל הדרך, עקפתי עשרות מכוניות, משאיות ואוטובוסים ולא קרה כלום. הרכב נסע "כמו גדול". כל מי שמכיר אותי טען שהרכב ייתקע כי זה פיאט.

• תוכן חדש...